Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τα ...σούργελα!

Να πάρουμε επιτέλους απόφαση ότι η συγκεκριμένη Βουλή, η οποία αποτελείται κατά κύριο λόγο από σούργελα, ανεπάγγελτους, λαμόγια, αγράμματους, τραμπούκους και γελοίους θα ψηφίζει ό,τι να'ναι. Και ότι μέχρι να πάρει δρόμο το τσίρκο Μεντράνο που κυβερνά, τα νομοσχέδια που θα έρχονται προς ψήφιση θα είναι το ένα χειρότερο από το άλλο. 

Και όλα αυτά γιατί κάποιοι ψήφισαν Σσσσσσεισσσάχθεια, 13η σύνταξη, σκίσιμο μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που τώρα τον πληρώνουν μια χαρά αγόγγυστα και δεν βγάζουν μιλιά. Και τα σπιτάκια τους τα κατάσχουν και αυτά μια χαρά και δεν ανοίγει μύτη. Και χοτ σποτ ωραιότατα φορτώθηκαν τα νησιά που ψήφισαν σύριζα και πήραν μαζί με τα χοτ σποτ και αύξηση στον ΦΠΑ και έξτρα φόρους στον τουρισμό. 

Αλλά τώρα δεν έχουμε μπουχτίσει να κάνουμε σαν αφηνιασμένοι, όπως το 2014, που ήταν οι κακοί προηγούμενοι που έκλεισαν την ΕΡΤ και είχαμε τόσους νεκρούς εκείνο το βράδυ. Να μην θυμηθώ τις αυτοκτονίες και γενικότερα το θανατικό που μας είχε βρει με τους Σαμαροβενιζέλους τους γρουσούζηδες. 

Πάντως ωραία μας πάει όλους ο Αλεξάκης κλωτσοπατινάδα και μια χαρά πάμε κατά διαόλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι αντέχουμε κι άλλο. Ασε που παίζει και να μας αρέσει, αν κρίνω από τα ποσοστά όσων τον ψηφίζουν ακόμη. 

Τελικά αυτό το χαρτί από τον ψυχίατρο έπρεπε να συνοδεύει το δικαίωμα ψήφου. Θα είχαμε γλυτώσει πολλά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου