Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: Ζητώ συνάντηση με τον πρωθυπουργό.!

Αποφασισμένος εμφανίζεται πλέον ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να θέσει όρους στον Πρωθυπουργό, κατά την συνάντηση που θα έχουν, μόλις ο κ. Παπανδρέου επιστρέψει από τη Μόσχα.

Ο κος Σαμαράς, ζητά τη συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ελληνικής οικονομίας όπως εξελίσσονται πλέον, καθώς και τις σχέσεις Ελλάδος-Τουρκίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, ο "πρόεδρος της ΝΔ, πιστεύει ότι η κρισιμότητα των περιστάσεων πρέπει να αντιμετωπιστεί σε μια βάση εθνικής υπευθυνότητας και εθνικής συνενόησης".
Ο κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, άσκησε κριτική στον τρόπο με τον οποίο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, χειρίζονται τα θέματα της οικονομίας.
"Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρωθυπουργός από τη Μόσχα και ο υπουργός Οικονομικών από τις Βρυξέλλες στέλνουν συνεχώς αντιφατικά μηνύματα στις παγκόσμιες αγορές. Η αντιφατικότητα αυτή πλήττει την αξιοπιστία της κυβέρνησης και δημιουργεί προβλήματα στην εικόνα της Ελλάδος και της οικονομικής πολιτικής που ασκεί στις παγκόσμιες αγορές".
Ο κος Παναγιωτόπουλος, σημειώνει ότι "οι τελευταίες αποκαλύψεις στον ελληνικό και διεθνή Τύπο, δίνουν ατράχτατες αποδείξεις για το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έκρυβαν συστηματικά και μεθοδικά το δημόσιο χρέος μετακυλύοντας το δημοσιονομικό βάρος στις επόμενες γενιές".
Οι αποκαλύψεις αυτές δηλώνει ο κος Παναγιωτόπουλος, "δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να παριστάνει τον τιμητή και τον εισαγγελέα τςη δημόσιας ζωής, ενώ θέτει και σε αμφισβήτηση την αξιοπιστία της επιτροπής που συγκροτήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης για την εξέταση της αξιοπιστίας και της αυθεντικότητας των δημοσιονομικών στοιχείων".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου