Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χέσανε και τα ...πατήσανε! Αποτυχημένη και η νέα "μηντιακή" επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής!

Και ενώ σε νομικό επίπεδο κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα - παρόλο που δεν φαίνεται ούτε από τις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου να στοιχειοθετείται κάτι κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής - η "μηντιακή" επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής δεν φαίνεται να αποδίδει μέχρις στιγμής.

Παρόλα τα δακρύβρεχτα (ή απειλητικά) κείμενα, παρ' όλες τις προσπάθειες...
συναισθηματικού ντοπαρίσματος του "αντιφασιστικού αισθήματος" του ελληνικού λαού, η άποψη των πολιτών για την ΧΑ δεν φαίνεται να αλλάζει.
Δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας την βλέπουν ελαφρώς μόνον πεσμένη, όταν όλοι πίστευαν ότι θα την "έθαβαν" δημοσκοπικά. Σχεδόν χαρούμενοι κάποιοι για το αίμα που χύθηκε περίμεναν να "εξαφανιστεί" η ΧΑ. 

Γράφει προοδευτικός:

Ναι! Ξεφουσκώνει η φούσκα των ναζί! Και η ίδια η ηγεσία των ναζί έδειχνε (δικαίως) χτες πανικόβλητη, ενώ προφανώς τώρα θα πάθει και κάποια κρίση νομιμότητας, αλλά πλέον είναι λίγο αργά για δάκρυα. Κι ας τσίριζαν εντός και εκτός Κοινοβουλίου οι Κασιδιώταροι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το φονικό. Και ας έβγαινε τόσο διασκεδαστικός ο κ. Μιχαλολιάκος, που μας έφτιαξε τη μέρα, καταγγέλλοντας τους αντιπάλους του ότι καλλιεργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα!!!

Η αρχή του τέλους, που αχνοφαινόταν από πέρσι,τώρα είναι εξαιρετικά ορατή. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Τώρα οι ναζί την έχουν πολύ άσχημα. Είτε στηρίξουν τον άνθρωπό τους είτε όχι, ξαφνικά συνειδητοποιούν την αδυσώπητη αλλαγή της κατάστασης των πραγμάτων. Ότι το σκάφος τους, που ως εδώ είχε τον καιρό πρίμα, τώρα μπαίνει σε καταστροφική καταιγίδα, δημιουργώντας σοβαρό ζήτημα ασφάλειας και αυτού του ίδιου του πληρώματος..


Ίσως όμως λογαριάσανε χωρίς τον ξενοδόχο. Τον ελληνικό δηλαδή λαό!

1 comments:

  1. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Χ.Α.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ ..Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΘΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ'''' ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή