Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αποστασία στήνει η Ντόρα στην Κεντροδεξιά.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Και επισήμως δεκανίκι του Παπανδρέου...
Στη διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας και την δημιουργία ενός νέου νεοφιλελεύθερου κόμματος (με το μανδύα του κεντρώου) επενδύει πολιτικά πλέον η Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο στην παρούσα φάση έχει σαν στόχο να διασπάσει την κεντροδεξιά παράταξη και "δια της ...τεθλασμένης" να στηρίξει το μνημόνιο και τις πολιτικές Παπανδρέου.
Βέβαια η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει επιλέξει να γίνει το ...δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο στο άμεσο μέλλον φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στο κόμμα της όλους τους νεοφιλελεύθερους από τη Νέα Δημοκρατία και τους περισσότερους από τους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ.
Το όραμα της Ντόρας, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει προβεί σε εντυπωσιακό πολιτικό μπότοξ, φλερτάροντας εμφανώς με το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα με το κομμάτι που έχει αυτοανακηρυχτεί ως δύναμη υπευθυνότητας, είναι η δημιουργία ενός μορφώματος ανάλογου με την Ένωση Κέντρου, στο οποίο θα συμμετέχουν πολλές συνιστώσες που αυτοπροσδιορίζονται "γεωγραφικά" στον "περίφημο πλέον" μεσαίο χώρο…
Θα προσπαθήσει να μαζέψει στελέχη που "θρέφονται" με τη μυρωδιά της εξουσίας και αρέσκονται στο να συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων…
Σύνθημα της θα είναι η ανανέωση απέναντι στο ..."λαικισμό" και την "ανευθυνότητα" της Αριστεράς και της Λαικής Δεξιάς. Μ’ αυτό το σύνθημα πορεύτηκε και στην περίπτωση του Μνημονίου, μ’ αυτό το σύνθημα πορεύεται εσχάτως ο για χρόνια υποτακτικός της οικογένειας Μητσοτάκη κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εσχάτως επιχειρεί εντυπωσιακό πολιτικό σάλτο μορτάλε από την "άκρα δεξιά", προς το κέντρο, αφήνοντας τον Βορίδη και τον Πλεύρη σύξυλους.

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Εστάλη από τον φίλο αναγνώστη ΑΜ
Bookmark and Share

17 comments:

  1. Και κλάαμα τα αντωνάκια στου λαικισμού τα βοτσαλάκια.
    Τελικά η μεγαλη ΠΟΛΑΝ θα γίνει ο μεγάλος Π@@λοσ για τον ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίμπησες Ν.....
    Αντε να περάσουν τα εννιάμερα να σε απολαύσουμε....

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:03,
    Δεν υπάρχουν αυτά που λές, γνήσιοι νεοδημοκράτες που έχουν υποφέρει από το πασόκ και τους παπανδρέου υπάρχουν μόνο. Τό ότι η Μπακογιάνη επιλέγει (προφανώς συνειδητά) να υποστηρίξει το βλαμένο γόνο του χειρότερου πολιτικού τζακιού που έχει ποτέ κυβερνήσει αυτή τη χώρα, την εξομοιώνει μαζί του στην άβυσσο της ανυποληψίας και της ξεφτίλας.
    Δυστυχώς στο ίδιο επίπεδο κινείται και ο πατέρας της τον οποίο εκατομμύρια Έλληνες κάποτε υποστηρίξαμε για να γίνει πρωθυπουργός. Όμως, ακόμη και εάν κάνει ζημιά στη Νέα Δημοκρατία, δεν τον κατηγορώ γιατί προφανώς στην ηλικία του τα εγκεφαλικά κύτταρα είναι εξαιρετικά λίγα.
    Δεν νομίζω ότι έχει συναίσθηση.
    Η κόρη του όμως δεν έχει καμμία απολύτως δικαιολογία, πουλάει την Ελλάδα για μιά κολοκαρέκλα σε κάποιο υπουργείο του βρωμερού, δοσίλογου και εμετικού Πασόκ.
    Π¨ως θα αισθάνεται άραγε να της δίνει εντολές ένας παπανδρέου;
    Ελπίζω ο αδελφός της ο Κυριάκος να έχει πιό πολύ μυαλό και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Panoptis είσαι άδικος, δέν θα έκανε κανένα κίνημα "αποστασίας" η Ντόρα άν δέν υπήρχε το βρώμικο 93,όπου ο Σαμαράς συνεργάστηκε καραμπινάτα με τον Ανδρέα Παπανδρέου επαναφέροντας την βρώμικη δυναστεία στην εξουσία. Θα τον στήριζε μέχρι τέλους αυτόν ή οιονδήποτε άλλον (εκτός του Σαμαρά λόγω 93) όπως έκανε με τον Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ζόρι δεν το τραβάει η Ακρόπολη του απατεώνα Μαυρίκου που πουλάει 20 φύλλα την ημέρα, αλλά το τραβάει ο Κρανιδιώτης και ο Λαζαρίδης τα πουλέν του Σαμαρά, και η Ολική Επαναφορά που έπαθε λάστιχο.

    Από Δευτέρα που θα πάθουν το τραμπάκουλο τους με την ίδρυση του κόμματος θα λένε και χειρότερα.

    Εχει γέλιο όμως να μιλάνε αυτοί που διάλυσαν τη ΝΔ από μέσα για αποστασία.

    Θα πέσει πολύ γέλιο από Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dimitri συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τη Δευτέρα έχει να πέσει πολύ γέλιο με τα νέα και άφθαρτα υλικά του νέου συνωθυλεύματος.
    Μπροστάρης ο σαρακατσάνος
    Ολοι μαζί τη Κυριακή στο BADMINTON με τα φτυάρια

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:01, αυτά που λές για το 1993 είτε στα μετέφερε κάποιος ψευταράκος, είτε ήσουν στο εξωτερικό, είτε σου αρέσει να αυτοπαραμυθάζεσαι.
    Σε τελική ανάλυση μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, Ο Σαμαράς εξελέγη από το νεοδημοκρατικό λαό και όχι από τα όργανα του κόμματος όπως ήθελε η Ντόρα που είχε σημαδέψει την τράπουλα.

    Dimitri, ακόμα ελεύθερος κυκλοφορείς, κάνουν περικοπές και στο Δαφνί οι πασόκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το απόκομμα της Ντόρας θα έχει πορεία ανάλογη με αυτή των ταύρων του Μάνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:29
    Ρε φίλε τον Καραμανλή δέν τον στήριξε μέχρι τέλους η Ντόρα με όλες τις τις δυνάμεις ακόμα και όταν είχε ξοφλήσει? Άν ήταν τόσο πολύ εξουσιομανής όπως λέτε και ήθελε να γίνει οπωσδήποτε πρωθυπουργός δέν θα στήριζε σε τέτοιο βαθμό τον Καραμανλή.
    Είναι πάνω απο όλα θέμα τιμής δέν είναι δυνατό ο άνθρωπος που κατέστρεψε το κόμμα και την παράταξη να γίνει αρχηγός του, το οτι ήταν τότε αρχηγός της ΝΔ ο πατέρας της είναι άλλο θέμα για την ίδια ένας λόγος περισσότερο.
    Εγώ είμαι αδιάφορος δέν θα έχω κανένα όφελος απο την Μπακογιάννη αλλά δέν μπορώ να χωνέψω οτι χάρη του Σαμαρά φάγαμε άλλα 11 χρόνια ΠΑΣΟΚ που παρέδωσε το 2004 στον Καραμανλή μιά χώρα που εν δυνάμει όπως αποδείχθηκε οδηγήθηκε στην καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9.29 ειναι ψέμμα οτι ο Σαμαράς εριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 93? Εχεις διαβάσει τον τύπο εκείνης της εποχής και σχετικά βιβλία που δείχνουν τον ρόλο του σαμαρα και το χρονικά ευαίσθητο της στιγμης που εριξε την κυβερνηση την ωρα που ηταν ναρθουν οι γιαπωνεζοι στον ΟΤΕ οποτε θα χαναν οι Γερμανοί (αρθρο Μανου αρχες Σεπτεμβριου)? Ο σαμαρας δεν εφερε τον Ανδρεα Παπανδρεου πισω? Δεν εδρασε υπονομευτικα? Δεν ξαναστηριξε τον Παπανδρεου το 95 στη εκλογή προεδρου δημοκρατιας? Δεν "εβριζε" Καραμανλη (τον οριτζιναλ οχι τον βλακα), Μητσοτακη και λοιπούς; Τι απο αυτα ειναι ψέμματα ρε; Χάπια παιρνεις; Λεξοτανιλ που σου δινει ο σαμαρας αυτοπροσώπως; Και μην με πεις ντορικο...απλως σιχαινομαι και τα σκατα (π.χ. πρωην πολαν ανθρωποειδη) και τις μυγες που καθονται πανω τους (π.χ. οπαδους της πολαν) απ οπου και αν προερχονται... και μην μου πεις τοι νικησε στις εσωκομματικες αρα πρεπει να ξεχαστουν ολα γιατι εμεις δεν ξεχναμε. Και ειμαστε πολλοι και θα το δεις και θα το νιωσεις. Αι γαργαληθείτε σαμαρικοι κοπροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1¨54,
    Τό ότι είσαι χαμηλού IQ φαίνεται από το πόσο ασύνδετοι είναι οι συνειρμοί σου.
    Το ότι είσαι φανατικός φαίνεται από τα ψέματα που επικαλείσαι.
    Το ότι είσαι "κοινωνικά γύφτος" φαίνεται από τη γλώσσα που χρησιμοποιείς.
    Ευτυχώς που η Θοδώρα έχει οπαδούς του δικού σου επιπέδου γιατί έτσι επιβεβαιώνεται το ένστικτο του λαού που τη μαύρισε πέρυσι.
    ΥΓ.Εάν ήσουν πιωμένος χθές βράδυ που έγραφες όλες αυτές τις αηδίες παίρνω πίσω όλα τα ανωτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τελευταίο δεν ισχύει αφού τώρα πρόσεξα ότι πρόκειται για ΣΗΜΕΡΑ το μεσημέρι και όχι για χθές βράδυ.
    Άρα ισχύουν τα ανωτέρω.
    Περαστικά και ...πράσινη βαζελίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:16, 2:19

    Δέν έχω σχέση με τον παραπάνω που βρίσκεσαι σε λογομαχία αλλά δέν έχεις τα κότσια να αποδείξεις οτι κάνει τίποτα λάθος σε αυτά που γράφει. Τελικά 3 και ο κούκος λέτε συνέχεια τους οπαδούς της Ντόρας, 3 και ο κούκος αποδείχθηκαν οι οπαδοί του Σαμαρά. Σε προκαλώ κιόλας να μου δώσεις μιά εξήγηση για την απώλεια των δήμων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετά απο 30 χρόνια όπως και την απώλεια της νομαρχίας απο τους Καμίνη, Μπουτάρη, Σγουρό ειδικά αυτή την εποχή που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε οριστική διάλυση το έχουν εγκαταλείψει και οι πιό φανατικοί οπαδοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2¨16 & 2¨19 ποια ειναι τα ψέμματα του 1¨54? Γαργάρα? Θα μας πεις οτι ο σαμαρας δεν εριξε την ΝΔ του 47%? Ποσων χρονών εισαι και πασχεις ηδη απο Altzheimer?

    Ο Σαμαρας φιλε αδυνατει να συσπειρωσει την ΝΔ λογω του κακου παρελθόντος του, στερειται στρατηγικής και στερειται και τακτικης. εδω ρε ο τατουλης μεσα στην Καλαματα αι νικησε...Ξυπναααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6:19
    Άστον φίλε θα το παίζει τυφλός τώρα αφού η ανάρτηση εξαφανίστηκε στις παλιότερες, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της.
    Θα πρόκειται ή για κάποιο 20χρονο που θα ήταν μωρό τότε οπότε λογικό θα είναι να μήν έχει ιδέα για το 93 ή για κάποιον καλοπληρωμένο κονδυλοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν αρχίζουν τα όργανα με τις αρλούμπες που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Λαζαρίδης, καπάκι έρχεται η σειρά των ανώνυμων από το μαγαζάκι του antinews, και προσπαθούν να κάνουν κλίμα.

    Βέβαια αυτός που τα γράφει είναι ο ίδιος και τα κείμενα είναι ήδη έτοιμα και τα περνάνε όπου βρούνε.

    Το σύστημα Σαμαρά στο διαδίκτυο έχει πάθει μεγαλύτερο τραμπάκουλο από ότι έπαθε ο ίδιος ο Σαμαράς. Δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι η Ντόρα το έκανε τελικά το κόμμα και οτι δεν πρόκειται να ξαναδούν κυβέρνηση.

    Όπως και να το κάνουμε είναι μία ολική σφαλιάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή