Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Ο αληθινος Ρατσισμος ...



"Ο πατερας σου ειναι Μπατσος Δολοφονος".


1. Η Ειρηνη ειναι κορη αστυνομικου.

Οι συμμαθητες της υπο την επιρροητην λαικισμου των πολιτικων και της αποπληροφορησεως των μεσωνΑποβλακωσεως, της πεταξαν καταμουτρα:
πατερας σου είναι Μπατσος Δολοφονος. Δολοφονοι είναι οι αστυνομικοι ή φιλιππινεζες καισωματοφυλακες»

Σκουπιζοντας τα δακρυα της η Ειρηνη απαντα:

«Ειστε προκατειλημμενοι..Η Τηλεορασι δεν δειχνει τις καλες τους πραξεις..»

Δεν ειναι ενας ανυποκριτος Ρατσισμος να απαξιωνονται συλληβδην ολοι οι αστυνομικοι ή να δικαιολογουνται οι επιθεσεις και οι υβρεις ακομηκαι από μικρα παιδια, κατά των αστυνομικων ως εάν επροκειτο περι«στρατου κατοχης»?

2. Οι Μουσουλμανοι της Σρεμπερνιτσα.."Τριάντα σκελετοί και 851 ανθρώπινα διάσπαρτα οστά βρέθηκαν στονομαδικό που βρίσκεται κοντά στο χωριό Καμένιτσα, περίπου 50 χιλιόμετραβορείως της Σρεμπρένιτσα", ανέφερε στα ξένα πρακτορεία η ΓιάσναΣούμποντιτς, εκπρόσωπος της τοπικής εισαγγελίας.

Η κ. Σούμποντιτς διευκρίνισε ότι "πολλά θύματα στον ομαδικό αυτό τάφο έχουν διαμελισμένα χέρια και πόδια και ανέφερε επίσης ότι βρέθηκανπολλά έγγραφα στοιχεία, ταυτότητες καθώς και κοσμήματα".

Λέγεται ότι όλοι αυτοί οι τάφοι είναι "δευτερεύοντες", δηλαδή οι εκτελέσεις έγιναν αλλού και ακολούθησε σε άλλα σημεία η ταφή των θυμάτων, ταοποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ένα δεύτερο τάφο για ναεξαφανιστούν τα ίχνη των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι η σφαγή της Σρεμπρένιτσα έχει χαρακτηριστεί από τηδιεθνή κοινότητα γενοκτονία και ένας από τους υπεύθυνους αυτής τηςσφαγής, ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας, ΡάντοβανΚάρατζιτς συνελήφθη μόλις τον περασμένο Ιούλιο, μετά από 13 χρόνια,στο Βελιγράδι, και οδηγήθηκε στο ΔΠΔ.

Καταζητούμενος είναι ακόμα οσυνένοχος της σφαγής, πρώην στρατιωτικός ηγέτης των Σέρβων τηςΒοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς που εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.


Τα ελλαδικα μεσα αποβλακωσεως τεινουν να συμπαθουν μεχρι λατρειας τους μουσουλμανους όταν είναι τρομοκρατες, αφγανοι, ιρακινοι, "μαχητες" του Νασραλα, του Αχματινεζατ, ή σομαλοι πειρατες.Αλλα αγνοουν προκλητικα τους μουσουλμανους όταν εχουν σφαγη από Σερβους..

Αληθινα υπαρχει Ρατσισμος στην Ελλαδα…


ΙΑΣΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου