Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η ορκωμοσία έγινε ...πανηγύρι.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Σκηνές απείρου κάλους στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της πόλης των Αθηνών. Τριτοκοσμική ατμόσφαιρα εντός, και πανηγύρι εκτός. Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, πλην των προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία, θεωρώντας ότι παρευρίσκονται σε γενική συνέλευση σωματείου, υποβάθμισαν μια ιστορία 176 ετών.
Αυτά εντός, γιατί την ίδια ώρα εκτός οι συγκεντρωμένοι όλων των… φυλών έστειλαν ένα μήνυμα για το πώς θα διεξάγονται πλέον τα δημοτικά συμβούλια στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου ο οποίος παρακολουθούσε άναυδος τα διαδραματιζόμενα. Απόντος βεβαίως του αρμοδίου υπουργού Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος τελικά αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να πάει στο Δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά ούτε από την πίσω πόρτα. Τελικά τον εκπροσώπησε ο υφυπουργός, αλλά δεν… πρόλαβε την ορκωμοσία, με αποτέλεσμα ο νέος δήμαρχος Γιώργος Καμίνης να ορκίσει τους συμβούλους της πλειοψηφίας και… τον ίδιο με πολιτικό όρκο.
Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών "καταδέχθηκαν" να ορκισθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Νικήτα Κακλαμάνη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ. Το ιλαροτραγικό της ιστορίας ήταν ότι στη συνέχεια πήραν το λόγο οι "συνιστώσες" της πλειοψηφίας, δίκην προγραμματικών δηλώσεων. Ακούστηκαν απίθανες βλακείες κατά της τρόικας, του Μνημονίου, της κυβέρνησης και του Συντάγματος, ενώ ο ποδηλάτης δημοτικός σύμβουλος αφήνοντας το κράνος του και πιάνοντας το μικρόφωνο ακούστηκε να λέει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ώστε να ξαναπάρει την έδρα που του "έκλεψε" το σύστημα!
Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του απορημένου δημάρχου που παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει  το θλιβερό θέαμα. Μετά από αυτά αντιλαμβάνεστε πόσο δημοφιλή θα γίνουν στο τηλεοπτικό κοινό τα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Αθηναίων.
Bookmark and Share

5 comments:

  1. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΧΙΟ? ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ , Ε , ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ'' ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ....ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!! ΡΕ !!!!! ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ???????
    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Χατζηνικολάου ,επειδή ειστε αμερόληπτος δημοσιογράφος, θά ηθελα νά κανετε ενα ρεπορτάζ γιά τά κύματα τών λαθρομεταναστών...


    πού ερχονται καθημερινά καί αλλοιώνουν τό χάρτη τής χώρας-μπείτε σκύλοι αλέστε καί αλεστικά μή δώστε-καί καλέστε τόν αρμόδιο υπουργό,νά σάς απαντήσει τί χάλι ειναι αυτό,καί γιατί γίνεται μόνο στή χώρα μας;τόσο σάπιο κράτος ειμαστε;γιατί δέν γίνεται σέ αλλη χώρα της Ευρώπης;τί περιμένουμε πιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο αυτοί ;
    Κι ο Κακλαμάνης, με τούς Ψινάκιδες κτλ ..., δεν ήταν κι ο καλύτερος !
    Βέβαια θα μού πέις στην Αρχαία Αθήνα, οι ..ιδιαιτερότητες ήταν συνηθισμένες....
    Είμαστε άξιοι της τύχης μας, εμείς τούς ψηφίζαμε τόσα χρόνια, και πάλι τούς ξαναψηφίσαμε !!!
    Τουλάχιστον εκεί στα Γιάννενα, δεν τα έχετε, - έτσι θέλω να πιστεύω αυτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Telika o Giorgakis den tha afisei tipoff orthio! Ante re lebento-PASOK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο που το συμπερασμα οτι ο χαδζηνικ.ειναι αμεροληπτοσ.....ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή