Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο Νεοέλληνας αυτήν ακριβώς την κυβέρνηση ήθελε!

Μετά την καριέρα που είναι χολέρα και τη ρετσινιά της αριστείας, η κυβέρνηση ολοκληρώνει το τρίπτυχο των αλλαγών που οραματίζεται για το δημόσιο, για την εργασία, για την επιτυχία σ' αυτόν τον τόπο. Με τη νομιμοποίηση από το... παράθυρο των πλαστών πτυχίων που κάποιοι Ελληναράδες χρησιμοποίησαν για να πάρουν μια θεσούλα, ολοκληρώνεται η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή θα είναι από εδώ και στο εξής η πατρίδα μας, αφού εμείς φταίμε που τη δώσαμε να την διαχειριστούν εγκληματίες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να καλέσει τους «μαϊμουδένιους» υπαλλήλους, περίπου 3.000 εργαζόμενους στο Δημόσιο, και να δώσουν εξετάσεις. Τους δίνει δηλαδή μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν τα προσόντα να παραμείνουν αιώνιοι δημόσιοι κηφήνες.

Σε μια σοβαρή χώρα θα τους πετούσαν με τις κλωτσιές έξω από τα γραφεία τους. Σε μια χώρα που σέβονται τους κανόνες και τους νόμους θα τους ζητούσαν και τους μισθούς που πήραν όλα αυτά τα χρόνια. Θα τους ζητούσαν και αποζημίωση για τις χιλιάδες των άνεργων νέων με πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά και πέντε ξένες γλώσσες που δουλεύουν στην ψαραγορά, ταξιτζήδες ή πιτσαδόροι.

Όχι, στην Ελλάδα αυτή που έχει μάθει να εξαπατά τους πάντες, οι υπάλληλοι παίρνουν την ευκαιρία τους να συνεχίσουν να δουλεύουν. Γιατί να τους λυπηθούμε που θα μείνουν άνεργοι; Δεν έκλεψαν; Δεν στέρησαν τη δουλειά από άλλους πιο άξιους;

Γιατί να επιβραβεύσουμε τους απατεώνες; Η απάντηση είναι απλή. Ο Νεοέλληνας αυτήν ακριβώς την κυβέρνηση ήθελε. Αυτόν ακριβώς τον πρωθυπουργό θέλουν. Αυτός ο υπουργός Παιδείας, ο Φίλης εν προκειμένου τους αξίζει. Όχι, δεν μπορεί να υπάρχει καλύτερη μοίρα για μια χώρα που ανέχεται τέτοιες απάτες λέγοντας «έλα μωρέ, τι έκαναν, έκλεψαν λίγο για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά οι ψεκασμένοι είναι το απαύγασμα της νεοελληνικής καφρίλας που δεν δίνει ευκαιρίες στους άξιους αλλά στους απατεώνες. Ο Καρανίκας, ο σερβιτόρος της συμφοράς είναι σύμβουλος με 2 χιλιάρικα γιατί είναι κολλητός του Αλέξη.

Ο Μπαλτάς, που θεωρεί την αριστεία ρετσινιά είναι υπουργός γιατί είναι ο «δάσκαλος» του Αλέξη στον μαρξισμό. Ο Πάνος Καμμένος είναι ο βασικός εκπρόσωπος της μαυρογιαλούρειας πρακτικής. Και ο ίδιος ο Τσίπρας είναι ο χαρακτηριστικός τύπος Έλληνας, ο μπαγαπόντης που αν και αμόρφωτος γίνεται μεγάλος και τρανός. Γιατί λοιπόν και οι απατεώνες με τα μαϊμού πτυχία να μην παραμείνουν στο δημόσιο;

1 comments:

  1. Εγώ πάντως αυτήν την κυβέρνηση ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ και ούτε την θέλω
    Και είναι πολλοί σαν εμένα που προτιμούν να βάλουν τα πτυχία τους στο συρτάρι και να πάνε να σκάβουν, να μοιράζουν πίτσες, να σερβίρουν καφέδες , από το να γλύφουν ... άντε να μην πω.
    Και αυτοί είναι η ελπίδα για την πατρίδα
    γιατί όσο και ένας αντιστέκεται υπάρχει ελπίδα καλέ μου Γιαννιώτη
    Με εκτίμηση Κυριακή Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή