Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το Αιγαίο έχει σύνορα κ. Τζερεμέ και είναι ελληνικά...

Όλες οι ομιλίες των πολιτικών προεκλογικές ή μη σκοπό έχουν να προβάλλουν τα πεπραγμένα και το κόμμα τους ώστε ο κόσμος να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του ή να τους δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουν αν είναι αντιπολίτευση. Αυτό όμως που είπε ο Τσίπρας σε μία αποστροφή της ομιλίας στην ΔΕΘ πρέπει να είναι η αφορμή, αν σκεφτόμαστε σαν Έλληνες, να μην μπει καν στην βουλή. 

Δήλωσε συγκεκριμένα για τους λαθρομετανάστες ότι «όλες οι χώρες πρέπει να συνεισφέρουν» και πάνω που νομίζαμε ότι θα μιλάει για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και για το οικονομικό θέμα τον ακούσαμε να λέει ότι: 
«…βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς έχει παγκόσμιες διαστάσεις, αφορά την Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό είναι παγκόσμιο και αντί να κάτσουν να απολογηθούν για το τι έκαναν, ενώ έβλεπαν ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε»;
παίζοντας το παιχνίδι της Τουρκίας που εδώ και δεκαετίες θέλει να μετατρέψει το Αιγαίο μας σε ανοιχτή θάλασσα. Είναι πολύ πιθανόν σε κάποιο ατύχημα που θα συμβεί στο Αιγαίο οι Τούρκοι να επέμβουν στα χωρικά μας ύδατα και να κάνουν σε διάσωση, θα διασώσουν δηλαδή αυτούς που οι ίδιοι στέλνουν στον θάνατο. 

Δεν ξέρουμε αν ο Τσίπρας και η παρέα του εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ή απλώς είναι αφελείς, αλλά σίγουρα είναι επικίνδυνοι και πρέπει να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας....

2 comments: