Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αριστεροδεξιά καραγκιοζιλίκια υψίστης αθλιότητας!

Τα όσα έγιναν στο προαύλιο της ΕΡΤ, όταν κρατικοδίαιτα υπαλληλάκια του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν μνημείο… πεσόντων και ο Τσακνής έβριζε τη Ραχήλ κι αυτή τον Τσίπρα, είναι μια εικόνα που θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Όχι γιατί κάποια κομματόσκυλα έκαναν σόου, ούτε γιατί η πρώην βουλευτής πήρε άλλα 15 λεπτά δημοσιότητας πριν περιπέσει ξανά στην ανυπαρξία. Αλλά γιατί όλη αυτή η κατάσταση δείχνει ότι η χώρα βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή. Και δεν είναι σημερινό φαινόμενο, δεν χρειαζόταν αυτός ο συρφετός για να μας το θυμίσει. Κάθε μέρα που περνά δείχνει ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε απόλυτη αριστερή παρακμή. Και δυστυχώς, επειδή πολλοί αριστεροί έχουν προσφέρει στην πατρίδα, ήταν πραγματικοί άντρες (και γυναίκες) και πατριώτες, όσοι μαζεύτηκαν στο προαύλιο της ΕΡΤ απλά έδειξαν ότι ο Τσίπρας και το παρεάκι του απέχουν έτη φωτός από αυτό που λέμε σεβασμός, ιστορία, αγώνες για προκοπή.

Δεν θα έπρεπε να μας κάνουν εντύπωση όλα αυτά. Η κ. Ραχήλ Μακρή δεν έπεσε από τον Άρη. Βουλευτής των ψεκασμένων ήταν, άξιο στήριγμα του αρχηγού της Πάνου Καμμένου. Ήταν επίσης ένα από τα… μεγάφωνα του Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός μιλούσε, η Ραχήλ και η Ζωή ήταν εκεί για να κάνουν το σόου τους. Οι εν λόγω κυρίες επί κυβερνήσεως Σαμαρά έφτιαξαν την εικόνα της… Εβίτα Περόν της Ελλάδας. Ανέβηκαν στα κάγκελα, φώναζαν βοήθεια, πρωτοστάτησαν στη μάχη για να ανοίξει η ΕΡΤ, πιο ΣΥΡΙΖΑ από ποτέ. Και στη συνέχεια κέρδισαν έδρα στη Βουλή, ήταν εκεί τους πρώτους καταστροφικούς για τη χώρα μήνες της... αριστεράς.

Αλλά μήπως ξεχάσαμε; Η κ. Μακρή ήταν δύο φορές βουλευτής των ΑΝΕΛ και στη συνέχεια, με προσωπική παρέμβαση Τσίπρα, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις, εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του νομού Κοζάνης και εξελέγη. Θέλουμε να πούμε λοιπόν ότι κάποιοι βουλευτές, νυν και πρώην, μπορεί να είναι για τα σίδερα κι όχι απαραίτητα της ΕΡΤ αλλά κάποιος τους επέλεξε. Ένας Τσίπρας τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο κι ένας ελληνικός λαός τους εξέλεξε. Τα παράπονά στο… δήμαρχο.

Αλλά και ο Τσακνής, επιλογή ποιου είναι στην ΕΡΤ; Έγινε πρόεδρος, εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου, δεν ξέρει τι του γίνεται από τηλεόραση ή από διοίκηση, όμως, είναι επιλογή του Τσίπρα και του Παππά. Ας τον λουστούν αυτοί λοιπόν για τις συμπεριφορές τύπου «βγάλε το σκασμό».

Με τα όσα έγιναν στην ΕΡΤ, τον λαλίστατο Τσακνή και την μαυροφορεμένη Ραχήλ, αποδείχθηκε ότι ο λαϊκισμός έχει ριζώσει βαθιά μέσα στην ελληνική κοινωνία. Έριξε τη σπορά ο Τσίπρας και ο Καμμένος, έβαλαν πλάτη και οι Χρυσαυγίτες και η σοδειά ήταν μια χαρά. Και συνεχίζει να ταΐζει το τέρας του λαϊκισμού. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις σαν κι αυτές με το μνημόσυνο στην ΕΡΤ. Το διαπιστώσαμε και στη Βουλή με τον πρωθυπουργό και τον κάθιδρο ακομβίωτο στρατηγό να μην μπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο αριστεροδεξιός λαϊκισμός των Τσίπρα – Καμμένου έβαλε τις βάσεις και είχε άξιους υποστηρικτές τη Ραχήλ, τη Ζωή, τον Διαμαντόπουλο (αυτόν που έδινε ραντεβού στα γουναράδικα), τον Παναγούλη (που απειλούσε με λιντσαρίσματα), μια βουλευτίνα που κυκλοφορούσε με αμπέχονο στη Βουλή, τον Χαϊκάλη, τη Φωτίου με τα γεμιστά της, την Αυλωνίτου και πλήθος άλλων βουλευτών που εξευτέλισαν το κοινοβούλιο και τη δημοκρατία. Που εκπροσώπησαν με επιτυχία των ακραίο λαϊκισμό που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά, που έβαλε τη χώρα σε περιπέτειες και που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μας ταλαιπωρεί.

Δυστυχώς στην Ελλάδα κυριαρχούν ακόμη οι ατάκες, τα καβαλημένα κάγκελα, οι φωνές, οι τσιρίδες ημίτρελων παιδιών και κορασίδων, οι ψεκασμένες θεωρίες, η συνωμοσία, η ξεφτίλα και η φθήνια. Και όλα αυτά μαζί έχτισαν την ΕΡΤ και βεβαίως την κυβέρνηση που έχουμε. Ό,τι μας αξίζει δηλαδή…

1 comments:

  1. βλακειες του antinews...για ολα φταιει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......
    τι αλλο να πουν τα σαμαροσκυλα????????

    ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή