Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Τρεις νεκροί αλλοδαποί σε κρύπτη φορτηγού

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι αστυνομικοί της Αμφιλοχίας, όταν μετά από έλεγχο σε φορτηγό, βρήκαν μέσα σε κρύπτες τα παγωμένα πτώματα τριών αλλοδαπών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό μετέφερε ξυλεία και τα ανθρώπινα πτώματα ήταν κρυμμένα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία του οχήματος. Στο φορτηγό υπήρχαν και άλλοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι εξαφανίστηκαν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας.
Το φορτηγό είχε εγκαταλειφθεί στην είσοδο του γηπέδου της πόλης. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξακρίβωση του περιστατικού, ενώ μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των μεταναστών.
news247
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Μακάρι να ψοφήσουν όλοι μπας και γλυτώσουμε απ΄αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλη η Ελλαδα μια υπαιθρια φυλακη ψυχων.

    Συντομα η κολαση και στη γειτονια σας!

    Εξαγορασμενη αντισυνταγματικη εξουσια.
    Η Μαφια νομοθετει !

    Μέτρα για δίκες - εξπρές


    Επεκτείνεται ο θεσμός της ποινικής συνδιαλλαγής για οικονομικά αδικήματα που δεν ασκείται βία. Αποποινικοποιείται η οφειλή μικροποσών στα Ταμεία. Δυνατότητα αποφυλάκισης για έγκλειστους λόγω οικονομικής αδυναμίας.
    ....

    Η φυλάκιση παραμένει ποινή για τα σοβαρά αδικήματα και τους υπότροπους εγκληματίες. Εξαγοράζονται ποινές φυλάκισης έως 3 ετών κατά κανόνα, παρέχεται δυνατότητα δόσεων λόγω οικονομικής αδυναμίας.
    ....

    Αποφυλακίζονται όσοι δεν μπορούν να εξαγοράσουν τις ποινές τους με δυνατότητα αποφυλάκισης καταδικασμένων σε 3 - 5 χρόνια, αφού έχουν εκτίσει το 1/5 της ποινής. Η εξαγορά ποινών από 10 - 60 ευρώ ημερησίως γίνεται 3 - 100 ευρώ
    ...
    Μειώνονται οι ποινές για όσους διευκολύνουν την είσοδο λαθρομεταναστών, αφού τιμωρούνται με πρόσκαιρη κάθειρξη έως 10 ετών (αντί ισοβίων) ή και με φυλάκιση, με δυνατότητα παραπομπής κατευθείαν στο αυτόφωρο (αντί των χρονοβόρων διαδικασιών) και απειλή χρηματικής ποινής 5.000 - 500.000 ευρώ, αντί των 10.000 - 700.000 ευρώ.( !!! )

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=42772948

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία των νεκρών? χαχαχαχαχαχαχαχα γιατί?
    έχετε τα στοιχεία των ζωντανών?
    Μας δουλεύουν και οι δημοσιογράφοι!
    Ψόφος κακός και να μετράμε αντίστροφα!
    "3 λιγότεροι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή