Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Νέα συμπλοκή αστυνομικών με κατοίκους στα Ζωνιανά

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια νέου επεισοδίου που σημειώθηκε στις 7 το πρωί του Σαββάτου (20/08) στα Ζωνιανά.
Ειδικότερα, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και την εκκρίζωση χασισοφυτείας, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κατοίκων από την οποία δύο αστυνομικοί φέρονται να τραυματίστηκαν όταν τους παρέσυρε Ι.Χ.αυτοκίνητο.
Σύμφωνα και με το Cretalive.gr, ισχυρή ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τ.Α. Μυλοποτάμου, των ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης, επιχείρησαν το πρωί στα Ζωνιανά Όρη σε περιοχή όπου είχαν πληροφορίες ότι υπάρχει μεγάλη χασισοφυτεία.
Στην εξέλιξη των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν τον χώρο που αναζητούσαν μόνο που η καλλιέργεια είχε καταστραφεί από φωτιά τα ίχνη της οποίας ήταν πολύ πρόσφατα αφού στην φυτεία, υπήρχαν καπνοί.
Οι καλλιεργητές δηλαδή προφανώς ενημερωμένοι κατά κάποιο τρόπο για την αστυνομική επίσκεψη, είχαν φροντίσει να ξεριζώσουν την φυτεία και να παραδώσουν τον χώρο στην πυρά λίγη ώρα πριν την άφιξη της δύναμης των ένστολων.
Ενώ οι αστυνομικοί εξερευνούσαν τον "πυρπολημένο" χώρο, στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν με Ι.Χ. κάτοικοι του χωριού οι οποίοι με έντονο εριστικό τρόπο καλούσαν την αστυνομία να εγκαταλείψει την περιοχή.

24 comments:

  1. Ρε δώστε στον Καντάφι αυτό το καταραμένο νησί που το έκαναν οι Παπανδρέου τσιφλίκι τους. Αυτό το οπισθοδρομικό νησί των σπηλαίων είναι υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα της χώρας. Να πάει στο διάολο να ανεξαρτητοποιηθεί να τελειώνουμε με δαύτο. Άει σιχτίρ επιτέλους με τους αγοίκους πρεζέμπορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΡΕ ΦΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ???? ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΑΣΙΝΙΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15 Μαρτιου 2011 -Απο EpirusPost.gr


    Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την σύλληψη ενός 80χρονου από την Βαπτιστή Ιωαννίνων, ο οποίος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε και σκότωσε την 76χρονη σύζυγό του.

    Ο 80χρονος πυροβόλησε τρεις φορές την σύζυγό του, μέσα στο σπίτι που ζούσαν. Με πρωτοφανή ψυχραιμία τηλεφώνησε στον γιο του, που ζει στα Γιάννινα, για να του πει την πράξη του και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

    Μόλις ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, οι γείτονες έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί. Βρήκαν την 76χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το όπλο του εγκλήματος είχε εγκαταλειφθεί στο σπίτι από τον δράστη.

    Ο ίδιος όμως φρόντισε να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύλληψή του θεωρείται θέμα χρόνου.

    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Καβάλας στο άκουσμα της είδησης του βιασμού ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού.

    Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου που βίασε το ανήλικο κορίτσι στον παραθαλάσσιο οικισμό Τούζλας Οφρυνίου Καβάλας.

    Ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, επιβίβασε στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του το άτυχο κοριτσάκι την ώρα που πήγαινε σε περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα για συγγενή του.

    Φέρεται να οδήγησε με το αυτοκίνητο τη δωδεκάχρονη σε ερημική τοποθεσία, όπου τη βίασε και στη συνέχεια, αφού την εγκατέλειψε εξαφανίστηκε.

    Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης στην Κάρυανη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό ανήλικης.

    Από τις αστυνομικές αναζητήσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκε άμεσα ο 45χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την ανήλικη παθούσα. Ο 45χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι έχει εκτίσει 6ετή ποινή φυλάκισης στην Γερμανία για το αδίκημα του βιασμού.

    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 14 Ιουλιου 2011 απο report24.gr:

    Συνελήφθη, την Τετάρτη 13 Ιουλίου στον οικισμό Έρημος, Τοπικής Κοινότητας Μίνας, Δήμου Ανατολικής Μάνης από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 36χρονος Ελληνικής καταγωγής για καλλιέργεια δεκατεσσάρων συνολικά δενδρυλλίων κάνναβης.
    Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε δασική περιοχή, κατελήφθη ο 36χρονος να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ενάμισι έως δυόμιση μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στον οικισμό Πολεμίτα της Τοπικής Κοινότητας Μίνας του Δήμου Ανατολικής Μάνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    *
    Δεκατέσσερα (14) φυσίγγια 0,38 special.
    *
    Ένα πιστόλι αερίου-κρότου, Gamo.

    Ενώ στον κήπο βρέθηκαν, φυτεμένα άλλα δύο δενδρύλλια, ύψους 60 και 110 εκατοστά.
    Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου.

    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνελήφθη προχθές στην Αρεόπολη 35χρονος κάτοικος Αρεόπολης, για κλοπή και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Ειδικότερα Αστυνομικοί του Α.Τ. Αρεόπολης στα πλαίσια διενεργούμενης προανάκρισης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας, ενήργησαν νομότυπη κατ'οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού στην οικία του προαναφερόμενου δράστη στην Αρεόπολη Λακωνίας, όπου βρέθηκαν τα παρακάτω:

    Χθες συνελήφθη στην Αρεόπολη ένας 35χρονος Ελληνικής καταγωγής, κάτοικος Αρεόπολης, για κλοπή και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών. Ειδικότερα Αστυνομικοί του Α.Τ. Αρεόπολης στα πλαίσια διενεργούμενης προανάκρισης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας, ενήργησαν νομότυπη κατ' οίκων έρευνα παρουσία δικαστικού στην οικία του προαναφερόμενου δράστη στην Αρεόπολη Λακωνίας, όπου βρέθηκαν τα παρακάτω:
    1. Ένα (1) ταχύπλοο σκάφος το οποίο είχε κλαπεί από την
    περιοχή Παλέριμο Αρεόπολης.
    2. Δυο (2) μηχανήματα γόμωσης φυσιγγίων κυνηγετικών και
    πυροβόλων όπλων.
    3. Μια (1) ζυγαριά ακριβείας με τα παρελκόμενα (βαρίδια).
    4. Επτά (7) μαχαίρια με μήκος λάμας από 8,5 cm εως 17 cm.
    5. Είκοσι επτά (27) φυσίγγια διαμετρήματος 38 cal special
    hollow point.
    6. Επτά (7) φυσίγγια διαμετρήματος 38cal special.
    7. Πενήντα τέσσερα (54) φυσίγγια αγνώστου διαμετρήματος
    8. Δέκα (10) φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm.
    9. Ένα (1) φυσίγγιο 32 cal.
    10. Ένα (1) φυσίγγιο 44 cal
    11. Επτάμιση (7,5) μέτρα βραδύκαυστο φιτίλι.
    12. Δώδεκα άδειες πλαστικές συσκευασίες δισκίων TRANXENE
    των δέκα mg εκ των οποίων τα έξι έφεραν υπολείμματα
    κάνναβης.
    13. Μια μεταλλική θήκη τσιγάρων περιέχουσα επτά αυτοσχέδια
    τσιγάρα με μίγμα καπνού και κάνναβης.
    Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν ως πειστήρια και το μεν σκάφος παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ως μεσεγγυούχο, τα δε υπόλοιπα θα αποσταλούν για περαιτέρω σχετική εξέτασή τους.
    Παραπάνω δράστης συνελήφθη και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
    Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.
    Πηγή: mymani.gr,18 Μαρ 2011

    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 20 Αυγ 2011-
    meropitopik.blogspot.com


    Βίντεο με βιασμούς ακόμα και βρεφών διακινούσε απόστρατος αξιωματικός απο τη Καλαμάτα!!

    Σάββατο, Οκτώβριος 09, 2010 Αναρτήθηκε από ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ

    Κάρφωναν βελόνες ακόμα και στα γεννητικά όργανα των νηπίων!
    Δεκαοχτώ αυτόφωρες συλλήψεις, 177 δικογραφίες και εκατοντάδες έρευνες σε σπίτια και εργασιακούς χώρους, σε 43 πόλεις της Ελλάδας, περιλαμβάνει το «Σφυροκόπημα» του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στη διακίνηση σκληρότατου υλικού παιδικής πορνογραφίας.
    Υλικό που δεν χωρά ανθρώπινος νους και περιλαμβάνει, εκτός από τους βιασμούς βρεφών και παιδιών ηλικίας από 8 μηνών έως 9 χρόνων, και την πρόκληση επιπλέον αφόρητων πόνων με τους ενήλικες βιαστές τους να καρφώνουν βελόνες στα γεννητικά όργανα των ανήμπορων θυμάτων τους.

    Όπως ανακοινώθηκε, 16 Έλληνες και 2 Αλβανοί συνελήφθησαν στα όρια του Αυτόφωρου. Ακόμη 2 Έλληνες αναζητούνται, ενώ ο αριθμός των δικογραφιών που σχηματίστηκαν είναι πρωτοφανής στη χώρα για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω του Διαδικτύου.

    Ποιοι πιάστηκαν

    Ένας εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο, ένας απόστρατος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, επιχειρηματίες, δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επιχειρηματίες, ένας σκηνοθέτης και ένας σκιτσογράφος, ηλικίας από 28 έως 55 χρόνων, στην πλειονότητά τους παντρεμένοι με παιδιά, είναι μερικοί μόνο από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση κατοχής και διακίνησης του αρρωστημένου υλικού, από την οποία αποκαλύφθηκαν ακόμη δύο υποθέσεις.

    Η μία αφορά την ασέλγεια σε βάρος ανήλικης στη Βόρεια Ελλάδα από κατηγορούμενο, η μητέρα της οποίας υπέβαλε μήνυση μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας, και η δεύτερη 52χρονο ελεύθερο επαγγελματία που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκων κατ' εξακολούθηση δύο φορές στο παρελθόν και ο οποίος είχε στον υπολογιστή του αποθηκευμένα τα στοιχεία 650 κοριτσιών (ηλικίας 12-16 χρόνων) που ζουν στην Ελλάδα από τα προφίλ τους στο Hi5.

    ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιλεκτικη (και κατ'εξακολουθηση) αρνητικη προβολη ενος οποιουδηποτε τμηματος της Ελληνικης Επικρατειας ειναι λογικο να προκαλει αντιδρασεις. Η δραση οδηγει σε αντιδραση -1ος Νομος του Νευτωνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ 90% ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ, ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Κ.Λ.Π ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ?????ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ???? ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χα..χα..εχασες 1:18. Δες εδω πως λεγεται η κ. προεδρος του ΣΕΠΕ
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.fwtografia&id=649

    Σου Θυμιζει Κρητη το επιθετο; σε -οπουλος τελειωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάντε διάλογο μεταξύ σας και πέστε ότι γουστάρετε. Όσο όμως μέσα στα σχόλιά σας υπάρχουν φράσεις ή υπονοούμενα που θίγουν ιερές λέξεις όπως "μάνα", "θρησκεία" κ.λ.π. των άλλων, τότε τα σχόλια θα διαγράφονται. Για "πατρίδα" δεν τολμώ να πω, γιατί φρόντισαν κάποιοι άλλοι να την πουλήσουν σαν πουτάνα στο ...γιουσουρούμ.
    Αυτά λεβέντες μου και δεν επανέρχομαι.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά κάνεις giannioti και διαγράφεις τα σχόλια κάποιων ηλίθιων που βρίζουν μανάδες και εμπλέκουν τον ιερό θεσμό της οικογένειας στα σιχαμερά σχόλιά τους. Εύγε σου.
    S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο πρωτος και ο τριτος σχολιαστης ειναι μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πρωτος και ο τριτος σχολιαστης ειναι εθνοπροδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η στοχοποιηση ειδικα της Κρητης δεν περιποιει τιμη σε αυτο μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιαννιωτη σε πειραζει να βριζουν την φυσικη μανα αλλα δεν σε πειραζει να βριζουν την Κρητη; μπραβο μεγαλε.

    Για τον 1:18.
    Ηπειρος-Μακεδονια υπο τουρκικη κατοχη χονδρικα απο 1453 εως 1913, συνολο 460 ετη

    Θεσσαλια υπο τουρκικη κατοχη απο 1453 μεχρι 1881, συνολο 428

    Πελοποννησος-Στερεα απο 1453 μεχρι 1821 συνολο 368 χρονια

    Κρητη απο 1669 (πτωση Χανδακα) μεχρι 1913, συνολο 244 χρονια.

    Εαν λοιπον μαλακα 1:18 η πιυανοτητα του να εισαι τουρκοσπορος ειναι συναρτηση του χρονου τουρκικης κατοχης τοτε οι Ηπειρωτες ειναι στην κορυφη, ακολουθοθν οι Θεσσαλοι, μετα οι παλιολαδιτες και μετα οι Κρητες.

    Αντε γαμησου 1:18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι ρε φίλε 1:57 μμ.
    Όσο κι' αν σου φαίνεται παράξενο, με πειράζει όταν βρίζουν τη μάνα μου. Πού το βλέπεις το αφύσικο;
    Εσένα δηλαδή σ' αφήνει αδιάφορο αν βρίσουν τη μάνα σου με ακατονόμαστες φράσεις;
    Και για μένα είπανε "γαμώ τα Γιάννενα και τους παγουράδες" αλλά τους έγραψα στ' αρχίδια μου.
    Αν όμως τη λέξη "γαμώ" την απηύθυναν για τη μάνα μου, εεεε, ...άστο καλύτερα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και η Ηπειρος, η Μακεδονια, η Πελοποννησος, η Κρητη δεν ειναι Μανες που αξιζουν σεβασμο ρε εθνοκεντρικε Γιαννιωτη;

    Η μηπως προεχει το ειμαστε δεξιοι απο Ελληνες οποτε δεν γαμεις θα βριζουμε την Κρητη. Ασε ρε φιλε...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ok φίλε μου 7:48 μμ.
    Έχεις δίκιο. Είδες πουθενά "εμένα" να βρίζω την Ελλάδα ή κάποιες περιοχές της;
    Για τη μάνα που μας γέννησε σου μιλάω ρε φίλε μου. Μην το παίρνεις πατριωτικά. Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε.
    Σου επαναλαμβάνω:
    Μιλάω για τις μάνες που μας γέννησαν.
    Είναι τόσο απλό.

    gianniotis

    ΥΓ: Εθνοκεντρικέ;
    Τώρα αυτό είναι βρισιά ή κάτι καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλο φυσικα...αλλα δεν γινεται και να ειμαστε εθνοκεντρικοι και να αφηνουμε φατσα καρτα σχολιο "δωστε την Κρητη στον Κανταφι" απο ενα αρχιδι που η εθνοπροδοτικη του μυαλοθηκη ειναι γεματη κατουρο τουρκαλβανων. Συγγνωμη μεγαλε, δεν τοχεις γραψει εσυ το καταλαβαινω, αλλα αυτου του ειδους τα σχολια δεν εξυπηρετουν. Σταρατες κουβεντες. Και αν μου επιτρεπεις δεν προαγουν και το μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ μου φίλε 8:15 μμ.
    Αν με παρακολουθείς από καιρό, σίγουρα θα ξέρεις ότι δεν μασάω τα λόγια μου.
    Κάτι ρετάλια του τύπου (20 Αυγούστου 2011 9:58 μ.μ.) τα έχω γραμμένα στ' αρχίδια μου και δεν με νοιάζει αν ...ξαναπατήσουν στο blog. Σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά δεν υιοθετώ εκείνες που προέρχονται από ανθελληνικά αποβράσματα.
    Σου επαναλαμβάνω: Είμαι ο gianniotis και δεν διαφωνούμε πουθενά.
    Πάνω στο blog αριστερά - αν πρόσεξες - κυματίζει η Ελληνική σημαία και πιο κάτω είναι γραμμένο και το τηλέφωνό μου.
    Δεν είμαι κουκουλοφόρος bloger σαν κάποιους που έφτιαξαν blog για να τα ...κονομάνε (ονόματα να μη λέμε).
    Έσβησα τα σχόλια κάποιων "τενεκέδων" (τί μου φταίει το σκεύος;) που έκαναν αναστροφή της πεπτικής τους λειτουργίας επί της οθόνης γράφοντας για το μ... της μάνας (του διαφωνούντος μ' αυτούς φυσικά).
    Απ' αυτό και μόνο "τα πήρα" στο κρανίο φίλε μου. Δεν μου φταίνε οι Ελληνικές περιοχές και ούτε είμαι περισσότερο πατριώτης από τον καθένα.
    Είμαι σίγουρος πως με καταλαβαίνεις γιατί "βλέπω" ότι ο γραπτός σου λόγος είναι πολύ καλός.

    Καλό βράδυ φίλε μου
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή