Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

"Ο όμοιος ομοίω αεί πελάζει". "Τσιράκι" του Τσίπρα και ο Φώτης Κουβέλης;

Έχω ξαναγράψει περί του Φώτη Κουβέλη, ότι πρόκειται περί ενός ευπρεπούς θνητού, λαμπρού επιστήμομνος - νομικού, καλλιεργημένου ανθρώπου και προ παντός Κυρίου.!
Κι' όλα αυτά χωρίς ίχνος αβρότητος.
Φαίνεται όμως πως η συνύπαρξή του με κάποια από τα ανθελληνικά ρετάλια της Κουμουνδούρου επηρέασαν καθοριστικά την προσωπικότητά του, και αλλοίωσαν στο έπακρο τον έντιμο και ακέραιο χαρακτήρα του.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η ..."Τσιπραία" συμπεριφορά του.!
Διαβάζω και αντιγράφω:
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, Φώτης Κουβέλης, Νίκος Τσούκαλης και Βασίλης Μουλόπουλος κατέθεσαν ερώτηση στην Βουλή για τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας και μισαλλοδοξίας, που παρουσιάζουν έξαρση την περίοδο που διανύουμε και ζητούν την λήψη μέτρων για την αποτροπή τους.
Στην ερώτηση τονίζεται η αύξηση των κρουσμάτων οπλισμένων επιθέσεων οργανωμένων και ανεξέλεγκτων συμμοριών με ρατσιστικό και ακροδεξιό υπόβαθρο εναντίον μεταναστών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Παιδείας
α) να εκπονήσουν άμεσα ένα αποτελεσματικό σχέδιο πρόληψης και αντιμετώπισης φαινομένων ρατσιστικής βίας
β) να λάβουν μέτρα για την ορθή εφαρμογή των οδηγιών 2000/43/ΕΚ για την εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης προσώπων ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής τους καταγωγής και 2000/78/EK για την ίση μεταχείριση στην εργασία για τις οποίες έχει κινηθεί διαδικασία παράβασης του κοινοτικού δικαίου
γ) να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη διαχείριση της βίας και της επιθετικότητας στο χώρο του σχολείου
δ) να οργανώσουν το συντομότερο δυνατό, εκστρατεία ενημέρωσης κατά του ρατσισμού και μεριμνήσουν για την εκπαίδευση σε δημοσίων υπαλλήλων, δημοσιογράφων, αιρετών αντιπροσώπων και πολιτικών σε θέματα ρατσισμού και φυλετικών διακρίσεων
ε) να μεριμνήσουν για την πλήρη εφαρμογή, από τις ελληνικές αρχές, των διατάξεων του ποινικού δικαίου κατά του ρατσισμού.
_______
gianniotis: Θα ήμουνα κι' εγώ ευτυχής Κε Κουβέλη, αν το ποινικό δίκαιο που επικαλείσθε, είχε και ανάλογη εφαρμογή στην πολιτική αλαζονεία σας, με ότι αυτή συνεπάγεται.!

2 comments:

  1. Εθνικός, διαχρονικός και οικουμενικός διαφθορέας H Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

    Κατάστρεψαν την Ελλάδα……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ
    Α. Εδώ και τώρα σύλληψη όλων των ατόμων που το παίζουν αντιεξουσιαστές γιά να μάθουμε ποιοί είναι και τι εθνικότητας είναι... και την περιουσιαστική τους κατάσταση...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ(ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ) αφού κλείνονται μόνοι τους στις παράνομες καταλείψεις. Αν δεν μπορείτε κε υπουργέ τότε δεν είμαστε κράτος ευνομούμενο αλλά κράτος έρμαιο μαφιών και πείτε το να το ξέρουμε ότι υπάρχει ο νόμος της ζούγκλας, ο οποίος να εφαρμόζεται από όλους και όχι από μερικούς εκλεκτούς μόνο.
    Β. Εδώ και τώρα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ γιά όλους τους κυρίους αυτούς καθώς και γιά όλα τα μέλη των ΜΚΟ
    Γ. Εδώ και τώρα κατάργηση του τέλους γιά την ΕΡΤ γιά να μην κάνουν μερικοί πεφωτισμένοι το μάγκα με δικά μου λεφτά
    Δ.Εδώ και τώρα αποκάλυψη μέχρι 4ης γενεάς όλων όσων θέλουν να εκλεγούν και να με κυβερνήσουν διότι σε θέματα εξουσίας τέτοια προσωπικά δεδομένα δεν μπορεί να υπάρχουν καθώς τίθεται το ερώτημα γιά ποιόν δουλεύουν.
    Ε.Εδώ και τώρα στο φως το ποιά παιδιά βουλευτών δουλεύουν στο δημόσιο και με τι μισθούς γιά να δούμε τι είδους ισότητα υπάρχει στη χώρα
    ΣΤ.Εδώ και τώρα σύλληψη όλων αυτών που καταστρέφουν και να τους βάλουν να δουλεύουν γιά να πληρώνουν τις ζημιές και αναφέρουμε και στους χούλιγκαν.
    Ζ.Έδώ και τώρα σύλληψη όσων επαινούν αυτούς που καταστρέφουν ως ηθικών αυτούργών.
    Αν είστε αγανακτισμένοι κύριοι σπάστε το αυτοκίνητό ΣΑΣ, κάψτε το σπίτι ΣΑΣ κλέψτε(συγνώμμη απαλλοτριώστε) τον αδερφό σας.
    Η.Εδώ και τώρα κατάργηση του ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ στις τράπεζες, ο απλός λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
    Θ.Εδώ και τώρα σύλληψη των κυρίων που μέσα από το ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ στοχοποιούν ανθρώπους και δίνουν εντολή επιθέσεως εναντίων τους.
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
    Εδώ και τώρα μαζικές μηνύσεις προς όλους αυτούς τους κυρίους που σε χαρακτηρίζουν ρατσιστή και ακροδεξιό και φασίστα διότι θέλεις να εφαρμόζεται το αυτονόητο δικαίωμά σου να έχεις την κυριαρχία στον τόπο σου δικαίωμα γιά το οποίο χύθηκαν χιλιάδες τόνοι αίματος.
    ΥΓ Τα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων να τα πείτε αλλού, μπορεί και να σας πιστέψουν.
    ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή