Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τα φίδια θέλουν πάτημα στο κεφάλι...

Ο γιος του δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα, απαντά με θράσος σε μια φράση που του απηύθυνε ο γιος του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας.

Μάλιστα, αυτό το θρασίμι που έζησε, σπούδασε και μεγάλωσε με λεφτά από ληστείες, βαμμένα με αίμα ανθρώπων, απαντά με θράσος στο παιδί εκείνου που δολοφόνησε το παράσιτο της κοινωνίας ο πατέρας του, που δικαίως σαπίζει στη φυλακή.

Καλά λένε ότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά, ιδού το ζωντανό παράδειγμα:

Έκτωρ Κουφοντίνας κυρίες και κύριοι, το γ@μήσι ενός δολοφόνου που κατά τύχη μετασχηματίστηκε κι αυτό σε άνθρωπο, τολμά να μιλάει αφ υψηλού και να κουνάει το δάχτυλο στο παιδί ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από το μαφιόζικο χέρι του πατρός του.

Τολμά και μιλά για ιδεολογία, και ταξική θέση, και δίνει και συμβουλές περί πολιτικής στον Κώστα Μπακογιάννη, που εδώ και χρόνια θεωρείται ένας επιτυχημένος Περιφερειάρχης, την ώρα που ο ίδιος είναι αιώνιος φοιτητής και ο πατέρας του δεν ήταν ούτε μια ψείρα από το πέτο του Παύλου Μπακογιάννη.

Τι είπε λοιπόν ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην Athens Voice, και στάθηκε η αφορμή να απαντήσει η απόψειρα του Κουφοντίνα.

Είπε: «Θα ήθελα ο γιος μου να μπορέσει κάποια στιγμή να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα».

Και η απάντηση του σπέρματος Κουφοντίνα ήταν αυτή:


Ας το δούμε κι αλλιώς όμως.

Έστω ότι είναι και οι δυο παιδιά που μεγάλωσαν στα πούπουλα.

Έστω, ο Παύλος Μπακογιάννης και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ασχολήθηκαν με την πολιτική, ο καθένας από διαφορετικό μετερίζι και ιδεολογία.

Ποιος λήστευε τράπεζες κι έζησε το παιδί του στα πούπουλα;

Ποιος σκότωνε ανθρώπους και βύθιζε οικογένειες στο πένθος για να ζήσει το παιδί του στα πούπουλα; Ο Δημήτρης Κουφοντίνας όπως γνωρίζουμε όλοι και οι τοίχοι του Κορυδαλλού επίσης. 

Κι όμως, το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά και πιθανότατα δραστηριοποιείται στα γνωστά θανατερά και αγαπημένα στέκια του πατέρα του, ο Έκτωρ Κουφοντίνας (φωτο), αυτό το παιδί που κάποτε η δικαιοσύνη αποφάσισε να μη φυλακίσει τη μάνα του για να το μεγαλώσει, είναι ισότιμος πολίτης με τον γιό του Παύλου Μπακογιάννη.

Γιατί αυτό σημαίνει δημοκρατία. 

Αλλά δυστυχώς, οι άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα και το γιό του Έκτορα, δημοκρατία θεωρούν μόνο ό,τι μπορεί να σκοτώσει το χέρι τους...

1 comments:

  1. Σωστος.
    Αλλα μην βγαλουμε και το Μητσοτακεϊκο λαδι.
    Εγκληματιες ειναι ΚΑΙ αυτοι.
    Μπορει να μην δολοφονουν τον κοσμακη με σφαιρες οπως οι λουστροι της 17 Νοε, αλλα δολοφονουν τους Ελληνες με μια τζιφρα που βαζουν η που θα συνεχιζουν να βαζουν για να κωλογλυφουν εσαει τους εβραιους που ειναι και ΤΑ αφεντικα τους.

    Μπακογιαννης ....ενας "επιτυχημενος περιφερειαρχης".....μαστα.
    Αντε βρε και πρωθυπουργος. Μετα τον .....αδελφο Κουλη/Νουδουλη φυσικα.
    Να υπαρχει και μια ιεραχια ρε παιδια.


    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας
    Βασιλειου Ρωτα - Νεα Μακρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή