Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Άλλη μία μάχη για την ειδική φρουρό Σοφία Ψυχογιού

Έτοιμη να δώσει άλλη μία μάχη είναι η Σοφία Ψυχογιού, η οποία τον περασμένο Οκτώβρη τραυματίστηκε σοβαρά από τις σφαίρες αδίστακτων δολοφόνων, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, ενώ επέστρεφε από περιπολία με άλλους δόκιμους αστυνομικούς.
Η 23χρονη ειδική φρουρός, η περιπέτεια της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, θα υποβληθεί σε λεπτότατη χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η παραλυσία στα άνω άκρα.
Με την επέμβαση οι γιατροί θα επιχειρήσουν να επαναφέρουν σε φυσιολογικά επίπεδα το δεξιό χέρι της, που είναι παράλυτο μετά το χτύπημα από σφαίρα, η οποία κυριολεκτικά συνέτριψε τα νεύρα στην περιοχή του ώμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη κοπέλα με τους χιλιάδες φίλους στην προσωπική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, θα εισαχθεί την Τετάρτη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για προεγχειρητικό έλεγχο και το πρωί της Πέμπτης θα μπει στο χειρουργείο.
Οι γιατροί και το θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, έχουν αναλάβει να ΄κάνουν αφιλοκερδώς τη λεπτή χειρουργική επέμβαση, στη νεαρή ειδική φρουρό, που αποδείχτηκε παλικάρι.
________
gianniotis: Θα την επισκεφθείτε Κε Υπουργέ Προ.Πο, ή το συναίσθημα θα σας οδηγήσει ...κατά Κούνεβα μεριά;

10 comments:

  1. Να μην τολμήσει να την επισκεφθεί.Θα την μολύνει τη κοπέλα.
    Μα φυσικά και κατά κούνεβα θα στραφεί...βλέπεις το αίμα τραβάει!
    Ουστ ανύπαρκτε ανθρωπόμορφε πίθηκα.

    Βρυώνης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στο Μετροπόλιταν και στους γιατρούς, γιατί εάν περίμενε από τον Μιχαλάκη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά έπρεπε το κωλοκράτος να αναλάβει τα νοσήλεια.

    Ναι, για τη Σοφία να πληρώσουμε, γιατί είναι παιδί μας, γιατί ριψοκινδυνεύει τν ζωή της για 700 κωλοευρώ για να μας παρέχει ασφάλεια. Για το στρατό κατοχής όμως ΟΧΙ, δεκάρα τσακιστη.

    Που να πάει ο Καίσαρ να τη δει. Αυτός τρέχει κλαίγοντας μόνο σε Χιλιανούς και Πακιστανούς...αφού πάρει την άδεια τνς Αλ Σάλεχ πρώτα...

    Ούτε εμετός δεν του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανονικα αν υπηρχαμε θα επρεπε να γινοταν μαζικα αντιποινα στους αναρχομπολσεβικους.
    ενα δικο μας παιδι αυτοι, χιλια δικα τους παιδια εμεις.
    αλλα ο χωρος μας ειναι ανυπαρκτος και μαλακιζετε απο το 74...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H σκέψη μας είναι με την Σοφία.
    Ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας να ξεπεράση την περιπέτεια στην οποία την έσπρωξε το άνομο καθεστώς.
    Ευχόμαστε, επίσης, από βάθους καρδιάς, τα ίδια και χειρότερα να πάθουν, οι δολοφόνοι και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της επίθεσης, (Παπανδρέου, Χρυσοχοίδης και το κακό συναπάντημα)
    Υπάρχει ΝΕΜΕΣΙΣ! Εσεται ήμαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @9:28
    Και που ξερεις οτι τ'αναρχομπολσεβακια δεν εχουν πληρωσει δικες τους αμαρτιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟ-ΠΟ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ "ΚΥΒΕΡΝΑ"! ΓΚ.Τριπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλαδή πως συνδέεται το θέμα της απόπειρας δολοφονίας κατά της Σοφίας με την απόπειρα δολοφονίας κατά της Κούνεβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για καθε κτυπημενο Αστυνομικο ενας τραπεζικος λογαριασμος

    Κε Γιαννιωτη
    Παρακαλουμε. Ισως κι'εσεις εχετε την δυνατοτητα να βοηθησετε στην δημιουργια ενος λογαριασμου ανα περιπτωσι αστυνομικου ωστε δικαιουχος να ειναι ο εγκαταλειμενος απο την πολιτεια , ο περιφρονημενος την επιλεκτικη καλωσυνη του Προεδρου μας μας και των λοιπων αρχοντων.

    Για καθε αστυνομικο που εχει "μισερωθει", που βασανιζεται λησμονημενος, που η οικογενεια του υπερηφανα και αξιοπρεπως αγωνιζεται να επιβιωση και να επουλωση τις ανιατες πληγες , ενω εμεις επανερχομεθα στην ρουτινα μας μετα απο καθε δολοφονικο αναδρο υπουλο μισητικο κτυπημα θα πρεπει να υπαρχη τραπεζικος λογαριασμος.

    Ειμαι βεβαιος οτι χιλιαδες ελληνων θα σπευσουν να βοηθησουν τους υπερηφανους αυτους ανθρωπους που σιωπηλα αγγογυστα προσπαθουν να υπηρετησουν την κοινωνια την Ελλαδα ολους εμας.

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @12:10"ΟΠΩΣ ΤΟ"ΜΥΑΛΟ"ΣΟΥ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΝΕΚΕ.ΓΚ.Τριπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή