Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Πού πας ρε Καραμήτρο;

Κυβέρνηση: Πρώην καταληψίας, που έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο και που δεν έχει κολλήσει ένα κανονικό ένσημο από μία κανονική δουλειά στην ζωή του.

Συγκυβέρνηση: Το παιδί που έγινε βουλευτής με τα λεφτά του μπαμπά σε ηλικία 28 ετών. Σιγά μην δούλεψε ποτέ σε κανονική δουλειά. 

Αξιωματική αντιπολίτευση: Άλλο παιδί άλλου μπαμπά, μεγαλωμένο σε γυάλα, με επίσης μηδέν κανονικά ένσημα από κανονική εργασία (αυτά περί τράπεζας κτλ είναι αστειότητες, ντροπή να τα λέμε κιόλας).

Πιθανότητα συγκυβέρνησης σε επόμενη κυβέρνηση: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια, συνταξιούχος τραπεζικός (με την αξία της τί όχι;) από τα 40 της. Κουράστηκε, δεν λέω η Φωφώ.

Όλοι αυτοί έχουν το φοβερό θράσος να ζητούν την ψήφο του κόσμου, για να κυβερνήσουν.

Όλοι αυτοί που δεν έχουν δουλέψει σε κανονική δουλειά με κανονικές ευθύνες ποτέ τους έχουν το θράσος να νομοθετούν. Άνθρωποι τεμπέληδες ηγούνται κόμματος και νομοθετούν για την εργασία ανθρώπων κανονικών, άνθρωποι που δεν διαχειρίστηκαν ούτε περίπτερο νομοθετούν για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη. Η άλλη η συνταξιούχα που δεν ντρέπεται καθόλου έχει τα μούτρα να εκφέρει και άποψη για την οικονομία.

Σε άλλη χώρα όλοι αυτοί άντε στην καλύτερη περίπτωση να ήταν τίποτα παρατρεχάμενοι κανενός τζιτζιφιόγκου. 
Εδώ είναι στην Βουλή και κυβερνούν.

Και μετά περιμένουμε να πάει η χώρα μπροστά. Με τους ανεπάγγελτους. Αμέ πώς!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου