Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η προσευχή του Ισλάμ...

Η Ελλάδα οδηγείται σταθερά και αισιόδοξα στο δρόμο που χαράζει η παγκοσμιοποίηση. Για να είμαστε ακριβείς η μεταμορφωμένη αποικιοκρατία και ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός.
Τα πράγματα θα ακολουθήσουν το δρόμο, τον ελληνικό δρόμο και όχι το δρόμο των άλλων χωρών όπου συμφύρονται οι αλλοδαποί με τους εγχωρίους. Αλλού το κλίμα δεν σηκώνει τα ελληνικά δρώμενα της "δημοκρατίας-σαχλαμάρα". Δεν σηκώνουν ούτε κι αυτήν ακόμη τη μαντήλα. Αλλά εδώ ο καλός μύλος τα αλέθει όλα και σε λίγο θα μοιραζόμαστε τα προβλήματα των Ισραηλινών με τους Παλαιστινίους.
Οι πασιφιστές που μας έσφαξαν κάποτε (σημ. έβαλαν άλλους) στη Σμύρνη και μας επέβαλλαν την ανταλλαγή πληθυσμών, γύρισαν τώρα το δίσκο ανάποδα για να ακούσουμε τα τραγούδια της άλλης πλευράς. Μας γέμισαν με αυτούς που αντλλάξαμε. Γίναμε πλούσια χώρα, προχωρήσαμε στην τεχνολογία, εξάγουμε τεχνολογία και εισάγουμε "φθηνά εγατικά χέρια". Για να μαζεύουν ελιές και πορτοκάλια, που είναι η τεχνολογία μας.
Πέρα όμως από αυτά είμαστε η χώρα που διδάσκει την αγάπη, τη συναίνεση, τη συνύπαρξη. Πάμε και σκοτωνόμαστε για να λευτερωθούμε κι έπειτα φέρνουμε τον τύραννο πίσω. Φέρνουμε το Ισλάμ, αφού πήραμε πρώτα το Δυτικό χριστιανισμό δίχως να το πάρουμε είδηση. Κανείς δεν μας είπε ότι το Ισλάμ και αυτή η αιρετική παραφυάδα του παπισμού, που γυροφέρνει την υφήλιο διδάσκοντας το μήνυμα της αγάπης με αλεξίσφαιρο διαφανές κάλυμμα, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ο ένας απ΄τον άλλο.
Τα ίδια λένε μέσα τους, διαφορετικά τα έξω τους, αλλά τον ίδιο στόχο έχουν: Ποιός θα ξεγελάσει τον άλλο, για να μείνει τελικά αυτός μόνος και όλοι οι άλλοι να πέφτουν να τον προσκυνάνε.
Στην άκρη όμως παραμονεύει ένας τρίτος, που θα τους βάλει να σφαχτούν κι έτσι, ο δρόμος θα μείνει ανοιχτός, ελεύθερος και δημοκρατικός.
Δεν θα γυροφέρνει τον πλανήτη με αλεξίσφαιρη διαφανή λιμουζίνα. Θα τον έχουμε παντού και πάντα, παρόντα, δίπλα μας, στη τσέπη μας, μέσα μας. Και, "χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν", θα βροντοφωνάξουν οι κακοποιοί της αλήθειας.
Κυρίες και κύριοι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την "Κάρτα του Πολίτη".
Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Bookmark and Share

1 comments:

  1. ΟΜΑΔΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!
    ΞΕΣΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΕΛΕΩ ΚΑΜΙΝΗ...

    Ομάδα περίπου 50 Αφγανών προσπαθεί να εισέλθει εντός του Δημαρχείου Αθηνών, στην πλατεία Κοτζιά. Επικεφαλής της ομάδας αυτής, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κωνσταντίνου.



    Διαρτύρονται για την στάση της δημοτικής αστυνομίας που προβαίνει σε κατάσχεσεις των παράνομων προϊόντων που πωλούν σε ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών, ενώ επαναλαμβάνουν το σκηνικό σκισίματος ιερού μουσουλμανικού χειρόγραφου!

    Πήραν θάρρος φαίνεται από την χτεσινή απουσία.... συντεταγμένης αντίδρασης από τους Αθηναίους, που τους επέτρεψαν να μετρέψουν το ιστορικό κέντρο σε απέραντο τουρκομαχαλά και παράρτημα της Μέκκας στην Ελλάδα. Τα ψέμματα τελείωσαν την περασμένη Κυριακή...

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών επέδραμαν στο παντοπωλείο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σοφοκλέους. Κατά τη διάρκεια της εισβολής και της λεηλασίας προσπάθησαν να παρέμβουν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες δέχθηκαν μαζική επίθεση από τους λαθρομετανάστες με ξύλα και μαχαίρια. Είναι επιβεβαιωμένο ότι 4 τουλάχιστον αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.
    ΩΡΑ 14.20: Ο λόγος είναι ότι, κατά την διάρκεια αντιρατσιστικής πορείας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κάποιος αστυνομικός πάτησε ένα κοράνι. Κανένας δεν ξέρει τίποτε για το συμβάν αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξαγριωμένο πλήθος μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

    ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΩΡΑ 15.30: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 200-300 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΓΑ, ΣΙΓΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ: ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ –
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ… ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή