Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Ενα έγκλημα κατά της εθνικής συνοχής

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ακομβίωτος στρατάρχης, ο Σταύρος και οι παραποτάμιοι μπακακαίοι του, η Φώφη και το μικρό εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, μαζί με το μαυσωλείο του Περισσού ψήφισαν την περασμένη Πέμπτη τροπολογία του άρθρου 29 του Κώδικα Ιθαγενείας, ώστε τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών, νόμιμων ή λαθραίων, να αποκτούν την... ελληνική ιθαγένεια με μόνη την εγγραφή σε ελληνικό δημόσιο σχολείο και λίγα χρόνια φοίτησης σε αυτό. Στην ουσία, χάρισμα της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη με χαλαρά και αυτόματα κριτήρια.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ο Β. Λεβέντης, ψήφισαν «παρών», ήτοι έκαναν πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ και στο Τόξο των Αποστόλων του Μαρασμού. Αφήνω τον χαρακτηρισμό αυτής της στάσης στους πατριώτες απλούς πολίτες, οποιασδήποτε κομματικής πεποίθησης ή ένταξης, για να την προσθέσουν δίπλα στη στάση για το τζαμί στον Βοτανικό, στο σύμφωνο συμβίωσης και το γλυκοκοίταγμα της υιοθεσίας, στην πλήρη σιωπή για την άθλια εβδομάδα «έμφυλων ταυτοτήτων» στα σχολεία και πολλά άλλα.

Φαντάζομαι ότι από τέτοιες ψηφίδες συμπόρευσης ή ανοχής μπορεί να θεμελιωθεί, αν όχι έρωτας και γάμος, τουλάχιστον μια συμπεφωνημένη πολιτική «παλλακεία» σε μια αυριανή συγκυβέρνηση. Αφού συμφωνούν σε τόσα, ακόμη και στη βαριά φορολογία, και μόνη διαφορά τους είναι το ποιος θα μαζεύει τους δημευτικούς φόρους, ας το κάνουν μαζί. Αφού θέλουν την ίδια παρδαλή «πολυπολιτισμική» κοινωνία, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Γιατί να μαλώνουν για το σπίτι του Βολταίρου ή για το πώς και γιατί χρησιμοποιεί ο Αλέξης το πρωθυπουργικό αεροπλάνο; Πρακτικά, η τροπολογία σημαίνει ότι χιλιάδες παιδιά που έχουν ολοκληρώσει ή ολοκληρώνουν εννέα χρόνια στα ελληνικά δημόσια σχολεία θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια.

Αντιστοίχως, όλα αυτά τα παιδιά, κυρίως μουσουλμάνων μεταναστών, που με το «άστε ντούα» η κυβέρνηση -με τη συνδρομή δε και του στρατού των αλληλέγγυων και αντίφα μπράβων- βάζει στα δημόσια σχολεία, ήδη με την εγγραφή αρχίζουν να θεμελιώνουν δικαίωμα το οποίο θα ολοκληρωθεί έπειτα από μερικά χρόνια φοίτησης και θα πάρουν κι αυτά τότε ελληνική ταυτότητα. Αυτό που εύκολα θα ακολουθήσει μετά είναι η οικογενειακή συνένωση. Επίσης, αυτή η νομική πληροφορία θα γίνει ακόμη ένα δέλεαρ των δουλεμπόρων προς τους πελάτες τους: «Πλήρωσε να σε πάμε στην Ελλάδα. Περίθαλψη, σίτιση, σπίτι, επίδομα, και τα παιδιά σου σε λίγα χρόνια θα είναι Έλληνες πολίτες με πλήρη δικαιώματα». Περιζήτητος προορισμός θα γίνουμε, από τη Σομαλία ως τις σπηλιές της Τόρα Μπόρα στο Αφγανιστάν.

Πιθανώς κάποιοι που θα νομιμοποιηθούν να έχουν αγαπήσει τη χώρα - σίγουρα οι λίγοι χριστιανοί και Γεζίντι, που γλίτωσαν το ισλαμικό λεπίδι. Με τους υπολοίπους θα παίζουμε ρουλέτα και όπου κάτσει, διότι δεν προβλέπεται κάποιος εξονυχιστικός, εξατομικευμένος έλεγχος, όπου να αποδεικνύεις ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις τη ζωή σου γι’ αυτή τη χώρα. Η θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ είναι καθαρή: Θα καταργήσει αυτές τις διατάξεις, θα ακυρώσει κάθε ιθαγένεια που δόθηκε έτσι και θα θεσμοθετήσει ένα αυστηρό σύστημα εξατομικευμένου ελέγχου, που θα αποκλείει όποιους θεωρηθούν αναφομοίωτοι ή κίνδυνος για την εθνική συνοχή και ασφάλεια.

Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

1 σχόλια:

 1. Φαήλε
  το γνωρίζεις πολύ καλλίτερα ότι η κατάστασις είναι Μή Αναστρέψιμος.
  Ο δΕΙμοκρατολάγνος κΥνοβολευτόπληκτος ελληνόφωνος εκφυλισμένος λαός
  αυτοκτονεί μαζικώς. Είναι τελειωμένος !
  A pro pos τελειωμένοι και Βρεταννοί (είτε με Bremain είτε με Brexit
  http://www.iphicratisamyras.com/2017/02/blog-post.html,
  http://www.breitbart.com/london/2017/02/03/mps-wear-islamic-hijab-parliament-promote-world-hijab-day/), τελειωμένοι Γάλλοι και τελειωμένοι και οι Βέλγοι.
  Οι τρείς τελευταίοι "πάνε τελικές" στον απόπατο της ιστορίας αλλά πιθανόν το ελλαδαμπάντ, χάρις σε νόμους όπως ο τελευταίος περί λαθρό-ιθαγενείας, να περάσει μπροστά στην κούρσα και να βολευτεί στον πάτο του απόπατου της ιστορίας και της λήθης πρώτος πρώτος.
  Το ερώτημα φίλατε Φαήλε είναι στον αγώνα οπισθοφυλακής για τιμή μόνον και δόξα (το γνωρίζεις ότι είναι μόνον για τιμή και δόξα) γιατί διάλεξες μοναχικό μετερίζι και δεν πύκνωσες άλλες τάξεις;
  Γνωρίζεις ποιές ! γνωρίζεις τι πολλαπλασιαστής ισχύος θα ήσουν !
  και σε προλαβαίνω λέγοντας: μην αναφερθείς σε τίποτε θεωρίες του μεσοπολέμου μίας συγκεκριμμένης χώρας και πώς διαφωνείς, κλπ.
  Έχει λήξει πρό πολλού αυτό το ζήτημα και το γνωρίζεις.
  ΝΑΙ σε παμπάλαια έντυπα πρό 25-30 ετών (τα έχω και εγώ και πολλοί στην συλλογή μας), ναι υπήρχε επίδρασις, υπήρχε ώσμωσις, υπήρχε "μεταδάνειον"...
  Όμως γνωρίζεις τονίζω (και είσαι έντιμος, το γνωρίζουν άπαντες) ότι δεν "κρατάει νερό" αυτό το επιχείρημα πλέον..... εντάξει;
  Έχεις την κριτική σου; έχεις τις αντιρρήσεις σου; έχεις διαφοροποιούμενες προσεγγίσεις; Ουδεμία διαφωνία επ' αυτού !!
  Όμως έλα ! μπές στις τάξεις ώς πολλαπλασιαστής ισχύος, όχι απο το μοναχικό σου μετερίζι με το απελατίκι !
  Την καλημέρα μου και δύναμη εύχομαι σε κάθε περίπτωσι και επιλογή σου.___

  ΑπάντησηΔιαγραφή