Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Θα πεθάνω!

Κοιτάξτε να δείτε, το ολόγραμμα κυβέρνηση που μάς φόρεσαν οι δανειστές με το πρόσωπο των ΣυριζοΑνέλ είναι ένα πράγμα που γουστάρει να τα "ακούει". Το γουστάρει πολύ να τρώει τα μπινελίκια του και δεν πρόκειται να της χαλάσουμε (για άλλη μια φορά) το χατήρι. 

Το επικοινωνιακό τεχνασμάτακι με τον ξάδελφο Καμμένου έκανε πολλά πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά και να σχολιάζουν ότι αυτός είναι ρατσιστής (επειδή υπονόησε ότι οι Γερμανοί είναι ναζιστές), είναι αντισημίτης (επειδή έγραψε ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο) και γενικώς το παιδί έπαιζε με το πουλάκι του, τον Τουίτερ, στον ελεύθερο χρόνο του, που ήταν 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό, λοιπόν, το καλό παιδί βρήκαν οι κατοχικοί συγκυβερνήτες να κάνουν παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους είτε είναι βουλευτές τους είτε είναι πολίτες που ομιλούν ελεύθερα. Τον έβαλαν στον θρόνο και μέσα σε 12 ώρες τον έστειλαν να ασχολείται πάλι με το πουλάκι του. Το μήνυμα όμως το πήραμε. 

Εφόσον η κυβέρνηση τιμωρεί και εξευτελίζει ακόμη και υπουργό της φανταστείτε τι μπορεί να κάνει για όσους δημοσίως χαρακτηρίζουν την φίλη Γερμανία ναζιστοχώρα. Φανταστείτε τι φακέλωμα γίνεται διαδικτυακώς από τους αόρατους κουκουλοφόρους για όσους λένε την Ε.Ε ναζιστικό μόρφωμα. Φανταστείτε αν υπάρξει βουλευτής της συγκυβέρνησης που τον πιάσει ξαφνικά κρίση συνείδησης μέσα στην Βουλή και τους πει "προδοταραίους". Το Γκεμπελίστικο επικοινωνιακό τέχνασμα έπιασε αφού όλοι ασχολήθηκαν με τον φασίστα, ρατσιστή ξάδελφο Καμένου και όχι με την πράξη της κυβέρνησης που είναι πιο φασιστική από τον ίδιο τον ξάδελφο. Ας τολμήσει ένας βουλευτής να ψηφίσει ΟΧΙ σε μνημονιακό μέτρο μέσα την Βουλή και θα τον στείλουν να στήνει τέντες στους "ανθρώπινους" καταυλισμούς του ΟΗΕ και της κυβέρνησης στην Ειδομένη.

Τζάκρη! Αυτό είναι το πρόσωπο της ελληνικής ανάπτυξης. 

Τζάκρη! Το πρόσωπο της ελληνικής βιομηχανίας. 

Τζάκρη! Την βλέπουν τα φουγάρα των εργοστασίων μέσα στο μπλε στενό φόρεμα με το φερμουάρ τυχαίως από πίσω και ξεφυσάνε σαν μπλάρια (μουλάρια εις την Αθηναϊκήν) στον ανήφορο. 

Μάς κάνει πολύ πλάκα η κυβέρνηση που το Μνημόνιο 3 της ανάπτυξης, της παραγωγικότητας, της ανασύνταξης της βιομηχανίας έχει το πρόσωπο Τζάκρη. Θα μπει η Θοδώρα σε εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης με την 12ποντη petit toe γόβα (Γόβα με υδρορροή. Τι μαθαίνω ο άνθρωπας στα γεράματα!!!) και τα έμβολα συσκευασίας θα πάρουν φωτιά. 

Τζάκρη! Πείτε μας σεξιστές και απαντήστε μας γιατί το φερμουάρ στο φόρεμα ήταν από πίσω και γιατί στηνόταν στις κάμερες σαν μοντέλο για κατάλογο ρούχων μεσήλικων κυριών. Φταίω εγώ που δεν πιστεύω ότι το μαλλί της έχει καεί από το ντεκαπάζ (έχω γίνει άσσος στο λάιφ στάιλ) και φοράει οκτώ σειρές τρέσες ( όποιος δεν ξέρει τι εστί τρέσα στο μαλλί να μάθει). Αναρωτιέμαι ο κιαρατάς ποιος ήταν ο γενναίος που της ανέβασε το φερμουάρ για την επίσημη εμφάνα της ορκωμοσίας.

Τζάκρη: Βιομηχανία Κομμωτηρίου. Μπαίνεις από το ΠΑΣΟΚ των Γιαννιτσών και αφού ψηφίζεις 3 Μνημόνια που κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανία βγαίνεις από τα "αριστερά" και νομίζεις ότι με τρεις ενέσεις μπότοξ θα ανορθωθεί. 

"Τζάκρη στην Αθήνα, Τζάκρη στην Θεσσαλονίκη, Τζάκρη στη Νέα Υόρκη. Τζάκρη, τώρα και στα Τρίκαλα"!

Και τώρα η δικιά μου. Την έχω κρατήσει τελευταία την γυναίκα που ειδικεύτηκε μεταπτυχιακώς στην αστική γεωγραφία. Την γυναίκα που πέρασε από τέσσερα ιδρύματα της Ε.Ε να μάθει να χτίζει τουβλάκια Lego. Πού όσα κι αν της έμαθε η Αρχιτεκτονική, αυτή γεννήθηκε για την κουζίνα. Να γίνει νοικοκυρά, αλλά επειδή η λάντζα και το μαγείρεμα ήθελαν κώλο, είπε ας γίνω βουλευτής και θα μεταμορφωθώ σε Βέφα Αλεξιάδου από το έδρανο. 

Θεανώ, η γυναίκα μαρμελάδα για τους πτωχούς, η γυναίκα γεμιστή ντομάτα, η γυναίκα που βλέπει ορυζώνα της Κίνας και σχεδιάζει πόσους τόνους εισαγωγή πρέπει να κάνει για να γεμίσει τα νηστικά στομάχια των Ελλήνων. 

Θεανώ, η γιαγιά που όλοι θέλαμε να είχαμε στο σπίτι και να της βάζουμε δυναμιτάκια στα μπικουτί την ώρα του ροχαλητού της. Σε αυτή δεν περνούν σεξιστικά σχόλια διότι όσο "νηστικός" κι αν είσαι, την σταφίδα ερωτικά δεν μπορείς να τη δεις. 

Θεανώ, η κυρά που κάνει κουμάντο στο σπίτι σου και στο στομάχι σου. 

Θεανώ! Η Μεσσίας που θα ξεπεράσει τον Χριστό αφού θα πολλαπλασιάζει το τίποτα να σε χορτάσει. Ως αρχιτέκτονας με τόσα πτυχία μπορεί να είναι η πρώτη στον κόσμο που θα σχεδιάσει σπίτι άνευ κουζίνας και άνευ WC διότι λεφτά να μαγειρεύεις δεν θα έχεις και ως νηστικός τι να την κάνει την χέστρα!;

Για τους υπόλοιπους τύπου Φίλη, Μπαλάφα, Μπόλαρη, Τόσκα, Πελεγκρίνο τα σχόλια περιττεύουν. Τους είδαν οι ήρωες του Muppet Show και βγήκαν προκαταβολικώς στο ταμείο ανεργίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου