Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Φτάνει πια κ.Σαμαρά !

Έχει και η υπομονή τα όρια της!
Πείτε μας Ταλιμπάν της Ιπποκράτους , νόθα παιδιά του Λαλιώτη , πράκτορες του Soros, Ανθέλληνες ή ό,τι άλλο θέλετε.
Αλλά δεν μπορούμε να διαβάζουμε άλλες δηλώσεις σαν αυτή του Αντώνη Σαμαρά για την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στις Βρυξέλλες.
Δεν μπορούμε να ακούμε το 2010 και μετά από 5,5 χρόνια γαλάζιας διακυβέρνησης ότι:
Ως προς την ανάγκη επιτήρησης της οικονομίας μας καλά θα κάνει ο κ. Παπανδρέου να μη βγάζει εκτός ευθυνών, τόσο το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, όσο και τη δική του πρωτοφανή αναβλητικότητα επί τέσσερις μήνες.
Δεν μπορούμε ! Μέχρι εκεί φτάνει η αντοχή μας !
Δεν μπορεί να βγάζει ο κύριος Σαμαράς μια ανακοίνωση 319 λέξεων και να μην ξοδεύει έστω μια φράση για τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας! Δεν γίνεται!
Σταματήστε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη των Ελλήνων!
Δεν σας ψήφισαν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για να υμνήσετε τα πεπραγμένα της χειρότερης κυβέρνησης που είδαμε ποτέ !
Φτάνει πια! Σοβαρευτείτε!

parapolitiki

7 comments:

  1. Αυτό ακριβώς είστε: Ταλιμπάν της Ιπποκράτους, πλοκάμια του συστήματος Λαλιώτη, παιδιά του Σόρος και ΝΑΙ το ΠΑΣΟΚ φταίει για την καταστροφική πορεία της χώρας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια φταίει ο σιδερένιος για την κατάντια της οικονομίας και τη διάλυση των ταμείων. Μην ξεχνάμε τα μωρά αντιστασιακούς στο ΙΚΑ και τους εξ Ανατολικού μπλόκ στο ΝΑΤ, που από το πλουσιότερο ταμείο που ήταν κατάντησε ρετάλι. Τώρα ο γιος του και ο κοπανατζής φούσκας πριν, μαζί με το μεθύστακα Πάκη που μετά τις 8μμ γινόταν φέρλα από τα "καθαρά", δεν άφηνε ήσυχο θηλικό για θηλικό στο υπουργείο του ο γεροξεκούτης και υπέγραφε ότι του έδινε ο Πάτροκλος, μας φόρτωσαν τους λαθρομετανάστες. Σας προκαλώ να πάτε έτσι για πλάκα σε ένα νοσοκομείο και να ζητήσετε εξέταση. Αν δεν σας παραπέμψουν στον άγιο Πέτρο θα είναι το καλύτερο. Έχουν γεμίσει τα πάντα από πακιστανοαλβανέζους που δεν πληρώνουν και τα πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες. Καλά η μεγάλη πλάκα είναι το πρωί στο ΜΕΤΡΟ με τους τσαμπατζίδες πακιστάνους. Όταν τους πιάνει ο ελεγκτής χωρίς εισητήριο δηλώνουν ότι "ντεν ξέρει ελλήνικος δεν έχει μάνεϊ δεν έχει χαρτιά". Φυσικά οι ελεγκτές τους προσπερνούν σφυρίζοντας. Αν αυτό γινόταν στο πακιστάν ο λαθρεπιβάτης θα μαστιγωνόταν και θα ανασκωλοπιζόταν σύμφωνα με το νόμο της ΣΑΡΙΑ.
    Για όλα φταίνε τα παρασινοκοκκινομπλέ πουλημένα νεοταξίτικα πολιτικά καθάρματα.
    Δεξιοί κι' αριστεροί όλοι ίδιοι στο φαί. Μαύρα σκυλιά άσπρα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά.
    Μετά τα τελευταία και αυτά που θα έρθουν μέτρα, θα τους κυνηγάμε στους δρόμους για να τους φάμε (άν δεν μας έχουν φάει στο μεταξύ οι αραπάδες που έχουν κυριεύσει την Αθήνα, η οποία κατάντησε Ουζουμπούρου Β΄διαλογής).

    ΦιτιλαΝαύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Σαμαρά, άν καταφέρετε να βγάλετε και εμάς, ρους παραδοσιακούς Δεξιούς στο δρόμο, τι θα βρείτε να θερίσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννιώτη, άρχισες τώρα να αναμεταδίδεις και τα φληναφήματα της Ιπποκράτους;
    Μήπως δεν ξέρεις ποιοί γράφουν στην παραπολιτική;
    Εάν δεν ξέρεις μήπως πρέπει να μάθεις;
    Εάν ξέρεις, τί πρέπει να σκεφθούν όσοι ξέρουν ότι ξέρεις;
    Μετά τις συνεχείς αποτυχίες σας να πλήξετε απευθείας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εσείς οι οπαδοί της Αγίας Οικογένειας τώρα προσπαθείτε να το κάνετε ακόμη και μέσω αναδημοσίευσης αναρτήσεων των πιό σκληροπυρηνικών πρασινοφρουρών;
    Πόσο πιό χαμηλά θα πέσετε;
    Πόση είναι η υποκρισία σας;
    Όσο εξαγριώνεται η βάση, όσο παραμένουν τα εσωκομματικά πάθη τόσο θα γίνετε αλοιφή στο συνέδριο.
    Δεν σας καταλαβαίνω, ειλικρινά.
    Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι Game over;

    ΥΓ: Εγώ προσωπικά δεν ξανάρχομαι εδώ και στέλνω σχετική ενημέρωση για τη συγκεκριμένη ανάρτησή σου σε διάφορους φίλους που ξέρω ότι σε διαβάζουν.
    Όλοι κρινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκου πρασινάλογα.
    Το αν θα ξανάρθεις ή όχι, αυτό είναι καθαρά δική σου υπόθεση και φυσικά δική σου επιλογή.
    Στείλε ότι θέλεις σε όλα τα κατ' επίφασιν ..."δεξιά" μπλοκ και κατηγόρησέ με όσο θες.
    Έτσι κι' αλλιώς αρκετά απ' αυτά με διέγραψαν, επειδή είναι πιο ..."δεξιά" από μένα.
    Πάντως, κομματικό γραφείο του κάθε Σαμαρά και κάθε της Ντόρας, δεν πρόκειται να το κάνω εδώ μέσα.
    Εάν εσείς θέλετε να κάνετε την παράταξη κομμάτια, αυτό είναι δικαίωμά σας.
    Μην μου προσάπτεις λοιπόν εύκολους χαρακτηρισμούς, περί υποκρισίας και ...αγίας οικογένειας και τα ...τοιαύτα.
    Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αποκαλυπτικός μέσα από τα σχόλια (μακάρι να είχα το email σου), αλλά έχω να σου πω κάτι τελευταίο (αν τύχει και το δεις).
    Όταν εμείς επί ΟΝΝΕΔ Μιχαλολιάκου τρώγαμε ξύλο στα πεζοδρόμια, κάποια όψιμα νεοδημοκρατάκια το παίζουν τώρα βαριά πεπόνια.
    Μάθε λίγο για τις σχέσεις Μιχαλολιάκου και ...αγίας οικογένειας και θα βγάλεις χρσήσιμα συμπεράσματα για τις σχέσεις του giannioti με την ...αγία οικογένεια.!
    Αυτά...
    Σ' ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα παρουσία σου στο μπλοκ μου.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @@4,58 ΠΡΑΣΙΝΑΛΟΓΑ.Συμπεριφέρεσαι σαν μικρό παιδάκι που άμα του χαλάσουν το χατίρι βάζει τα κλάματα και θα κάνει παράπονα και στους γονείς του.Τι Άγιες οικογένειες και κουραφέξαλα???Αυτή την οικογένεια τη χρύπησε ο GIANIOTIS πιο πολύ από τον κάθε άλλον και τώρτα του ζητάς ρέστα.Πολύ πάει ρε φίλε.Ακριβώς όλοι κρινόμαστε.Και ο Σαμαράς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΑΛΟΓΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΔΕΝ ΕΞΓΗΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙΜΗΝ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΗΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑ ΟΛΟ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΣΑΝ ΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΠΗΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή