Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Υπονοούμενα και οργή Αχιλλέα Καραμανλή κατά βαρόνων της ΝΔ

Οργισμένος, και με βολές, με όσα κομματικά στελέχη αλλά και βαρόνους της Νέας Δημοκρατίας εναντιώθηκαν στην υποψηφιότητά του τοποθετήθηκε ο Αχιλλέας Καραμανλής.
"...Εγώ δεν είμαι βαρόνος και παρά τα 80 χρόνια μου, θα δώσω τη μάχη για τον σταυρό. Είναι ντροπή να θεωρούν πως ένας Καραμανλής θα βλάψει την παράταξη. Ποτέ ένας Καραμανλής δεν θα έκανε κακό στη Νέα Δημοκρατία..."
Αυτά ήταν τα λόγια του θείου του Κώστα Καραμανλή, λίγες ώρες πριν δημοσιοποιηθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Επισημαίνεται πως ο Αχιλλέας Καραμανλής, - θεωρώντας την ως δεδομένη - έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις Σέρρες με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ενώ δεν αποκλείεται να είχε ενημερώσει και τον πρωθυπουργό περί των προθέσεών του.
Το πιθανότερο είναι η συγκεκριμένη δήλωσή του, να έγινε και σε συναίνεση με τον πρωθυπουργό, ώστε να υποχρεώσει τους άλλους βαρόνους να σταματήσουν τη πίεση για μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και να ...ρισκάρουν στον αγώνα του σταυρού.

gianniotis: Τί έχετε να του απαντήσετε κ.κ. "δημογέροντες" της Ν.Δ. Έβερτ, Σουφλιά και Σιούφα;

3 comments:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΑΝ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΑΝ ΓΙΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΤΙΠΟΤΙΣ;. Α ΠΑΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαρπα Αχιλλεα,ποτε μην λες πως ενας Καραμανλης δεν εκανε κακο στο κομμα.Το ανηψουδη σας δεν βλεπετε ποσο μπουταλας ειναι? Παρε μια μαγκουρα και σπαστου τα παιδια,θα ειναι οτι το καλλιτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχιλλέα άν είσαι σωστός Καραμανλής κάνε αυτό που θα έκανε ο εθνάρχης ο αδελφός σου άν ζούσε σήμερα και έβλεπε τον ανιψιό του σε αυτή την κατάσταση.
    Πλάκωσε τον στα σκαμπίλια μέχρι λυποθυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή