Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Αισχρή επίθεση μπολσεβίκων στον Φαήλο Κρανιδιώτη...

Με τίτλο: "Φαήλος: Γνήσιος απόγονος των Κωνσταντόπουλου - Γεωργαλά" ο ρυπαρός ιστότοπος (902.gr) των νεομπολσεβίκων, εξαπέλυσε μύδρους αθλιότητος κατά του Προέδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη.

Αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το εμετικό λιβελογράφημα και τυχόν ανάγνωσή του θα γίνει με δική σας ευθύνη. 
Δημοσιεύθηκε εμετικός αντικομμουνιστικός λίβελος του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και αναπαράγεται στο facebook, που χαρακτηρίζεται από ψέματα και συνειδητές ιστορικές διαστρεβλώσεις. Δεν έχει ούτε το θάρρος να πει κουβέντα για τις προγραμματικές θέσεις του ΚΚΕ. Ακολουθεί την πεπατημένη, όπως άλλωστε συνηθίζουν όλοι οι φασίστες. Αποδεικνύει με το εμετικό αντικομμουνιστικό παραλήρημα, ότι είναι γνήσιος απόγονος του Κωνσταντόπουλου και του Γεωργαλά θεωρητικών της χούντας, του Ιωαννίδη, του Σαμψών στην Κύπρο.
Αυτός που υπερασπίζεται τους Χίτες και τα Τάγματα Ασφαλείας, κατηγορεί το ΚΚΕ για κύμα χυδαιότητας, αγραμματοσύνης και μίσους. Τον ενοχλεί το ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος; Εμείς θα νικήσουμε!». Η αντιπαράθεση με επιχειρήματα και η επίκληση ιστορικών πηγών και ντοκουμέντων από την πλευρά του ΚΚΕ, όταν ερευνά και αναφέρεται σε ιστορικά γεγονότα, σαφώς και δεν μπορεί να συγκριθεί με το περιεχόμενο της επιχειρηματολογίας κάθε "Φαήλου".
Τον αισχρό αντικομμουνισμό του τον εμφανίζει ως πατριωτισμό, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό, όπως εκφράστηκε στα χρόνια της κατοχής, με την αντίσταση στα Γερμανικά, Ιταλικά και Βουλγάρικα στρατεύματα από το λαό μας, από στρατιωτικούς και χωροφύλακες, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ.
Ο άθλιος κονδυλοφόρος γράφει ό,τι δήθεν διασκεδάζει με τις ερωτήσεις που κάνει αυτός, στους ομιλητές του ΚΚΕ στην τηλεόραση, για τις Σοσιαλιστικές Χώρες και τις κατακτήσεις τους.
Προσπαθεί να κουκουλώσει τη γύμνια του καπιταλισμού, ως γνήσιος απολογητής του, διότι και εδώ φαίνεται η γύμνια των επιχειρημάτων του. Γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, ότι εκεί οι λαοί είχαν λύσει μια σειρά από κοινωνικά προβλήματα και ανάγκες με βασικότερο το δικαίωμα στην εργασία, την υγεία, την παιδεία. Όλα αυτά προσπαθεί να τα συσκοτίσει διότι είναι γνήσιος απολογητής των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
Δεν έχει τι να πει, για τα αντιλαϊκά μέτρα και την αντιλαϊκή πολιτική που χρόνια τώρα ο λαός μας δέχεται τις συνέπειες τους. Αυτά θα φθάσουν, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της ΕΕ, μέχρι το 2060 και βάλε.
Έτσι συμπεριφέρονται τα τσιράκια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Για να δηλώσουν τη δουλικότητά τους και την ταύτισή τους με τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των μονοπωλίων, είναι αδίστακτοι. Δεν έχει να πει κουβέντα για τα προβλήματα που δημιουργεί στην πατρίδα μας η παρουσία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και για την εμπλοκή της στις επεμβάσεις και τους πολέμους που προκαλούν σε διάφορες χώρες. Για τα κύματα μεταναστών και προσφύγων που δημιουργούνται με ευθύνη του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή - Ακτοφυλακή αλωνίζει στα σύνορα, καθώς και το γεγονός ότι ελληνικά στρατεύματα βρίσκονται έξω από τα σύνορα.
Το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα γεννά κάθε λογής διαστρεβλωτές και λασπολόγους, υπηρέτες καπιταλιστικών συμφερόντων. Ο λαός με την πάλη του, με τον αγώνα του για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει, οργανώνει τις δυνάμεις του για αλλαγή της κυρίαρχης τάξης στην εξουσία. Για να γίνει νοικοκύρης και διαχειριστής του πλούτου που παράγει προς όφελός του. Να στείλει στη χωματερή της ιστορίας όλους αυτούς τους άθλιους απολογητές του καπιταλιστικού κέρδους και της ληστείας του ιδρώτα των εργαζομένων.

1 comments:

  1. ΦΚ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΗ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή