Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αυτή είναι η χώρα μας...

Ελλάδα, η χώρα που κοινοβουλευτικό κόμμα συμπαρίσταται έμπρακτα σε τρομοκράτες δολοφόνους, που τρομο-αλληλέγγυοι βουλευτές κάνουν ελεύθερα επισκέψεις συμπάθειας στα κελιά τους, που καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης στις δίκες τους, που κάνουν έρανο στις εκδηλώσεις τους για να μαζευτούν λεφτά για την υπεράσπιση του κάθε φυγόδικου τρομοκράτη.

Ελλάδα, η χώρα που δίνει άδειες στους κομμουνιστές δολοφόνους για να κάνουν ελεύθεροι βόλτες στα παλιά τους τρομο-στέκια, που κάνει πλάτες σε ζάπλουτα "παιδιά" με Καλάσνικοφ που κάνουν απεργία πείνας γιατί θέλουν να γραφτούν στο ΤΕΙ, που ανέχεται τρομοκράτες να στέλνουν απειλητικές επιστολές-μανιφέστα κατά πάντων στα ΜΜΕ - που τις δημοσιεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα, που γίνονται ημερίδες στην Νομική σχολή Αθηνών με παρουσίαση των βιβλίων τρομοκρατών, που επιτρέπεται τηλεφωνική παρέμβαση των κομμουνιστών δολοφόνων σε εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ της τρομοκρατίας, που γίνεται ουρά σε πειραματικές θεατρικές σκηνές για τα θεατρικά έργα που οι τρομοκράτες έχουν γράψει, που οι κουλτουριάρικες εφημερίδες-απολογητές της τρομοκρατίας ανεβάζουν το τιράζ τους δημοσιεύοντας τις προκηρύξεις των τρομοκρατών, που οι φασίστες με τους κομμουνιστές έχουν κοινό μέτωπο υπέρ των πολιτικών δολοφόνων.

Ελλάδα, η πρώην δυτική χώρα που ο "Πρωθυπουργός" και ο κολλητός του "υπουργός" του Καθεστώτος ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να αρθρώσουν την λέξη "τρομοκρατία" για να μην στεναχωρήσουν τους οπαδούς των δολοφόνων.

Ελλάδα, το κράτος οι πολίτες του οποίου σε μεγάλο ποσοστό είναι αδιάφοροι ή θετικά προσκείμενοι στην αιμοσταγή τρομοκρατία.

Έτσι είναι. Αυτή είναι η χώρα. Αν διαφωνείς, είσαι μειονότητα.

Evaggelos Hatzispiroglou

3 comments:

  1. Αγαπητέ, συγχαρητήρια για την ανάρτηση! Την αναδημοσίευσα στο μπλογκ scripta---manent κάνοντας μνεία της σελίδας σου! Καλή συνέχεια και δύναμη στον αγώνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΑ!!! ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ??? ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!! ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ Δ! ΡΑΙΧ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!! ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή