Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Μην πλανάστε! Δεν είναι ανίκανοι. Είναι αριστεροί!


"Διαίρει και βασίλευε". Δοκιμασμένη τακτική ανά τους αιώνες. Όπως και ο αντιπερισπασμός. Συνδυασμός δε αυτών των δύο μαζί με λαϊκισμό και με την τεράστια ρήση του Γκαίμπελς «όσο μεγαλύτερο ψέμα ειπωθεί, τόσο πιο εύκολο είναι να το πιστέψει η μάζα», οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον τρισάθλιο εφιάλτη που βιώνει σήμερα η πατρίδα.

Δεν υπάρχει σαφώς και πιο εύκολος τρόπος να κατακτήσεις τη συνείδηση του μέσου πολίτη μέσω του λαϊκισμού. Να εκμεταλλεύεσαι τη δυσχέρειά του και να υφαρπάζεις ως ύψιστος πολιτικός απατεώνας την ψήφο του.

Κυκλοφορεί έντονα η περιβόητη φράση: «Δεν είναι πραξικόπημα, εσύ τους ψήφισες!»

Εν μέρει σωστό. Αλλά μισό λεπτό. Δεν ψηφίστηκαν για να φέρουν σκληρότερο μνημόνιο, μα για να το καταργήσουν με ένα νόμο και ένα άρθρο. Δεν ψηφίστηκαν για να θέσουν αφορολόγητο στα 8.636 ευρώ αλλά στα 12000 ευρώ. Δεν ψηφίστηκαν για να εξευτελίσουν τη χώρα, αλλά για να κάνουν μια καλύτερη διαπραγμάτευση από τους προηγούμενους, τους δήθεν Γερμανοτσολιάδες – Προδότες – Προσκυνημένους – Στα 4 – Κακούς Σαμαροβενιζέλους. Εφόσον λοιπόν δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά αλλά ακριβώς τα αντίθετα, ναι, είναι πραξικοπηματίες. Και μάλιστα, ηγεμονικού τύπου! Πράγμα που δεν τους ήταν και δύσκολο, καθώς η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς, είναι απολύτως καθιερωμένη στη συνείδηση του μέσου Έλληνα πολίτη.

Μα έγιναν ξανά εκλογές το Σεπτέμβριο! Θα μπορούσαν να είχαν πέσει τότε! Όχι δεν θα μπορούσαν. 1ον) γιατί ο Έλληνας ψηφοφόρος δεν είχε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης αφού ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης πρότεινε καφέδες στην Κουμουνδούρου και 2ον) γιατί και πάλι ο κος Τσίπρας δεν είπε ποτέ ότι θα καταργήσει το ΕΚΑΣ, ότι θα δημιουργήσει το Υπερταμείο για 100 χρόνια, ότι θα φέρει τον ξακουστό «Κόφτη», αλλά μιλούσε σε όλους για το… Παράλληλο Πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής.

Όλα αυτά λοιπόν καθιστούν έναν Πρωθυπουργό ως τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ αυτή τη χώρα! Και σαφώς, επειδή ο ίδιος και η ομοία του κυβέρνηση θέλουν να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο, κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν.

Νομιμοποιούν τους απατεώνες δημοσίους υπαλλήλους που είχαν πλαστά πτυχία, κάνουν αυξήσεις σε διάφορους τομείς του δημοσίου συντηρώντας το πελατειακό τους κράτος, δεν κάνουν την παραμικρή περικοπή σε δημόσιες δαπάνες, φορολογούν τα πάντα καταστρέφοντας τη μεσαία τάξη ολοσχερώς και ταυτόχρονα.. Δημιουργούν ένα μοναδικό ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ, έναν ακραίο ΔΙΧΑΣΜΟ, που είναι πάρα πολύ εύκολο να καρποφορήσει στη χώρα, καθώς με την ιδεολογική τους επικράτηση, το έδαφος είναι αρκετά πρόσφορο!

Κίνημα της γραβάτας, Μενουμευρωπαίηδες, κακοί εφοπλιστές, διαπλοκή, κακοί δεξιοί, κακό ΔΝΤ, κακοί δανειστές, κακοί Ευρωπαίοι, είναι μερικοί από τους εχθρούς της λαοπρόβλητης κυβέρνησής μας. Και σαφώς καλλιεργείται με αυτόν τον τρόπο εντονότερα η πιο αρεστή στον ελληνικό λαό ιδεολογία, «δεν με ενδιαφέρει αν ζει η κατσίκα μου, με ενδιαφέρει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Οπότε ορίστηκε ο γείτονας – εχθρός. Η αστική τάξη. Και με μια άνεση στοχοποίησης, τη χτυπούν ανελέητα.

Όσο λοιπόν οι τάξεις παλεύουν μεταξύ τους και επικρατεί το μίσος ανάμεσά τους, οι κυβερνώντες – δικτάτορες, λεηλατούν τη χώρα και την παραδίδουν βορά, σε όποιον την επιθυμήσει. Ο λαός είναι ανήμπορος να αντιδράσει, η αστική τάξη δεν βγαίνει στους δρόμους με ένταση αλλά με «τσάι και συμπάθεια» κι έτσι για άλλη μια φορά, μια αριστερή κυβέρνηση που εξελέγη με δημοκρατικότατα μέσα, μετατρέπεται ευθαρσώς και με δική επιθυμία, σε μία καθηλωτική και καταστροφική δικτατορία.

Κάθε τους κίνηση, κάθε υποτιθέμενο λάθος, κάθε κίνηση που κάνουν υποδυόμενοι τους κοινωνικά ευαίσθητους, δεν είναι τίποτα άλλο παρά θεατρινισμοί και ιδεοληψίες!

Και μην πλανάστε! Δεν είναι ανίκανοι. Είναι αριστεροί!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου