Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Αυτός ο άνθρωπος, αυτή η σκιά που παριστάνει τον Πρωθυπουργό

Ο άνθρωπος που μας μεταχειρίζεται σαν να είμαστε σκουπίδια, ο άνθρωπος που δίχασε την ελληνική κοινωνία με την κοροϊδία του δημοψηφίσματος, ο άνθρωπος που έταξε αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, ο άνθρωπος που έταξε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ο άνθρωπος που έταξε κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο... πετρέλαιο θέρμανσης ο άνθρωπος που έταξε 13η σύνταξη και βασικό μισθό στα 751 ευρώ, ο άνθρωπος που έταξε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο άνθρωπος που έταξε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» ο άνθρωπος που υποσχέθηκε να σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο,

Αυτός ο άνθρωπος, αυτή η σκιά που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, ταυτίζει πάλι τον Μητσοτάκη με τον Σόιμπλε, τα «συμφέροντα» και τον εγκαλεί για τη φτωχοποίηση που ο ίδιος προκάλεσε.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε: δεν υπάρχει Σόιμπλε, δεν υπάρχει «νεοφιλελευθερισμός», δεν υπάρχει τίποτα. Όλα αυτά είναι απίθανες μπούρδες, κενές λέξεις, είναι δόλωμα, για να μην παραδεχτεί ο Τσίπρας ότι πήρε μια χώρα σε κρίση και την έκανε κομπάρσο.

Σκέψου: τι είναι ο Σόιμπλε; Ένας υπουργός μιας ξένης χώρας. Τι είναι ο «νεοφιλελευθερισμός»; Μια ηλίθια εφεύρεση Made in Greece, με την οποία ο Τσίπρας θέλει να σε κάνει να πιστέψεις ότι κυβερνούν «οι αγορές» και τα ξένα κέντρα. Σε θεωρεί τόσο ηλίθιο, που πιστεύει ότι θα χάψεις το παραμύθι ότι κυβερνούν τα Νεφελίμ, ώστε να μην καταλάβεις πόσο άχρηστος είναι ο ίδιος.

Ξέρεις που ποντάρει; Στο ότι θα προτιμήσεις να πιστέψεις την παραμύθα ότι είσαι ο περιούσιος λαός που θέλουν να καταστρέψουν οι ξένοι γιατί σε ζηλεύουν, παρά να συνειδητοποιήσεις ότι ο Τσίπρας σε έπιασε κορόιδο.

Ποιες αγορές και ποια συμφέροντα κυβερνούν μωρέ τη χώρα; Στην Ελλάδα δε λειτουργεί ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Κοντεύουμε να γίνουμε Σοβιετία. Αντί να μασάς τις απίθανες βλακείες τους, μήπως να αναρωτηθείς για τα κονέ του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΧΑ με τον Πούτιν; Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τις «αγορές», από τον «τσάρο» κινδυνεύει.

Ποια «ξένα κέντρα»; Η χώρα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Τσίπρας πήρε μια χώρα σε κρίση που διαμόρφωνε τους όρους των Μνημονίων (στραβά, λειψά, αλλά είχε ΛΟΓΟ) και τη μετέτρεψε στον μικρό που φέρνει τα νερά στο τραπέζι, για να έρθει ο σερβιτόρος Α και να πάρει παραγγελιά από τους «μεγάλους». Αυτό είμαστε αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, αλλά από την ανικανότητα του Τσίπρα και των υπουργών του, αλλά και τα δαχτυλάκια που κινούνται μέσα στην κυβέρνησή του για να επαναφέρουν τη ρωσική επιρροή στην Ευρώπη. Μέχρι κι ο Νίκος Ζαχαριάδης, ακόμη κι αυτός είχε πει ότι πρέπει να έχουμε ίσες αποστάσεις από την Ευρώπη και τη Ρωσία. Ο Τσίπρας, έχει διαφορετική άποψη: πουλάει όσο-όσο την πατρίδα, αρκεί να εξακολουθήσει να είναι στο θρονί. Γι’αυτό δεν ενοχλείται καθόλου με όσους δουλεύουν για να γίνουμε ο Δούρειος Ίππος του Πούτιν.

Ας πει κάποιος σε αυτή τη σκιά που παριστάνει ότι κυβερνά, ότι εάν τολμήσει να ανακόψει την ιστορική πορεία της χώρας και θα τον κάνουμε να φτύσει το γάλα που βύζαξε.

Αλέξη, δεν υπάρχουν αγορές, το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου: τόσο καιρό πουλάς την ψυχή σου και δε βρίσκεται κανείς να την αγοράσει.

Ούτε καν ο διάολος δεν είναι τόσο μ@@ας, όχι οι Έλληνες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου