Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Φτάνουν οι άθλιοι ...σωτήρες(;) του τόπου!

Στην Ελλάδα της παράνοιας και της ασυδοσίας, όλοι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψή τους εκτός από αυτούς μιλούν την γλώσσα της Αληθείας.

Τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως κάνοντας καλά την δουλειά τους παρουσιάζουν ως λύση στα προβλήματα του τόπου κάθε τι εκτός από την λύση. Μετά από τον γραφικό πολιτικάντη της pizza και του frappé, που κατάφεραν να τον προβάλλουν μέχρι να γίνει (και αυτός) βο(υ)λευτής, βρήκαν νέο "σωτήρα" για προβολή.

Τον τραμπούκο (όπως φάνηκε από την συνέντευξή του) και καταδικασμένο (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) από την Ελληνική δικαιοσύνη, που ατιμώρητος υβρίζει τα Θεία, βρίζει τους αναπήρους και τους παρομοιάζει με τις "αδελφές" (όπως προσβλητικά και απαξιωτικά αποκαλεί τους ομοφυλόφιλους), απειλεί τον δημοσιογράφο και δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να τον οδηγήσει αυτεπάγγελτα να απολογηθεί και να δώσει επιτέλους λόγο για κάθε μία από τις αισχρότητες και αθλιότητες, που ξεστόμισε! Και δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συγκεκριμένος ασχημονεί ατιμώρητος!

Αυτή είναι η Ελλάδα γιατί αυτοί είναι οι νεοέλληνες! Γελούν με τα χάλια που προβάλλονται ως η ελπίδα της Πατρίδος, μόνο και μόνο για να μην ακουστεί η γλώσσα της Αληθείας! Ωστόσο, σε αυτό φταίμε όλοι! Γιατί κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν διαμαρτύρεται, κανείς δεν στέκεται όπως πρέπει!

Εκεί που λέει κανείς πως ζήσαμε το χειρότερο, πάντα κάτι συμβαίνει και ανακαλύπτουμε πως είμαστε ικανοί για ακόμα χειρότερα!

...Μη χειρότερα...

2 comments: