Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Το καράβι πάει για φούντο!

Ανεύθυνοι και εθνικά επικίνδυνοι οι κουμανταδόροι του ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτονται τώρα ότι θα ήταν καλύτερα και για τους ίδιους να εγκαταλείψουν άμεσα το καράβι, που πάει φουλ για πρόσκρουση στο παγόβουνο της χρεοκοπίας με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα.

Αν δεν μπορέσουμε να πετύχουμε στο να αλλάξουμε θετικά την κοινωνία, «το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αυτή την ώρα η Ελλάδα δε χρειάζεται απλώς κάποιες κόκκινες γραμμές που να διασώζουν ορισμένα κρίσιμα κεκτημένα, όσο κι αν αυτό είναι αναγκαίο. Η χώρα μας χρειάζεται επειγόντως ένα θετικό και πολύ συνεκτικό προοδευτικό πρόγραμμα – πακέτο το οποίο να δίνει προτεραιότητα στην απομείωση του χρέους, στην παροχή ισχυρής ρευστότητας στην οικονομία και στην ανάπτυξη με παραγωγικό προσανατολισμό», υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης.

Κι επειδή…όλα αυτά τα ανέφικτα είναι μόνο στο μυαλά των συνεταίρων στην κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), άσχετα από το άν βρούν διέξοδο, ένα είναι σίγουρο. Αργά ή γρήγορα θα πέσουν κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή κι αφού θα έχουν διαλύσει κυριολεκτικά τον Τόπο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου