Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Η ..."στραβωμάρα" των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης.!

Οι ιδιοκτήτες καναλάρχες - μεγαλοεργολάβοι των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (ΜΜΕ), δεν ..."πρόσεξαν" την αριστερή φωτογραφία, αλλά ούτε και άντεξαν στο θέαμα των χιλιάδων Ελλήνων οι οποίοι το περασμένο Σάββατο βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Και φυσικά ουδέποτε την πρόβαλαν.!
Όπως μαθαίνουμε από την εφημερίδα "Στόχος", η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου, χάρις στον απεσταλμένο δημοσιογράφο - και όχι σαν τα "δικά" μας ανθελληνικά φερέφωνα - του πρακτορείου Ρώυτερ, ο οποίος κάλυψε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες!...
Τα ..."Ελληνικά" Μέσα Ενημέρωσης Μαζών, φροντίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες (σαν και τη δεξιά), όπου το ..."Ελληνικό στοιχείο" είναι ...εμφανές.
Κι' αν όλοι αυτοί της δεξιάς φωτογραφίας, νοιώθουν ως ..."Έλληνες", εγώ πώς σκατά πρέπει να νοιώθω ρε γαμώτο;
Π.Ν.

3 comments:

  1. Αυτοί πρέπει να είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι που διαδήλωναν σήμερα το πρωί μαζί με τον Τσύριζα και την ΑΔΕΔΥ, η έχουν αρχίσει και αισθάνονται δημόσιοι υπάλληλοι λόγω της επικείμενης (έτσι νομίζουν) Ελληνοποιησής τους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε το νόμο στα χέρια σας. Όχι άλλο αφιόνι. Τέρμα η ανοχή στούς προπαγανδιστές των ΜΜΕ, στούς προδότες της ΕΛΛΑΔΟΣ πολιτικούς και δεσποτάδες της πλάκας. ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνε να σπρώξουνε τον κόσμο να γίνουνε οργανωμένοι βιτζιλάντε με γιαούρτια και αβγά έξω από τα ιδιωτικά κανάλια.
    Είναι όμως τόσο ξεφτίλες και θρασείς, που αντί να ντραπούν μπορεί να αρχίσουνε και ζωντανά λίνκ, που θα δείχνουν τους "ακροδεξιούς" που δρούν ενάντια στη "σωστή" ενημέρωση.
    Ξεφτίλησαν το λειτούργημα του δημοσιογράφου οι αργυρώνητοι μπαγλαμάδες του πράσινου φασισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή