Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Οργή από "γαλάζιους" ...αποκλεισμένους.!

Εν μέσω οξύτητας και αντιπαράθεσης η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους υποψηφίους που ρίχνονται στην εκλογική μάχη της 4ης Οκτωβρίου.
Έπειτα από την απουσία του Βασίλη Μαγγίνα από τα ψηφοδέλτια της κυβερνητικής παράταξης σειρά πήρε ο Σάββας Τσιτουρίδης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τη μη τοποθέτηση του στην προεκλογική εκστρατεία.
Μεταξύ άλλων, ο Σάββας Τσιτουρίδης καταφέρθηκε εναντίον της Ρηγίλλης λέγοντας: "...Στο παρελθόν σε αυτή την παράταξη δέχθηκα λάσπη και συκοφαντία. Σιώπησα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσω. Το χρωστώ στα παιδιά μου, στους γονείς μου και σε όσους με πίστεψαν...", τόνισε.
Καταλήγοντας υπογράμμισε πως "...κουμάντο στο Μαξίμου και στη Ρηγίλλης κάνουν οι εκλεκτοί της διαπλοκής..."
Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ τίθενται επίσης και οι Πέτρος Δούκας και Αριστοτέλης Παυλίδης.
________
gianniotis: Πολύ σκληρή η δήλωσή σας κ. Τσιτουρίδη. Πολλές φορές η πικρία μας, μας οδηγεί και σε στιγμιαίους παραλογισμούς. Έπρεπε να τους αποφύγετε αγαπητέ κ. Σάββα, και να μην ...λειτουργήσετε εν θερμώ.!

14 comments:

  1. Ο Τσιτουρίδης θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά "τι πληρώνει"... Μάλλον, το γνωρίζει, αλλά σφυρίζει αδιάφορα εξαπολύοντας ύβρεις και συκοφαντίες και αποδεικνύοντας πόσο δίκιο έχει ο Καραμανλής που τον απέκλεισε! Τέτοια φίδια είχε στον κόρφο του ο Πρωθυπουργός και τώρα τον συμπαρασύρουν στην παρακμή τους! Λοιπόν μάθετέ το (από έγκυρη πηγή): Ο Τσιτουρίδης βρίσκεται πίσω από την άθλια ανακίνηση της σκευωρίας για το Βατοπαίδι! Ναι, όπως το ακούτε. Μια σκευωρία που στοίχισε πολύ ακριβά στη ΝΔ.
    Ο Καραμανλής έχει μάθει και να κερδίζει και να χάνει. Κάθε μεγάλος ηγέτης το έχει ζήσει, το έχει διδαχθεί. Τώρα όμως, αν όντως πρόκειται να χάσει, έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να καθαρίσει μια και καλή τη Μεγάλη Παράταξη από τους Εφιάλτες! Και το μέλλον είναι μπροστά. Πολύ σύντομα θα κληθεί και πάλι να το υπηρετήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Tσιτουρίδης τί δουλειά έχει με το Βατοπαίδι ρέ defrejus;
    Ο Ρουσόπουλος, ο Βουλγαράκης, ο Δούκας, ο Μπασιάκος, ο Κοντός αυτοί είναι οι Βατοπεδινοί ο Τσιτουρίδης πώς σου ήρθε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ήμουν σαφής. Ο Τσιτουρίδης βρίσκεται πίσω (όχι μόνος του, και αυτός) από την επίθεση λάσπης σχετικά με το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου. Οι άλλοι (Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος κλπ) είναι τα θύματα αυτής της επίθεσης. Προφανώς και ο λόγος που ο αποκλεισθείς Τσιτουρίδης συνεργάστηκε με τους εχθρούς της Παράταξης για να κινήσουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Τα ίδια έκαναν και ο Έβερτ με την παρέα του την περίοδο 1990-1993, για να οδηγήσουν στην πτώση του Μητσοτάκη και τη δική τους άνοδο στην ηγεσία του κόμματος. Όμως και εκείνοι "πληρώθηκαν" όπως τους άξιζε. Το ίδιο και ο Τσιτουρίδης, που στις χθεσινοβραδλυνές του έξαλλες δηλώσεις μου θύμισε έντονα τρόφιμο Ψυχιατρικής Κλινικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξάλλου όταν ως υπουργός αποπέμπεσαι ενώ δεν γνωρίζεις τίποτα (όπως έλεγε) δύο φορές, κάποιο νοητικό πρόβλημα πρέπει να έχεις. Καλά του έκανε ο Καραμνλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλά εκείνο που σπάει τα νεύρα είναι η υποκρισία του ΠΑΣΟΚ και των καναλιών του.
    Τότε σήκωναν ως τον ουρανό τα ζητήματα που άγγιζαν τον Τσιτουρίδη για να τον κάνουν να παραιτηθεί και κυρίως για να φθείρουν τη ΝΔ.
    Τώρα που τους βολεύει ότι βρίζει από την πικρία του τη ΝΔ, τον υπερπροβάλλουν και μας τον παρουσιάζουν ως μέγα πολιτικό.
    Λαέ μην την πατήσεις.
    Μην αφήσεις να επιστρέψει ο πράσινος φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε DeFreJus μας περνας για τοσο χορτο!

    Ελεος!

    Μαυρο στην ΝΔ και την δοαφθορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς να μας ορίσουν... ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ! Γιωργάκης, Πάγκαλος, Διαμανοτοπούλου, Λοβέρδος και ο "ζημενιάρης" Παπακανωσταντίνου! Πώς μπορώ ακόμη και απαντώ σε χαχόλους...; Βρε, άϊ ψηφίστε το Γιωργάκη! Εγώ δεν έχω να πάθω τίποτα! Εσάς να δω, λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DeFreJus και λοιποί ανώνυμοι της παρέας του περιμένουμε να μας δώσετε τα συγκλονιστικά στοιχεία σας περί Τσιτουρίδη και υπόθεσης Βατοπεδίου.
    Άντε προλαβαίνετε όσο είναι καιρός 15 μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές για να μήν χάσουμε τον μεγάλο ηγέτη απο το μαξίμου.
    Είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε DeFreJus να νομιζετε οτι πλεον οι επιλογες μας ειναι μεταξυ μπλε και πρασινων λαμογιων η 5η τους Οκτωμβριου θα σας βρη με μια μεγαλη δυσαρεστη εκπληξη!

    Οι χωρα δεν ειναι πλεον ομηρος της διαφθορας. Κατανοηστε το οσο ειναι καιρος!

    Δεν περιμεναμε απο τον Τσιτουριδη για να μαθουμε τα αυτονοητα.

    Ο κοσμος το ειχε τουμπανο και εσεις κρυφο καμαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DeFreJus επες για Ζημενς. καλα για το ΠΑΣΟΚ για τον Κυριακο και την Μαγιο εχετε να μας δωσετε περισσωτερες πληροφοριες;

    Ειμαστε ολο αυτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα χαχολάκια του Καρατζαφύρερ έχουν πραγματικά υπερκεράσει και τον μηχανισμό διαδικτυακής προπαγάνδας, αναρτήσεων και σχολίων σε αναρτήσεις που έχει στήσει η Ιπποκράτους!

    Όπου σηκώσεις… μπλογκ και ανάρτηση βρίσκεις και τα Καρατζαφυρεράκια! Να σου λένε πως το μέλλον της Ελλάδος είναι ο πιο ακραίος -μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου- Καιροσκόπος, Αμοραλιστής και Επικίνδυνος Πολιτικάντης της Νεοελληνικής Ιστορίας!

    Ο άνθρωπος που έκανε κόμμα για να… δικαιώσει τον εαυτόν του! Που δεν έχει κανένα πρόγραμμα ή ιδεολογία, εκτός από τις δημαγωγικές ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ και τις ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ επιθέσεις χωρίς στοιχεία και αποδείξεις κατά των αντιπάλων του!

    Δεν συζητώ μαζί σας, χαχολάκια του ΛΑΟΣ!

    Η Ελλάς θα σας προσπεράσει σφυρίζοντας αδιάφορα…

    Το ίδιο και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DeFreJus έμαθε πολύ καλά τα κόλπα της πολιτικής ο Καρατζαφύρερ, με τέτοιο δάσκαλο που είχε τον Μητσοτάκη ξεφτέρι τον έκανε απο γαλατάς έγινε αρχηγός του τρίτου κόμματος στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή