Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Μεγάλη συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια

Μεγάλη ήταν η προσέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από πατριωτικούς και χριστιανικούς φορείς κατά του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια που ξεκίνησε εχθές να συζητάται στην βουλή.
Παρά την παράνομη αντιδιαδήλωση που διοργανώθηκε από την αριστερά στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, όπου είχε προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση, και την μεταφορά της συγκεντρώσεως στο Άγαλμα Κολοκοτρώνη η ανταπόκριση ήταν μοναδική.
Πάνω από 1000 άτομα συγκεντρώθηκαν, ενώ από τον πολιτικό κόσμο εμφανίσθηκε μόνον ως εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία προς την βουλή.

5 comments:

  1. Οι διαδηλωσεις, χωρις εκτροπα[οπως η σημερινη, αποδεικνυουν ,πως μπορουμε ελευθερα να εκφραζουμε τις αποψεις μας και ολοι διαφωνουμε η οχι λεμε σετετοιες αξιοπρεπεις εκδηλωσεις ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την μεγαλη που ντην ειδες απο τα γιαννενα?καμμια 600 χρυσαυγιτες ηταν ξερεις μετα την βροχη βγαινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η συγκεντρωση ηταν να γινει στα προπυλαια. η εφοδος των γνωστων αγνωστων μαζι με την αλβανικη νεολαια αλλαξε τοπο συγκεντρωσης. πρα την κακοκαιρια, ηταν επιτυχημενη. αν τα ανοθευτα ΜΜΕ την διαφημηζαν οπως ειπαν για την καταληψη που εγινε τι νομιζετε θα γινοτανε; τωρα το παραμυθι της χρυσης αυγης να τελειωνει! οποιος δεν δυμφωνει με τα σχεδια των ΜΚΟ ειναι χρυσα - αυγιτης! αν ομως συμφωνει ειναι δημοκρατης! τελικα ποιος απο ολους ειναι φασιστας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΕ ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ......ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΡΑΝΟΣ ,ΡΟΠΑΛΟ,ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕ ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ.............ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @9:29
    Εσυ και οι ομοιοι σου επειδη ουτε μετα απο την βροχη βγαινεται απο τις χαβουζες που κρυβεστε,δεν ειδες την μεγαλυτερη Εθνικιστικη εκδηλωση-πορεια εγινε στην Ευρωπη κι αναφερωμαι σ'αυτην που πραγματοποιηθεικε στις 30/01/2010 στην Αθηνα και στην οποια ημουν κι εγω παρων οπως κανω καθε χρονο.Η επομενη συγκεντρωση δεν εγινε υπο την αιγιδα της Χρυσης Αυγης γιαυτο και τολμησατε να ξεμυτησετε μερικοι κι αυτοι οχι μακρυα απο το ασυλο του πανεπηστημιου,ξερεις για παν ενδεχωμενον.
    @12:11 Λιγο θ'αργησει να σηκωσεις τον κωλο σου απο τον καναπε της αφασειας σου και να βγεις στους δρομους να υπερασπιστεις την πατριδα και το μελλον των παιδιων σου.Κατσε κακομοιρι στην ασφαλεια του σπιτιου σου μαζι με τον αλλον τον παλικαρα που σχολιαζω πιο πανω κι αφησε αυτους που μπορουν και τολμουν να κανουν αυτα που εσυ ουτε στα ονειρα σου μπορεις να κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή