Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Πιέζουν για ιθαγένεια και ψήφο τα (λαθρο)-φέρματα.!

Συγκέντρση το Σάββατο απο τα ...(λαθρο) φέρματα - μετανάστες...!

Με τη συμμετοχή 55 (!) ..."Ελληνικών" μεταναστευτικών αντιρατσιστικών οργανώσεων και συνδικάτων, οργανώνεται για το Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι, στην πλατεία Ομονοίας, με κεντρικά συνθήματα:
"Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά"
"Ούτε βήμα πίσω από τα αυτονόητα δικαιώματά τους"
"Νομιμοποίηση των λαθρο-μεταναστών" και
"Άσυλο στους πρόσφυγες". Ανιάτων;
Θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.
Μεταξύ των...συνδικάτων (!) ...(πέρα βρέχει) συμμετέχουν η ΟΛΜΕ, η ΕΙΝΑΠ, Παναττική Ενωση Καθαριστριών και Οικιακού Εξοπλισμού, που είχε συγκροτήσει η ..."ηρωίδα" Κωνσταντίνα Κούνεβα, 30 Κοινότητες Μεταναστών, η Κίνηση "Απελάστε τον ρατσισμό", το Δίκτυο Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων Μεταναστών και Προσφύγων, η Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRA), η καμπάνια "Οχι στο ρατσισμό απο την κούνια" και το Εθνικό Παρατηρητήριο κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας (ΚΕΜΟ).
Από πλευράς πολιτικών κομμάτων θα συμμετάσχουν οι ...ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και οι ...Οικολόγοι Πράσινοι του ..."Μακεδόνα" Τρεμόπουλου.!
Στις 17.00 θα ξεκινήσει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος με συγκροτήματα μεταναστών δεύτερης (!) γενιάς.
Όπως σημειώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, πρόκειται για μία ..."κινητοποίηση διεκδίκησης όλων των αιτημάτων, που αφορούν μετανάστες και πρόσφυγες", ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών.
"Καλούμε όλους τους πολιτικούς φορείς και βουλευτές, που διατείνονται ότι είναι υπέρ των μεταναστών, να συνταχθούν μαζί μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κίνησης "Απελάστε το ρατσισμό", Θανάσης Κούρκουλας.
Οι εκπρόσωποι των μεταναστευτικών αντιρατσιστικών οργανώσεων εκτιμούν ότι "η τελική μορφή του νομοσχεδίου είναι πολλά βήματα πίσω από τον αρχικό στόχο, την πολιτική συμμετοχή των μεταναστών και των παιδιών τους, που ζουν χρόνια στην Ελλάδα".
Μεταξύ των αιτημάτων είναι η επαναφορά στη νομιμότητα 140.000 λαθρομεταναστών, που έχασαν τη νομιμοποίηση τα τελευταία χρόνια και ειδική ρύθμιση για τα παιδιά, που γεννήθηκαν, ή μεγάλωσαν εδώ, και δεν έχουν χαρτιά, μέσω της οικογένειάς τους.
Το ζητούμενο είναι να μπορούν αυτά τα παιδιά να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα με την ενηλικίωσή τους.
Όλοι μαζί λοιπόν για να υποστηρίξουμε τον αγώνα των εικονιζόμενων ...Ελλήνων.!
Π.Ν.

17 comments:

  1. ευγε γιαννιωτη. στηριξτε εσεις οσο μπορειτε τις καθαρες ελληνικες θεσεις. δεν υπαρχουν ουτε κομματα ουτε και μμε παρα μονο καθαροαιμα και ελληνικα μπλοκ σαν και το δικο σου. ευγε αγαπημενε μου συνελληνα.
    ελληνιδα χριστιανη ορθοδοξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως φτασαμε στο εσχατο σημειο να βγαινουν στο δρομο οι λαθρομεταναστες και τα πολιτικα υποχειρεια της Νεας Ταξης Πραγματων και να απαιτουν τα "αυτονοητα".
    Την αποδομηση και διαλυση της Πατριδας μας.

    Και η απαντηση της συντριπτικα τεραστιας πλειοψηφιας των Ελληνων που αντιδρουν σε ολα αυτα τα απιστευτα που συμβαινουν ποια ειναι?

    Δυστυχως αντι να κατεβουμε ολοι στους δρομους και να απαιτησουμε την αμεση απελαση ολων των εισβολεων εποικων λαθρομεταναστων,ΣΩΠΑΙΝΟΥΜΕ.

    Ετσι ομως η Πατριδα δεν κρατιεται ορθια.

    Ελληνες ,ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

    Η Ελλαδα στους Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθαρόαιμε 12:45 και άλλοι εθνικισταράδες,

    Που να σκάσετε Ελληναράδες, ο νόμος θα περάσει. Κι όταν θα ψηφίζουν ολοι, τότε εσείς οι "καθαρόαιμοι" θα γίνετε ακόμη λιγότεροι. Το μέλλον ανήκει στη ριζοσπαστική αριστερά. Κι εσείς θα κάθεστε ανήμποροι και θα μας παρακολουθείτε.

    Θα γίνετε απολιθώματα πριν το καταλάβετε. Είμαστε περισσότεροι και γινόμαστε ακόμη πιο πολλοί. Ενωμένοι χωρίς χρώμα, χώρα και ρατσισμό, ενάντια στους Ελληναράδες που σπαρταράνε σα ψάρια έξω από το νερό.

    Χάσατε! Χάσατε ιδεολογικά, εκλογικά και δημογραφικά. Μένει η απάλειψή σας από την ιστορία.

    ΝΑΙ! Ιθαγένεια σε όλους τους μετανάστες! Λαθραίος είναι μόνο ο ρατσισμός! Η γη ανήκει σε αυτούς που την κατοικούν, το έχει δείξει η ιστορία. Κι αν δεν το καταλαβαίνετε τώρα, θα το καταλάβετε με τα δημογραφικά δεδομένα. Στο χέρι σας είναι να προσαρμοστείτε ή να πεθάνετε απροσάρμοστοι.

    Ο Έλληνας δε θα ξεσηκωθεί, γιατί έχει τελειώσει. Έχει διαφθαρεί από τον υλιστικό ευδαιμονισμό, το προσωπικό μικροσυμφέρον. Αυτός που ξεσηκώνεται είναι αυτός που έχει φλόγα, που έχει ιδέες, που πεινάει, που ξεκίνησε από την άλλη άκρη της γης για να βρει καλύτερη ζωή. Αυτός είναι το μέλλον, έχει ορμή, θέληση, αξίες, πίστη στον εαυτό του, δεν έχει τίποτα να χάσει.

    Ο νόμος θα περάσει κι ο χρόνος θα σας προσπεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε του 8:12
    Τα Ελληνικά πάντως τα μιλάς και τα γράφεις αρκετά καλά!
    Όχι μόνο "μετείχες" αλλά συμμετείχες "της ημετέρας εκπαιδεύσεως"!
    Οι "δικοί" σου το ξέρουν αυτό?
    ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ρε μάγκα σαν τον Παύλο Σιδηρόπουλο τον πρίγκιπα!
    Κοίτα μόνο μην και δεν σου κάτσουν τα σχέδια με τους Λαθραίους και λες "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ELADA EXEI PE8ANEI, 8A PE8ANETE KI ESEIS BROMO-ELHNES
    ZHTO H MEGALH ALBANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ !!!!! ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ. ΓΚ.Τρίπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 8:!2
    Χαλαρωσε ρε συντροφε λιγο θα σκισεις κανενα καλσον,ξερεις απο εκεινα τα καλσον που ταζαν οι ξενοι ναυτικοι στις πρωην συντροφισες σου στην Σιοβετικη Ενωση για να τους κατσουν στο αψε σβυσε.Ε,ρε τα τυχερα του υπαρκτου σοσιαλισμου.
    Τωρα για το ποιος νομος θα περασει,ποιανου η θεληση θα γινει πραγματικοτητα,ποιος θα μπει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και ποιος θα γινει απολιθωμα αυτο θα το δειξει ο χρονος.
    Παντως θα σε συμβουλευα να εισαι πιο προσεχτικος,γιατι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαν για σχοινι.Α,επ'ευκαιριας μαθε και λιγο αριθμητικη γιατι αυτα περι αριθμητικης ανοδου των ομοσταυλων σου δεν τα λετε ουτε αναμεταξυ σας,ποσο μαλλον που πας να τα πεις σε μας.
    Ενας απροσαρμοστος.
    Να πω κατι και στον 10:11
    Αν εισαι Αλβανος κιοχι κανενας αριστερος που το παιζει "Αλβανος" για να μας σκασει:βρωμανε ακομα τα χνωτα σας νηστεικιλα οικογενειακως η' τωρα χοτρασατε και το ριξατε στις κατσαπλιαδικες μαγκιες;Τα χερια της μανας σου βρωμανε ακομα σκατιλα απο τις τουαλετες των Ελληνων που καθαριζε τοσα χρονια η' μαθατε εδω περα και να πλενεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αιτηματα του "αντιρατσιστικου" ανθελληνικου μπλοκ υλοποιουνται απο την ελληνικη πολιτεια.

    Επτακοσιες χιλιαδες λαθρομεταναστες εχουν ηδη λαβει την ελληνικη ιθαγενεια.

    Πεντακοσιες χιλιαδες λαθρομεταναστες θα λαβουν την ελληνικη ιθαγενεια με τον νομο που θα ψηφιστει στην Βουλη σε λιγες ημερες.

    Ενα εκατομμυριο λαθρομεταναστες που βρισκονται στην Πατριδα μας και δεν θα λαβουν την ελληνικη ιθαγενεια τωρα,θα μπορεσουν να την αποκτησουν τα επομενα χρονια με καποιο αλλο νομοσχεδιο που θα ελθει στο μελλον στην Βουλη.

    Για οσα δε εκατομμυρια ετοιμαζονται να εισβαλουν τα επομενα χρονια απο την Τουρκια νομιζω οτι και παλι τα "δικαια" αιτηματα τους θα εξεταστουν με "κατανοηση" απο την ελληνικη πολιτεια και θα τα επιλυσει δινοντας τους εκ νεου το "ανθρωπινο δικαιωμα" να ελληνοποιηθουν.

    Στην ΖΟΥΚΛΑ που δημιουργειται ποιος τελικα θα βγει κερδισμενος?
    Οι "αντιρατσιστες" μπορουν να μας δωσουν μια απαντηση?

    Το σιγουρο ειναι οτι ο ελληνικος λαος θα ειναι ο μεγαλος χαμενος.

    Η Ελλαδα στους Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hellraiser,

    Αυτά για την αριθμητική, είναι οι πλαστές δημοσκοπικές εικόνες που τις χρησιμοποιείτε για να παρηγοριέστε.

    Σήμερα, η Ελλάδα, έχει φύγει χωρίς επιστροφή προς την αριστερά. Η ΝΔ ειναι κέντρο. Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο κοντά στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απο ποτέ, με αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπιέζεται και ωθείται σε πιο ανατρεπτικές θέσεις. Καλό είναι αυτό, εμένα δε με πειράζει. Η διαφορά είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δέσμιο συμφερόντων και δε μπορεί να κάνει τη ριζοσπαστική ανατροπή στα οικονομικά. Όμως την κάνει όσο ποτέ άλλοτε στην κοινωνία. Γι αυτό πολλοί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Η κοινωνικές μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ, ήταν πάγιες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για χρόνια. Αυτό που απομένει είναι ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας.

    Εσείς κάντε παρηγοριά με το 5% του Λάος που είναι ας πούμε εκεί που ήταν η ΝΔ του 1985 στο πολιτικό φάσμα.

    Οι νέοι Έλληνες που έρχονται είναι κι αυτοί δικοί μας. Άρα φιλαράκο την αριθμητική μάλλον εσύ την έχεις χάσει.

    Είτε ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΚΚΕ είτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δικοί μας είναι. Το ΠΑΣΟΚ είναι το άρμα για την εξουσία. Τα άλογα που ανοίγουν το δρόμο είναι τα μικρά κόμματα. Αλλά στην αριστερά δε χρειάζεται να είσαι μεγάλος για να περνάς ιδέες. Καταργούμε τον εθνικισμό, τη θρησκοληψία, τη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό, την αυθαιρεσία της αστυνομίας, αλλάζουμε την παιδεία για μια σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία χωρίς εθνικούς μύθους, που θα αγκαλιάζει όλους ανεξαρτήτως φυλετικής και εθνοτικής καταγωγής.

    Δεν έχει σημασία πόσοι φαινόμαστε στα χαρτιά σε κάθε κόμμα. Είμαστε η κυρίαρχη ιδεολογία είτε σας αρέσει είτε όχι. Και με τους νέους Έλληνες, αυτό θα μεγαλώσει. Άρα, εσείς είστε οι απροσάρμοστοι, γιατί το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

    Η διαφορά στα κόμματα της αριστεράς σήμερα, βρίσκεται στην ουσία στη διαχείριση του πλούτου, στην ανάγκη ρήξης με το καστεστημένο. Εδώ το ΚΚΕ πρέπει να εξελιχθεί και υιοθετήσει ένα πιο σύγχρονο προφίλ, διατηρώντας το λαικό, αγωνιστικό προσανατολισμό για ταξική πάλη, αλλά προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα. Να μετεξελιχθεί δηλαδή σε ένα σύγχρονο ευρωπαικό κομουνιστικό κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει ήδη κάνει, απλά πάσχει σε συνοχή. Ιδεολογικά όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επηρεάσει αποφασιστικά τη ρητορική του ΠΑΣΟΚ και την ακόλουθη πολιτική του. Χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ του 1990 δε θα έκανε ποτέ τις μεταρρυθμίσεις που κάνει σήμερα ο Γιώργος.

    Σε αντίθεση με τη δεξιά, που είστε ιδεολογικά ανερμάτιστοι, με τη ΝΔ στο κέντρο και τον Καρατζαφέρ περιθωριοποιημένο στη δεξιά γωνία του και έξω από το παράθυρο τους ΧΑγίτες να κοιτάζουν πειναλέοι τη Βουλή.

    Χάσατε κι ακόμη δεν το έχετε καταλάβει. Αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό. Ο νόμος δε θα παρθεί πίσω, απλά γιατί δε γίνεται. Εδώ η ίδια η ΝΔ είχε στον προηγούμενο νόμο, δώσει ιθαγένεια στα 10 χρόνια. Πιστεύετε πως θα κάνει πίσω το ΠΑΣΟΚ; Χαχαχα.

    Η Πέτρα 1821 το έχει πιάσει το αριθμητικό μήνυμα. Εσύ τι νομίζεις θα ψηφίσουν οι νέοι Έλληνες; Τους παλιο-Έλληνες του Καρατζαφύρερ; Αριστερά θα ψηφίσουν.

    @ Σταύρο Γαμάτο,

    Έχεις κανένα copyright στην παιδεία; Αν μη τι άλλο, οι μεγαλύτεροι διανοητές είναι αριστεροί. Ναι, τα ελληνικά τα ξέρω καλύτερα από πολλούς Ελληναράδες. Η γλώσσα είναι ένας τρόπος επικοινωνίας.

    Σε αντίθεση με σένα, εγώ δε βλέπω τους μετανάστες ως υπανθρώπους ούτε ως λαθραίες υπάρξεις. Εγώ τους βλέπω ως συμπολίτες και συνανθρώπους. Και αυτό το βλέπουν και οι ίδιοι, γι αυτό και η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αριστεροί, πέρα απο το γεγονός πως δεν ανήκουν στην πλουτοκρατική ολιγαρχία.

    Δεν έχω σχέδια. Ακολουθώ τη φυσική ροή των πραγμάτων. Δεν έχω ούτε ρατσιστικά ούτε εθνικιστικά κόμπλεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @@@ 12:02 Ρίξε κάτι επάνω σου γιατί θα μου κρυώσεις μωράκι μου. Οσο για το τρίς το λάδι τρίς ξίγκι, τα υπολογίζεις πολύ καλά κούκλα μου!! Δεν έχεις όμως υπολογίσει: ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ; Έλα ντέ; ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι ελληναραδες θα σας ξεφτιλισουν και παλι οπως το 49 στο γραμμο βιτσι εσας τους σοβιεταραδες, κομουνισταραδες, σταλιναραδες και αρχιξεφτιλαραδες της οικουμενης...
    θα κομματιασουμε τα παιδια σας και τις οικογενιες σας σταλινικα αποβρασματα.
    δε θα μεινει ρουθουνι μπολσεβικικο αυτη τη φορα, σχιζοφρενεις εαμοβουλγαροι δολοφονοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο, γιατί δε θα γίνουν εκλογές; Θα πάρεις τα lego τανκς σου και θα κατέβεις στο δρόμο;

    Το κάνατε τότε που ελέγχατε πραγματικά τανκς και το μόνο που καταφέρατε ήταν να πουλήσετε την Κύπρο και να δυναμώσετε την αριστερά για δεκαετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλαράκο είναι κάποια πραγματικά ιστορικά γεγονότα πού ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και η ΑΥΓΗ,αποφεύγουν συστημαματικά όπως ο διάβολος το λιβάνι. Διάβασε το βιβλίο του Ελευθερίου Σταυρίδη πρώην Γ.Γ ΚΚΕ (ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ) υποκαταστήματος του ΣΤΑΛΙΝ εν Ελλάδι. Θέλεις ΡΙΖΟΣΠΑΤΗ και ΑΥΓΗ; δικαίωμά σου να μείνεις στον κόσμο σου. Θα σου πω όμως αυτό μήπως και σε προβληματίσω.(που δεν το νομίζω) Γιατί ΚΚΕ και όχι ΕΚΚ; Τα τάνκ δεν τα θέλει κανένας πολύ περισσότερο εγώ. ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @11:10
    Την Κυπρο καραγκιοζη την πουλησαν οι "δημοκρατες" πολιτικοι.
    Ο Καραμανλης ηταν που ειπε το:"η Κυπρος πεφτει μακρια" οχι οι χουντικοι.
    Ο ομοφυλοφιλος αριστερος Μακαριος ηταν που εδωσε την αφορμη κι αναψε το πρασινο φως στην Τουρκικη εισβολη.
    Ακομα περιμενουμε την δεσμευση του Πασοκ ν'ανοιξει τον φακελο της Κυπρου να δουμε ποιος πουλησε την Κυπρο και ποιος οχι.
    Αν τολματε "δημοκρατες" του κωλου ανοιξτε τον φακελο,μεχρι τοτε(και φυσικα και μετα)η σιωπη ειναι χρυσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή