Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δυστυχώς, μπλέξαμε!...

Ενώ ο πρωθυπουργός μετά της παρέας του Μαξίμου, του μισού υπουργικού και ενός ευρύτερου συριζαίικου περιβάλλοντος αναζητά τρόπους να παραμείνει στην εξουσία έως το 2019 και να βγάλει από την μέση τους δυο – τρεις δελφίνους που του λερώνουν την εικόνα του «αδιαμφισβήτητου», στην πραγματική ζωή, στην χώρα … όλα διαλύονται!

Η αγορά τινάζεται στον αέρα, πτωχεύουν επιχειρήσεις με ότι τραγικό συνεπακόλουθο έχει αυτό, αυτοκτονούν επιχειρηματίες ( στ’ αλήθεια κι όχι όπως στα παραμύθια ), κανείς δεν πληρώνει δάνεια κι άλλες υποχρεώσεις και το χειρότερο είναι ότι όλο και περισσότεροι σοβαροί άνθρωποι μιλούν για ενδεχόμενο 4ης ανακεφαλαιοποίησης με bail in.

Οι πολίτες ζουν μες στην αβεβαιότητα, χωρίς φράγκο στην τσέπη και παρόλα αυτά, ο κύριος Τσίπρας και οι υπουργοί του δεν αγχώνονται διόλου, δεν έχουν έναν αυτοκριτικό λόγο, μια κουβέντα συγγνώμης να ξεστομίσουν για τις πράξεις και τις μη- πράξεις τους, για τους χείμαρρους των ψευδών, για την διαστροφή των λόγων και την απατηλότητα των υποσχέσεων. Τίποτα.

Κάθε απεγνωσμένη φωνή – «κλείστε την αξιολόγηση» – κάθε κριτική ενάντια στην πρωτοφανή αδιαφορία για το εθνικό συμφέρον, είναι προϊόν συνωμοσίας των αντιπολιτευτικών δυνάμεων και των ύπουλων ξένων. Η κυβέρνηση όλα τα κάνει καλά, παντού επιδεικνύει πρωτοφανή συνέπεια, η χώρα πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, οι πολίτες της κάθε μέρα βρίσκονται μπροστά σε μια αποκαλυπτική ευτυχία…

Δυστυχώς, μπλέξαμε! Πρόκειται για μια παρέα μισαλλόδοξων εμμονικών και κυρίως παντελώς ανίκανων τυχάρπαστων εξουσιομανών. Η πρωτοφανής τους λύσσα για εξουσία, εκτός από το ανυπολόγιστο κόστος και την τεράστια καταστροφή για την οποία ευθύνονται αποκλειστικά αυτοί, έχει συντελέσει και στην πλήρη αναξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος. Κυριαρχεί πια ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός, η απανθρωπιά, η κοροϊδία … Αποτελεί επείγουσα ανάγκη να σταματήσουν αυτήν την δήθεν διαπραγμάτευση και να φύγουν από την εξουσία!

1 comments:

  1. "Αποτελεί επείγουσα ανάγκη να σταματήσουν αυτήν την δήθεν διαπραγμάτευση και να φύγουν από την εξουσία!" : η φράσις με την οποία κλείνει το άρθρο της η φιλτάτη Κυρία είναι κάτι σαν το: "Καισαριανή , αποπυρηνικοποιημένη ζώνη" τών 80ς/90ς. Μήπως έλεγε Πετρούπολη ;, μήπως ΒύρωΝΑς !!! - δεν θυμάμαι αλλά είναι άνευ σημασίας.
    Είναι αργά, πολύ αργά φιλτάτη Κυρία !!
    Σε πείσμα του δευτέρου θερμοδυναμικού νόμου "το πράγμα" παρολίγον να αναστραφεί (και να πάμε σε κατεύθυνσι επιβιώσεως ώς έθνος, ώς φυλή) στις περιόδους 1936-1941 και 1967-1973.
    Όμως δέν έμελλε, δεν επέπρωτο ! (sh@@@ happens κατά πώς λένε οι ελληνόφωνοι σαρβαϊβορίστας του 21ου αιώνος).
    Η παραμονή στην εξουσία και η διαδοχή των από τους επομένους σιαμαίους αδελφούς των (ξέρετε ποίους εννοώ, ελάτε τώρα ! τους επιγόνους του κωφού απο το Κιούπκιοϊ, αυτούς οι οποίοι και τεμένη ψηφίζουν, και μιλεούνια "μπάζουν" και την αριστερά τιμούν και σέβονται και προσκυνούν επι 43 συναπτά), είναι νομοτελειακώς βεβαιότης.
    Τι φέρνει αυτή η παραμονή και διαδοχή; φέρνει πολυφυλετικά γκέτο, φέρνει άβατα πόλεων, φέρνει θύλακες σαρίας, φέρνει στήλες καπνού, φέρνει μιλίτσιες και πολιτοφυλακές, φέρνει ερείπια και εκατόμβες.
    Οι λειωμένοι σαρβαϊβορίστας, οι ομνύοντες στην ιερά αγελάδα του κΥνοβολευτισμού και της δΕΙμοκρατίας είναι συνάμα και τελειωμένοι.
    Απλώς δεν το γνωρίζουν ούτε αυτοί ούτε οι νεαρότεροι απόγονοί των.
    Έχει ήδη αρχίσει η επομένη φάσις, το τελικό στάδιο πρό του αφανισμού, προτού κλείσει το καπάκι του σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας με έναν ακόμη λαό, μία ακόμη φυλή να περάσει στην ανυπαρξία.
    Εύχομαι να είστε εν ζωή και να το δείτε εντός της προσεχούς δεκαετίας και όχι αργότερα από την διακοσιοστή επέτειο απο το πρωτόκολο του Λονδίνου.
    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή