Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αιματηρή επιχείρηση της αστυνομίας στο Βύρωνα. Νεκρός πολίτης.!

Ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δύο ληστές και αστυνομικούς στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληφορορίες, ο 25χρονος, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός υδραυλικού, δέχθηκε τις σφαίρες την ώρα που πήγαινε σε μια παρακείμενη αποθήκη.
Οι δύο δράστες, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι «ληστές με τις βαριοπούλες», πέταξαν και χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκε και ο ένας εκ των δραστών.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι σφαίρες έπεφταν «βροχή», με ορισμένες από αυτές να έχουν «καρφωθεί» σε διαμερίσματα της περιοχής.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, προηγήθηκε επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής για τη σύλληψη των δύο ληστών, σε οικία στην περιοχή.
Ο ένας εκ των ληστών συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχείρησε να διαφύγει, εγκλωβίστηκε σε φούρνο, πέταξε χειροβομβίδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των αστυνομικών.
Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο ληστές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και άλλη χειροβομβίδα που δεν έχει εκραγεί. Για το λόγο αυτό αναμένονται στο σημείο πυροτεχνουργοί του στρατού ώστε να αφοπλίσουν τη χειροβομβίδα.

7 comments:

  1. Οι λστες ειναι δυο κι Αλβανικης καταγωγης,ξερετε απο αυτους τους καημενους που οι εγχωριοι "προοδευτικοι" θελουν να τους δωσουμε εδω και τωρα ιθαγενεια και υποκοοτητα.
    Κοεμτζογλου θα πας να εξηγησεις στην οικογενεια του αδικοχαμενου συμπολιτη μας γιατι σκοτωθεικε απο πανοπλους κι αδιστακτους λαθρομεταναστες στην καρδια της πρωτευουσας της πατριδας μας;
    Τι αλλο πρεπει να γινει ακομα για να παραδεχθεις την ανικανοτητα σου και να παραιτηθειτε ολοι σας,εσυ,ο Βουγιας,η Αλ Σαλεχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω ειμαι σοβαρα ανησυχος για τον τραυματισμο του ληστη...
    Τελος παντων αυτος ο υπερ υπουργος προστασιας πολιτων, δηλαδη των κομμουνιστων, των αριστερων και των λαθρομετανασταων τι κανει !! Γιατι δεν τους προσεχει?Γιατι δεν αφοπλιζει τους αστυνομικους ωστε να μην κινδυνευουν οι κακοποιοι!!

    Διοτι ο πολιτης που επεσε θυμα των κακοποιων θα βρεθη "φταικτης" αφου παρενοχλησε με την παρουσια του τους καημενους τους κακοποιους , πουδεν ειχαν να φανε και μπηκαν στον φουρνο, κι αυτοι, ας μην τους αδικουμε βρε καλοψυχα παιδια της αριστεροθολοκουλτουρας, κα εκαλο-κανελιτσα, κε τριαναφυλοκολοπουλε, κε τρεμομπουτοπουλε, κε γαλαβανε των ροζ των ταρνσεξουαλα και των υπερηφανων τιμημενων, , κε αυανανιζοτσιπρα , προσπαθουν να κτισουν το μελλον τους στην Νεα Ελλαδα της πρασινης τζαμουχιριας, της ερυθρας Καμπουτσεας του γαλαζιου φαντομα, του τεως καλλιτερου πρωθυπουργου καιτης νυν καλης σαμαριτισας..κλπ

    Κε Χρυψοσοιδη ....

    Αισχος σας Αισχος σας Αισχος σας, Αν σας πω Γαουδουρια αναισθητα θα προσβαλλω τα γαιδουρια.
    Τι ναπουμε για τον χαμο του αθωου..
    Πως να αντικρυσουμε τους συγγενεις του και τα αγαπημενα του προσωπα..

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπουργε Προστασιας του Εγκληματος
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

    Ο ελληνικος λαος ας βγαλει επιτελους τα συμπερασματα του απο τις λαθροεισβολες καθαρματων στην Πατριδα μας.

    Ελληνες ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΘς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το κακο για σενα 6.22 ειναι οτι Αλβανικης καταγωγης,ξερετε απο αυτους τους καημενους που οι εγχωριοι "προοδευτικοι" θελουν να τους δωσουμε εδω και τωρα ιθαγενεια και υποκοοτητα ειναι και ο νεκρος συμπολιτης μας οπως λες.Αρα με τα ξερα και τα χλωρα καποτε πρεπει να σταματησει να ισχυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @1:56
    Ο νεκρος ειναι Ελληνας Βορειοηπειρωτης,καμια σχεση με τ'αλβανοσκυλα,γιαυτο κι ηταν ενας μεροκαματιαρης κι οχι ενας αδιστακτος εγκληματιας.
    Κι ενω το αιμα του στον δρομο ειναι ακομα ζεστο,μαζι μ'αυτο των δυο τραυματισμενων αστυνομικων μας,εσενα το ζορι σου ειναι μην τυχον και θιξουμε τους Αλβανους προστατευουμενους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και γενικά συμφωνώ με το άρθρο, πρέπει να επισημάνω το εξής:
    Βεβαίως και ο Χρυσοχοϊδης είναι επικίνδυνος και φθοροποιός για την ΕΛ.ΑΣ., όμως στο συγκεκριμένο περιστατικό πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη ότι σε τέτοιου είδους αστυνομικές επιχειρήσεις, ΔΕΝ υπάρχει ο λεγόμενος «ασφαλείς» τρόπος, που επικαλούνται πολλοί ξορόλες δημοσιογράφοι, ώστε να αποκλείονται οι πιθανότητες παράπλευρων απωλειών! Και να το εξηγήσω: σε αστικό περιβάλλον, η σύλληψη κακοποιών, εκ φύσεως εγκυμονεί κινδύνους για περαστικούς, από το να χρησιμοποιηθούν ως όμηροι από τους κακοποιούς, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, μέχρι τον τραυματισμό και τον θάνατό τους. Σε καμμία χώρα του κόσμου, δεν είναι εφικτή η αποτροπή αυτού του κινδύνου και οι αστυνομικές επιχειρήσεις διεξάγονται αποδεχόμενες αυτή την πιθανότητα, διότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Εάν υιοθετούσαμε το σκεπτικό «να μην γίνονται τέτοιες συλλήψεις στην πόλη», τότε όλοι οι κακοποιοί γνωρίζοντας την αδυναμία της Αστυνομίας, θα δρούσαν ανενόχλητοι και απερίσπαστοι, με ακόμη πιο ακραία εγκληματική συμπεριφορά και με πολλά περισσότερα θύματα αθώων πολιτών. Είναι προτημιταίο και διεθνώς, το ρίσκο (ενδεχόμενο) της πολιτείας, να θυματοποιηθούν κάποιοι πολίτες σε μία αστυνομική επιχείρηση, παρά να μην ανασχεθεί η εγκληματική δράση των κακοποιών που σίγουρα και εγγυημένα αποφέρει μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων. Αυτό δυστυχώς είναι το τίμημα της σύγχρονης κοινωνίας για την εξασφάλιση της νομιμότητας και της ασφαλούς κοινωνικής δραστηριότητος. Επίσης να ληφθεί υπ’ όψη, ότι κακοποιοί τέτοιου είδους, βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα ένοπλης αντίδρασης, είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν και δεν παραδίδονται αμαχητί, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς συλλήψεώς τους, ποτέ και πουθενά. Αν λοιπόν κοιτάξετε παρόμοια περιστατικά σε όλον τον κόσμο, ακόμα και σε αυτά που θεωρούμε πως έχουν τις καλλίτερες Αστυνομίες, θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνουν τα ίδια και μάλιστα πολύ συχνότερα. Καλώς λοιπόν να χτυπάμε τον Χρυσοχοϊδη, αλλά όχι για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθότι αποτελεί μία αστυνομική ενέργεια, από αυτές που θα έπρεπε η ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει συχνότερα και που απλά δεν είχε την καλλίτερη δυνατή εξέλιξη (εμείς δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια περιστατικά). Ας μην αποθαρρύνουμε την Αστυνομία από το να κάνει την δουλειά της.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή