Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Παρέμβαση του εισαγγελέα για τα αγροτικά μπλόκα...

"Μπλόκο" στα αγροτικά μπλόκα θέτει η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Σε περίπτωση που στηθούν αγροτικά μπλόκα στο νομό, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαγεωργίου ζητά από την αστυνομία να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία ή, εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, να σχηματιστούν δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Ο κ. Παπαγεωργίου υπενθυμίζει ότι το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος και διώκεται αυτεπάγγελτα.
Εν τω μεταξύ οι αγρότες κρατούν κλειστά τα τελωνεία Ευζώνων, Ορμενίου, Κήπων, Προμαχώνα, Δοϊράνης και Εξοχής.
Κλειστή επίσης η Αθηνών - Λαμίας στο ενενηκοστό (90ό) χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Ριτσώνας, η Καβάλας -Σερρών στον κόμβο Κορδηλίων και η Αλαμάνας στο Κάστρο Βοιωτίας.
Κλειστή είναι επίσης η Θεσσαλονίκης - Σερρών στον κόμβο του Στρυμωνικού.
Σε διάλογο κάλεσε τους αγρότες η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, επισημαίνοντας ότι το αγροτικό δεν είναι ένα διμερές ζήτημα αλλά αφορά όλη την κοινωνία και όλους τους κοινωνικούς εταίρους.

3 comments:

  1. Τωρα τον πηρε ο πονος οταν γινεται τις πουτάνας στα πανεπιστημια δεν τρεχει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρα ειναι, καθε χρονο, αφηνουν τα μπαρ τετοια εποχη και διαλυουν τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να χαλαρωσουν λιγακοι ολοι αυτοι οι χαραμοφαηδες των πολεων που τα βαζουν με την αγροτια.Που κι αυτοι απο κανενα χωριο ειναι αλλα τωρα μας το παιζουν πρωτευουσιανοι.
    Για μαζεψτε λιγο την αλητεια σας και την απανθρωπια σας,που αν δεν ηταν οι αγροτες θα ψωμολυσσουσατε ολοι σας,γιατι μην μου πειτε πως η Ελλαδα του 60% του πληθυσμου της που ασχολειτε με την γεωργια,περιμενει απο τους αργοσχολους των πολεων και του δημοσειου να παει μπροστα;
    Ποιος δουλευει περισσοτερο και στις πιο αντιξοοες συνθηκες απο τους αγροτες;Ποιος πληρωνετε λιγοτερο σε σχεση με τον κοπο που καταβαλει;
    Αλλα καποια στιγμη πρεπει κι οι αγροτες να καταλαβουν την δυναμη τους,να σταματησουν να σερνωντε πισω απο τα κομματα και τις ψευτικες υποσχεσεις των πολιτικων και να διαλεγουν ανθρωπους μεσα απο τις ταξεις τους για να υπερασπιζοντε τα δικαια τους.
    Κι ΟΧΙ στο κλεισιμο των δρομων,τα τρακτερ και στην Αθηνα,εξω απο το μπουρδελο τους την Βουλη,εξω απο τα υπουργεια τους,στις Νομαρχειες,οχι στους δρομους που κυκλοφορουν κι αλλοι εργαζομενοι.
    Αυτα ειχα να πω.Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή