Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Γιατί η Ελλάδα πρέπει να κλείσει τα σύνορά της, TΩΡΑ


Η περσινή μεταναστευτική λαίλαπα πρέπει να μας γίνει μάθημα, ώστε να σταματήσουμε, κάποιοι, το δήθεν ανθρωπιστικό θέατρο, που μας έφτασε στο σημερινό κακό σημείο, να πρέπει να γεμίσουμε κάθε πόλη και χωριό με.. "δομές" (sic) όπου δομές, πόνος, αρρώστιες, δυστυχία και γκέτο εγκληματικότητας, γιατί δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τόσους ανθρώπους.

Καιρός να κοιτάξουμε πως θα προστατεύσουμε τα σύνορα μας, όπως η Βουλγαρία, η Σερβία, τα Σκόπια, η Αυστρία, η Ουγγαρία ακόμη και η Γερμανία.

Γιατί αυτό που έρχεται, όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ίδιος ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, κ. Μουζάλας, περιγράφεται με τις λέξεις: "Παναγιά μου βοήθα".



Το plan B των Βρυξελλών, στην περίπτωση που η συνεργασία Ε.Ε. - Ερντογάν καταρρεύσει, περιλαμβάνει τη σύναψη πολλών επιμέρους συμφωνιών «τύπου Ε.Ε.- Τουρκίας» με τις χώρες προέλευσης και διέλευσης μεταναστών, πέριξ και νότια της Τουρκίας, αλλά και τη μεταβίβαση των κεφαλαίων που προορίζονταν για την Τουρκία στην Ελλάδα.
Γιατί τόση σπουδή να μας δώσουν χρήματα; 

Γιατί θέλουν να μας χρυσώσουν το χάπι. Γιατί άλλοτε με το καλό και άλλοτε με τον εκβιασμό της Ελλάδας ζητούν να γίνει η Ελλάδα ένα ανοικτό στρατόπεδο συγκέντρωσης μουσουλμάνων, αν αποτύχει η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας για τους πρόσφυγες" όπως αποκαλύπτει έγγραφο σοκ που δημοσιεύει το «Der Spiegel» από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. Το έγγραφο δείχνει τις προετοιμασίες της γερμανικής κυβέρνησης ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης συνεργασία της Ελλάδας.


Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το περιοδικό, παρότι επισήμως το Βερολίνο τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία αφορμή κατάρρευσης της συμφωνίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αποτυχίας της, καθώς οι επιπτώσεις των τρεχουσών εξελίξεων στην Τουρκία είναι «απολύτως ασαφείς». «Δεν αποκλείεται εκ νέου ανάγκη δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο», σημειώνεται στο έγγραφο.

Στo επίσημο πάντως plan B της ΕΕ για το μεταναστευτικό, θέλουν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που θα περάσουν στην χώρα μας να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Να μετατραπεί μια ολόκληρη χώρα σε μια γιγαντιαία χωματερή ψυχών. Αφού βρίσκουν πρόθυμες κυβερνήσεις που δέχονται τα πάντα...

Οι υποδομές που υπάρχουν στην Ελλάδα θα πρέπει να ενισχυθούν κατά πολύ. Η Ελλάδα, υπολογίζουν οι Βρυξέλλες, θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 3 έως 6 δισ. για να φτιάξει κλειστού τύπου δομές φιλοξενίας που θα πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές, ενώ θα πρέπει να υπάρχει κατάλληλη φύλαξη, υγιεινή, σίτιση κ.ά.

Θα πρέπει στην πράξη να φτιαχτεί μια «νήσος Ελις», με πολλά παραρτήματα, κατά προτίμηση σε νησιά ή και πλοία. Σε σχέση με τα πλωτά μέσα φιλοξενίας, πολλοί από αυτούς που τα πρότειναν στις Βρυξέλλες τις πρώτες ημέρες της κρίσης αισθάνονται δικαιωμένοι.

Η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος ήταν και παραμένει πρόχειρη και επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα και το κυριότερο, χωρίς στρατηγική.


Τα δραματικά γεγονότα, οι εξεγέρσεις, τα μαχαιρώματα, η αύξηση της εγκληματικότητας, στην Κω, στην Μυτιλήνη, στην Χίο, στην Λέρο, όπου χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν καταστρέψει με την παρουσία τους τον τουρισμό και έχουν εγκλωβιστεί εκεί, χωρίς μέλλον, αποδεικνύουν ότι τα επιχειρήματα περί ανθρωπισμού και άλλες ανοησίες που ορισμένοι υποστηρίζουν δεν έχουν βάση και πλέον καλύτερα να σωπάσουν. Αρκετά μας αποσυντόνισαν και μας ζάλισαν με την φτώχεια του μυαλού και της προσωπικότητας τους. 

Γιατί εντέλει, οι ίδιοι επιδιώκουν να υπάρχει πρόβλημα, για να είναι οι ίδιοι χρήσιμοι.

1 comments:

  1. Με αφορμη ενα γεγονος, γραφω αυτες τις γραμμες, ασχετες με την αναρτηση αλλα σημαντικοτερες μακραν... Σε ενα φαναρι ενας μαυριδερος, βλεποντας το σταυρουδακι που κρεμοταν απο το καθρεπτακι, κοιταξε τον οδηγο με μισος και του εκανε με τον αντιχειρα την κινηση αποκεφαλισμου....

    Το σχολιο μου λοιπον ειναι το παρακατω..
    Ο ελληνισμος και οι φεροντες αυτην την ιδιοτητα, βρισκονται σε ενα διαχρονικο διωγμο που περιλαμβανει διωγμους, σφαγες, υποταγη. Αυτο δεν εχει σταματησει ποτε απο τοτε που αρχισε. Η μεθοδος ιδια και απαραλλαχτη. Αποκοιμηση, ληθη, παραχαραξη ιστοριας. Μας μεταχειριζονται σαν αγελη. Οταν οι συνθηκες ωριμασουν απλα σφαζουν.. Δειτε την Μεσογειο παντου ελληνικα κουφαρια. Τωρα ανησυχω για μια νεα σφαγη χειροτερη ολων των τελευταιων. Αυτη η μετακινηση προσφυγων ειναι η νεα επιχειρηση. Μεσα εκει ειναι οι νεοι μας σφαγεις. Μαλλον θελουν να τελειωνουν μαζι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή