Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Ξεφτίλα και προδοσία από τα ΕΛΤΑ: Αποκαλούν Μακεδονία τα Σκόπια!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους δημοσιεύει σήμερα η Χρυσή Αυγή! 

Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ: ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ πρέπει να παραιτηθεί άμεσα, αφού ξηλώσει τους επίορκους υπαλλήλους που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την αθλιότητα. Η Χρυσή Αυγή φέρνει το θέμα στη βουλή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής... Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμιος.

ΠΡΟΣ
  1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
  2. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
  3. ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
  4. ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ

"Ο διαβρωμένος κρατικός μηχανισμός αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία"

Τα γεγονότα των τελευταίων ετών αποδεικνύουν περίτρανα ότι το απόστημα του ανθελληνικού μεταπολιτευτικού κράτους και η συνωμοσία της σιωπής των προσκυνημένων πολιτικάντηδων μπορεί να σπάσει μόνο με την παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Οι εξωνημένοι πράκτορες του Μνημονίου έχουν φροντίσει ώστε να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά του δημόσιου τομέα άτομα που δεν έχουν ούτε ίχνος πατριωτισμού. Άτομα τα οποία με πράξεις και παραλείψεις καταπατούν τα όσια και ιερά της Φυλής και ζημιώνουν τα εθνικά συμφέροντα. Στο έγγραφο που επισυνάπτεται παρακάτω με ημερομηνία 26-04-2013 και προέρχεται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) φαίνεται ότι σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου των Σκοπίων στην Αθήνα, ο παραλήπτης αναφέρεται ως "Πρέσβης της Μακεδονίας"!

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:
  1. Αναγνωρίζουν το εν λόγω έγγραφο ως ισχυρό και έγκυρο έγγραφο του Ελληνικού Δημοσίου που παράγει έννομα αποτελέσματα;
  2. Ο καινοφανής χαρακτηρισμός του παραλήπτη ως "Πρέσβη της Μακεδονίας" απηχεί την σημερινή θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων;
  3. Η ανεπίσημη και έμμεση αυτή "αναγνώριση" των Σκοπίων ως "Μακεδονίας" εντάσσεται στα πλαίσια της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και της χρεοκοπίας της εξωτερικής μας πολιτικής;
  4. Ποιες ποινές θα επιβληθούν στα επίορκα στελέχη του Δημοσίου που αγνόησαν ή δέχθηκαν αυτή την προδοτική ενέργεια;
  5. Με ποιον τρόπο θα διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα από καμία υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους;
Αθήνα, 08/05/2013

Ο Ερωτών Βουλευτής
Αρτέμιος Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου