Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΝΔ: Βαρύτατο ατόπημα η σιωπή Παπανδρέου στις δηλώσεις Πάγκαλου

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ  Πάνος Παναγιωτόπουλος σχολίασε τη νέα επίθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στους ένστολους. «Η συνεχιζόμενη σιωπή του Πρωθυπουργού για τις επανειλημμένες προσβολές, που απηύθυνε ο κ. Θ. Πάγκαλος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, κάνει τον κ.Παπανδρέου συνυπεύθυνο για το βαρύτατο αυτό ατόπημα» υποστήριξε.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος πρόσθεσε ότι  στο προσωπικό και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων –και, βεβαίως, μεταξύ αυτών και στους πιλότους μας, που κάνουν τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο- οφείλουμε την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό μας και όχι δηλώσεις προσβλητικές και υποτιμητικές, όπως αυτές που έκανε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης».
Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για ανυπαρξία μέτρων για την ανάπτυξη επί 12 μήνες.  
«Δώδεκα μήνες κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχει γίνει τίποτε για την ανάπτυξη στη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου και οι υπουργοί του περιφέρουν, από σύσκεψη σε σύσκεψη, το σχέδιο του νέου αναπτυξιακού νόμου, χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ενώ η αγορά έχει στεγνώσει, τα κατεβασμένα ρολά πολλαπλασιάζονται και η ανεργία εκτινάσσεται στα ύψη» δήλωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Νομιζεται πως ο Παγκαλος ειναι γραφικος και μιλα για τον εαυτο του; Εγω εχω την εντυπωση πως ειναι βαλτος και προετοιμαζει το εδαφος για κατι. Παρομοια πραγματα, αν και καπως πιο κομψα, ειχε πει για τις ενοπλες δυναμεις και ο Βενιζελος, που αναγκαστηκε αργοτερα να τα μαζεψει. Σε συνδυασμο με την απαξιωση της αστυνομιας μου δινεται η εντυπωση πως προσπαθουν σκοπιμως να διαλυσουν την αμυνα της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατέρας του Πάγκαλου ήταν αξιωματικός της Αεροπορίας, νομίζω αποστρατεύτικε Πτέραρχος.... Εκτός τον Παππού του πού ήταν επίσης Στρατηγός....
    Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.. ποιός ξέρει τι απωθημένα έχει ο μαύρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή