Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η ώρα της τελικής κρίσης για τους βουλευτές του σύριζα

Τί θα λένε στον κόσμο για τα νέα μέτρα που θα ψηφίσουν είναι το πρόβλημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι κάλεσαν τους Τσακαλώτο, Αχτσιόγλου να τους διευκολύνουν δίνοντας τους απαντήσεις στο αγωνιώδες αυτό ερώτημα!

Κακώς τόσο άγχος! Ο κόσμος τα έχει δει ... όλα πλέον και κυρίως είναι έτοιμος για όλα! Θα ήταν κουραστική επανάληψη να παραθέσουμε τι έχουν δηλώσει οι λαλίστατοι βουλευτές και τα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος σχετικά με την αριστερή και ψυχοπονιάρικη πολιτική υπέρ των συνταξιούχων, των μισθωτών, των ανέργων, των φορολογούμενων, των δικών μας παιδιών και των παιδιών των προσφύγων, των αδυνάμων που έχασαν την πρώτη κατοικία τους από την εφορία …η οποία δεν επέτρεψε σε κανέναν τραπεζίτη να της πάρει μέσα από τα χέρια της ούτε ένα σπίτι!

Δεν υπάρχει λόγος ν’ ανησυχούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,αφού η «ριζοσπαστική Αριστερά» άνετα, ανερυθρίαστα και δίχως ίχνος προβλήματος κυβερνά εδώ και μια διετία την χώρα σε αγαστή σύμπνοια με τους Καμμένους, Πάνο και Δημήτρη, τον εξ Αχαΐας κύριο Νικολόπουλο και μια ακόμα εκλεκτή πλειάδα γνωστών λαϊκών αγωνιστών, που χειροκροτούνται ως «σύντροφοι» ακόμη και στα κομματικά συνέδρια!

Είχαν σάμπως πρόβλημα τί θα πουν όταν τα ΜΑΤ ψέκαζαν τους συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου; Είχαν πρόβλημα τί θα πούν όταν κάλεσαν τον κόσμο να συνεχίσει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ γιατί «είναι πατριωτικό καθήκον»; Είχαν πρόβλημα όταν πούλησαν το Ελληνικό, ξεπούλησαν την ΤΡΕΝΟΣΕ και καταπολεμούσαν την διαπλοκή με αγνά παρθένα υλικά της φύσης, σανό κλπ;

Εδώ δεν αγχώθηκαν που αποκαλύφθηκε το «πάρτυ προσλήψεων» σε δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς… στην μείωση του αφορολόγητου θα τρομάξουν; Ή μήπως τελικά … τους πήρανε χαμπάρι οι δικοί τους; Όχι οι ψηφοφόροι του βαθέως ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ (αυτοί την κοπανάνε μαζικά προς άλλους χώρους) αλλά αυτοί που συγκροτούν τον πυρήνα του, το μετά βίας 4% των ευαίσθητων αριστερών ψηφοφόρων.

Εάν οι βουλευτές φοβούνται τί θα πούνε σ’ αυτόν τον κόσμο… μία λύση έχουν : Να πούνε την αλήθεια, να ζητήσουν συγνώμη και να απαιτήσουν από τον Αρχηγό τους να παραιτηθεί. Μπας και διασωθεί τίποτα από… την χαμένη τιμή της Αριστεράς!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου