Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Τα ...δίδυμα.!

Όλοι γνωρίζουμε πως στο τηλεκόμμα ΛΑ(γ)ΟΣ μία και μοναδική είναι η πραγματικά σταθερή θέση. Όλες οι άλλες αλλάζουν με περιόδους που ποικίλουν από μία ώρα έως 48 ώρες το μέγιστο. Αυτή, λοιπόν, η μία και αδιαπραγμάτευτη θέση είναι, φυσικά, η "ανάγκη για οικουμενική κυβέρνηση" ή σε άλλες δηλώσεις για "εθνική συνεννόηση".
Έχει πραγματικά μαλλιάσει η γλώσσα του τηλεπροέδρου να τονίζει ότι αυτή είναι η μόνη λύση απέναντι στην κρίση. Βέβαια όλοι γνωρίζουμε και το έχει δηλώσει και αυτός άλλωστε σε συζήτηση του με τον Κάρολο Παπούλια πως αυτό που φοβούνται ο "κίνδυνος για την δημοκρατία". 
Διαβάσαμε, λοιπόν, την ανακοίνωση κάποιου άλλου κόμματος επ’ ευκαιρίας της χθεσινής ημέρας και σας την παραθέτουμε:
"Την ώρα που η υλοποίηση των αποφάσεων της Ευρωζώνης για την Ελλάδα δοκιμάζεται από την διεθνή κρίση, για να ανακτήσουν οι Έλληνες την αισιοδοξία τους για το μέλλον και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, τα πολιτικά κόμματα πρέπει να κάνουν άλματα υπευθυνότητας και να καταλήξουν στην εθνική συνεννόηση για την σωτηρία της χώρας. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για όλους, αυτήν τη στιγμή. Χρόνια Πολλά."
Η ανακοίνωση αυτή δεν προέρχεται από κανένα άλλο κόμμα, παρά από το κόμμα της ιδεολογικής μητρός του τηλεκόμματος, Ντόρας Μπακογιάννη. 
Βρε πως μοιάζουν αυτά τα δύο κόμματα… Σαν δίδυμα… 
Τελικά οι μόνοι που δείχνουν πλέον να "καταλαβαίνουν" και να συμπονούν τον τηλεπρόεδρο είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα. Η χαρούμενη οικογένεια του Μνημονίου…

3 comments:

  1. Γιαννιώτη "έγραψες" με αυτή την ανάρτηση
    Μεγιστοτεράστιος
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της χρυσής αυγής είναι το κείμενο όχι του Γιαννιώτη αλλά ας πιάσει άν μπορεί το 0,5%
    Ούτε στον ύπνο τους τα ποσοστά του Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΜΑΡΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Η ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Η ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. **ΟΧΙ** ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ **ΟΧΙ** ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ??? ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΣΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή