Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Αβραμόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Νέα Δημοκρατία με Ντόρα αρχηγό.

Εξαιρετικά χωλωμένος με τον πόλεμο που δέχεται από το περιβάλλον της κυρίας Μπακογιάννη εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά τη δήλωση στήριξης του στον Αντώνη Σαμαρά.
Διεμήνυσε μάλιστα στους στενούς του συνεργάτες (/ιδες) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο κόμμα σε περίπτωση ανάληψης της ηγεσίας από την Ντόρα Μπακογιάννη.
Φαίνεται πως η πόλωση τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των υποψηφίων θα αφήσει βαθιά σημάδια στην μελλοντική πορεία της ΝΔ αφού τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη έχουν αρχίσει και δύσκολα θα ξεχαστούν την επόμενη ημέρα.
Η οργή του Δ. Αβραμόπουλου φέρεται να εκδηλώθηκε όταν πληροφορήθηκε για κάποια επικείμενη προσωπική επίθεση που θα εξαπολύσουν εξωκοινβουλευτικοί παράγοντες με θέμα άσχετο με την υπουργική του ιδιότητα.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είχε ήδη δεχτεί πίεση πριν τις πρόσφατες ανακοινώσεις του, που όμως δεν στάθηκε αρκετή για να τον κάνει να υπαναχωρήσει.
Σαν κερασάκι στην τούρτα, σχετικός πόλεμος με το θέμα έχει ξεσπάσει μεταξύ δημοσιογράφων τοπικού Αθηναϊκού καναλιού, πιθανότατα να ανοίξει και εκεί ένα απρόβλεπτο εσωκομματικό μέτωπο, χωρίς κανόνες.
olympia
________
gianniotis: Δεν φταις εσύ κύριε λαοπλάνε πολιτικάντη και φιγουρατζή της πλάκας. Φταίει ο Καραμανλής που σε ...ξαναμάντρωσε.!

17 comments:

  1. Αυτό και αν είναι είδηση! Ένας παραπάνω λόγος για να ψηφίσουμε ΜΑΖΙΚΑ ΝΤΟΡΑ!!! Θα πάει στο καλό ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ που άφησε στο Υπουργείο Υγείας ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ και τη χειρότερη δυνατή εικόνα που στοίχισε στην Κυβέρνηση Καραμανλή στις Εκλογές! Ο κύριος Τίποτα που έβγαινε και κατηγορούσε την Κυβέρνηση Καραμανλή ότι "δεν έχει σχέδιο για την Κρίση" επειδή δεν τον είχε βάλει ο Καραμανλής στην Κυβερνητική Επιτροπή! Ο κύριος Τίποτα, ας παει σπίτι του! Και τα Μαθηματικά αυτό υποδεικνύουν: ΝΔ-0=ΝΔ!!! Δεν έχουμε να χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να πάει ο έρμος ο φιγουρατζής; Μόνο η ΝΔ στεγάζει κάτι τέτοιους νάρκισσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς επειδή δεν ήταν στην κυβερνητική επιτροπή ούτε ο Σαμαράς ούτε ο βαραμόπουλος δεν έχουν ευθύνες για τη ημερινή μας κατάντια.
    Η Ντορούλα όμως, ήταν ή δεν ήταν;
    Και δεν κατάλαβα.
    Ποιός είναι ο ή η κύριος ή κυρία τίποτε;
    Αυτός που ίδρυσε το Υπουργείο Τουρισμού από το μηδέν και αυτός που διοικούσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους από το Υπουργείο Υγείας ή αυτή που η μόνη δουλειά της ήταν να κάνει δημόσιιες σχέσεις σε πρεσβείες και δεξιώσεις, με κοκτέϊλ και δείπνα, δημιουργώντας κοινωνικές επαφές αντί να δουλεύει με σηκωμένα τα μανίκια;
    Αλλά ξέχασα, δούλευε και αυτή, ή για την ακρίβεια ΜΑΣ δούλευε όταν άφησε τον καραβέλα να δραπετεύσει για να μην έλθουν στη φόρα οι βρωμιές του Γιωργάκη με τη Ζίμενς και ποιός ξέρει τί άλλο, όπως πχ οι δικές της σχέσεις με το Χριστοφοράκο.
    Άσε μας κορίτσι μου άσε μας.
    Δεν τσιμπάμε πιά στη φτηνή προπαγάνδα.
    Θέλουμε νέα Νέα Δημοκρατία.
    Δεν θέλουμε παλιά Νέα Ντοροκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eleniv,
    Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο νέος Πρόεδρος θα διώξει το δεξί του χέρι;
    Άλλοι θα φύγουν να πάνε αλλού.
    Ο κολλητός της κυρίας Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης, την περιμένει πως και πώς.
    Ξεχνιούνται οι παλιές αγάπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα γινει τυροπιτας στο καφενειο της βουλης?

    χαχαχαχα ο αριβιστας το λαμογιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη δηλαδή. Η Ντόρα λέει και Ο Αβραμόπουλος!!!!!
    Τι είναι αυτά ρε; Δηλαδή από το μηδέν στο τίποτα.Έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα δεν με ενδιαφέρει ποιός θα βγεί πλέον. Μου είναι εντελώς αδιάφορο, δεν με εκφράζουν πλέον ούτε Σαμαράς ούτε Ντόρα ούτε ο Αβραμό.Θα προτιμούσα να αναλάμβανε ένας νέος βουλευτής, να τα διέλυε όλα και τα έφτιαχνε από την αρχή, χωρίς όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες (που πριόνισαν τη καρέκλα του χονδρού 5 χρόνια) που στριμώχνονται στα κανάλια και βρίζει/ειρωνεύεται/ λοιδωρεί/κατηγορεί ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποκλειστική πληροφορία: Η Πρόεδρος της ΝΔ Ντορα Μπακογιάννη θα μοιράσει δωρεάν "Ξύδι ΤΟΠ" σε όλα τα χολοσκασμένα σαμαράκια στις 30 Νοεμβρίου! Στον Προδότη θα δώσει μια ολόκληρη κούτα, για να... χωνέψει τη γερή Χυλόπιτα της Βάσης! Άντε περαστικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όσους δέν θέλατε την Ντόρα αρχηγό ας προσέχατε να μήν της βάζατε αντίπαλο τον Σαμαρά, τον άνθρωπο που ο Καραμανλής το 2004 δέν τον έβαλε ούτε κάν υφυπουργό λόγω του εγκληματικού παρελθόντος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε ντορολάγνοι, γίνεται από τα μπρόκολα γιαούρτι;
    Σε ποιό κόσμο ζείτε;
    Με ποιόν θα πάει ο απλός λαός;
    Mε τον άνθρωπο που έντιμα αποχώρησε από το κόμμα γιατί δεν ήθελε να μπαστερδέψει τις αρχές του δίνοντας το όνομα Μακεδονία στους σκοπιανούς (όπως ήθελαν ο πατέρας Bush) ή με την πάμπλουτη Κολονακιώτισσα που ήθελε να μας ζορίσει να υπογράψουμε το σχέδιο Ανάν που θα εξαφάνιζε την Κύπρο μας.
    Βάλα και από πάνω τις ιστορίες με τον Καραβέλα, το Χριστοφοράκο, τη Ζίμενς και τις "συμβουλές" της για πρόωρες εκλγές και δένει το πάζλ.
    Είστε τρελλοί ή νομίζετε ότι εμείς είμαστε τρελλοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 29/10ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΤΟΡΑ Η ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ:Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ KONTA!!!

    ΥΓ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πρώτα η Ελλάδα ξεσαμαρώσου τα πολλά σαμάρια σου έχουν διαλύσει τα μυαλά. Λές και σήμερα δέν γίνονται διαπραγματεύσεις για διπλή ονομασία στα Σκόπια μόνο ο Μητσοτάκης έκανε. Λές και πρώτος ο Μητσοτάκης τους βάπτισε Μακεδόνες αυτοί λεγόντουσαν έτσι 100 χρόνια ντέ πρίν τον Μητσοτάκη απο τον Τίτο και όλους τους υπόλοιπους που κυβέρνησαν την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αβραμο λεει θα φυγει??? ρε! απο ποτε οι διαδωσεις τους Μητσοτακη γινονται και δημοσιογραφικο ντοκουμεντο?

    Ο,τι και να γινει, ουτε ο Αβραμο ουτε κανενας δεν θα φυγει απο τη Νεα Δημοκρατια. Θα κοιταξουμε ολοι να τσακισουμε το Πασοκ για το καλο του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3"57,
    Ηρέμησε, ούτε ο Βοσκόπουλος του Ουράνιου τόξου δεν τα λέει αυτά.
    Πριν από το 1945 λεγόντουσαν Βαρντάρσκα αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την κουβέντα μας.
    Για τον Αβραμόπουλο και τη Θοδωρούλα μιλάμε εδώ.
    ΥΓ. Ο Αβραμόπουλος ξεκίνησε πάμφτωχος, σπούδασε με άριστα και με την αξία του μπήκε στο διπλωματικό σώμα και έκανε καριέρα.
    Ο Θοδωρούλα γεννήθηκε μέσα σε πολιτικό τζάκι και αν δεν ήταν κόρη Μητσοτάκη θα δούλευε υπάλληλίσκος στη νομαρχία Χανίων.
    Κατάλαβες πόσο μεγάλο είναι το χάσμα που τους χωρίζει;
    Ήταν μεγάλο - μεγάλο λάθος της Θοδωρούλας να επιτεθεί τόσο ανοίκεια στον Αβραμόπουλο, έδειξε ότι δεν έχει επίγνωση των επιπτώσεων των πράξεών της.
    ΔΕΝ ΚΑΙΣ ΤΟΣΟ ΑΓΑΡΜΠΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ (να μην ξεχνάμε ότι η Ντόρα έχει δεσμευθεί να σεβαστεί απόλυτα την ετυνμηγορία των νεοδημοκρατών προς όφελος της ενότητας).
    Εάν ήμουν Σαμαράς δεν θα την έβαζα ούτε κάν στις λίστες της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.
    Είναι ανώριμη, τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελεύθερε χαρήκαμε ευχαριστούμε για το βιογραφικό του φτωχού αγωνιστή!
    Αποτελέσματα θέλουμε να δούμε στο Υπουργείο Υγείας τί έκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Βουλευτές και Ψηφοφόροι εγκαταλείπουν… τρομαγμένοι και αηδιασμένοι τη ΝΔ, μπροστά σε μια ενδεχόμενη εκλογή του Αποστάτη Σαμαρά!!!"
    Διαβάστε εδώ: http://defrejus.blogspot.com/2009/11/blog-post_8666.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή