Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Τσίπρας δεν έχει τον Θεό του!

Πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την διακυβέρνηση της χώρας, είχε μιαν ετοιμοπαράδοτη λύση για τα πάντα. Στις καφετέριες, στις συνέλευσης στις λαϊκές μαζώξεις και στα πηγαδάκια τακτοποιούσε ατσαλάκωτα τον κόσμο.

Ο κύριος Τσίπρας έδινε το δικό του ρεσιτάλ, ζούσε τη δική του μεγάλη στιγμή στην ιστορία. «Θα τ’ αλλάξουμε όλα» διαλαλούσε και διαφήμιζε: «Οι συνταξιούχοι θα πάρουν ξανά την 13η σύνταξη, οι μισθοί από «πείνας» θα μετατραπούν σε «αξιοπρεπείς», η ανεργία θα εξαφανιστεί γιατί η Αριστερά πάνω απ’ όλα πιστεύει στο «δικαίωμα στην εργασία», τα συσσίτια θα εξαφανιστούν, η Υγεία κι η Παιδεία θ’ αναβαθμιστεί και, φυσικά, οι πλούσιοι θα πληρώσουν «επιτέλους» για να απολαμβάνουν όλα τα παραπάνω οι φτωχοί κι αδύναμοι.

Ήρθε η στιγμή που από μια παραξενιά των συγκυριών, ο Αριστερός κύριος Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός. Και τα βρήκε αμέσως με τον ακροδεξιό Καμμένο. Ανάμεσα στα απίθανα που λέγανε και στα μηδενικά που πράττουν φόρτωσαν την χώρα με αρκετά δις ευρώ χρέη, ένα τρίτο hardcore μνημόνιο και τώρα της προσθέτουν… ένα εγκληματικό τέταρτο!

Κι ο κύριος Τσίπρας, το βιολί του! Τι κι αν η χώρα στενάζει, τι κι αν ο κόσμος βρίσκεται στα όρια της αντοχής του, τι κι αν όλοι μας παρακολουθούμε έντρομοι κάθε μέρα τις εξελίξεις μην και μας φορολογήσουν τον αέρα που αναπνέουμε, τα περίσσια βήματά μας, τη θέα στον ουρανό και τη θάλασσα, μην και γίνει κανένα ατύχημα κι η χώρα βρεθεί εκτός τροχιάς; Το χούι δεν χάνεται• με αυτό θα πάει ο κύριος Τσίπρας…. Το ψέμα είναι η δεύτερη φύση του, για να μην πούμε η πρώτη, μια και πρέπει να χαρακτηρίζει το DNA του.

Αισθάνεται «περήφανος» όπως είπε στην βουλή σήμερα, για όσα πέτυχε η κυβέρνηση του στον χώρο της Υγείας, για τα οποία σε … δυόμισι χρόνια θα τρίβουμε τα μάτια μας από την διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχτισε από την αρχή ότι «κατεδάφισαν» τα προηγούμενα πέντε χρόνια οι «ένοχοι» για την κρίση!

Ειλικρινά … δεν ιδρώνει το αυτί του! Ποιος Σόιμπλε και ΔΝΤ, ποιος Νταισεμπλουμ και ποια «τρόϊκα εσωτερικού», ο Αλέξης, άμα είναι για την εξουσία, δεν μασάει, είναι νταλαβερτζής! Άλλο να έχουν διαλυθεί τα νοσοκομεία, κι άλλο ο αγώνας για την διατήρηση (για όσο γουστάρεις και με όποιο κόστος) της Εξουσίας!

Ποιοι εργαζόμενοι ή άνεργοι, ποιοι φτωχοί κι ανήμποροι άρρωστοι πολίτες … Δίνεις τα λεφτά που διαθέτεις για να διορίζεις δικούς σου ανθρώπους σε … μουράτες δημόσιες θέσεις, ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου και κάνεις «αόρατους» τους ήρωες κακοπληρωμένους γιατρούς και τους αγανακτισμένους επισκέπτες των νοσοκομείων … για το καλό του τόπου. Γιατί είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι οι «αντισυστημικοί» επαναστάτες του δρόμου είναι ο πιο αποδοτικός «κομματικός στρατός» για να σε διατηρήσει στην εξουσία…

Το να ζητάς από τον Αλέξη να μη κοροϊδεύει, να σταματήσει να λέει ψέματα, να μην τακτοποιήσει τους δικούς του ανθρώπους αλλά να φροντίσει για την σωστή λειτουργία των νοσοκομείων, είναι σαν να ζητάς από τον Θεό να μην έχει πιστούς!

Γι’ αυτό κι ο Τσίπρας, δεν έχει τον Θεό του!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου