Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Ώρα της Χρυσής Αυγής… Η Ώρα της Αλήθειας...

Η πολιτική σήμερα μας προσφέρει το καταπληκτικό θέαμα μιας δεξιάς που δεν μπορεί να αυτοδιακηρυχθεί δεξιά χωρίς να κατηγορηθεί για "φασισμό" και μιας αριστεράς που μπορεί, οποιαδήποτε στιγμή να αυτοαποκαλείται "σοσιαλιστική, κομμουνιστική, μαρξιστική", ισχυριζόμενη ότι τα δόγματα της δεν έχουν καμία σχέση με τον Λένιν, τον Στάλιν, τον Μάο ή τον Πολ Ποτ. 
Αλλά αν οι οπαδοί των διαφόρων παραλλαγών της αριστεράς δεν αισθάνονται εκτεθειμένοι από τα Δεκεμβριανά του 44 και του 2008, το αρχιπέλαγος των Γκούλαγκ και τα Killing Fields, δεν βλέπω τον λόγο γιατί η σύγχρονη δεξιά, που απωθεί κάθε ολοκληρωτικό πειρασμό, πρέπει να αισθάνεται ένοχη, ή  να... δικαιολογείται. Αυτό πήρε τέλος! Η Χρυσή Αυγή δίνει φωνή στους τυραγνισμένους Έλληνες.

Μπροστά στην αξιοθαύμαστη αναίδεια των οπαδών ενός δόγματος, στο όνομα του οποίου εσφάγησαν εκατομμύρια άνθρωποι, και στραγγίστηκαν ψυχές, στην αναίδεια των υμνητών του ..."πατερούλη" Στάλιν που "σκύβει και φυσάει την φωτιά σου ν' ανάψει" ή του "ο Στάλιν ζει" και που παρ' όλα αυτά εμφανίζονται με ένα τριαντάφυλλο στο πέτο, ένα ρόπαλο στον ώμο, ως υπερασπιστές της ελευθερίας, η Χρυσή Αυγή απαντάει με ένα μεγάλο γέλιο και συνεχίζει την αγωνιστική της πορεία για την απελευθέρωση και αναγέννηση του Ελληνισμού...

Η δικτατορία της αριστεράς σκέψης και διανόησης που επέβαλε ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει παραδεκτό αν δεν είναι δεμένο μαζί της πήρε τέλος. 
Η Αριστερά είναι οι πολλοί, ένα τσούρμο στρατολογημένο σε υπόγεια καπηλειά, εκεί που συναντώνται οι πιο αδίστακτες φιλοδοξίες και τα παρακολουθήματα τους η χθαμαλότητα, η ιταμότητα, "του πλούτου αχορταγιά και τόση δόξας πείνα". Υπό μίαν έννοια, η ποιότητα των ανθρώπων καθορίζει και την ποιότητα των φιλοδοξιών. 
Η Χρυσή Αυγή είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς. Στους αρίστους, στους μοναδικούς, στους ευγενείς ανθρώπους οι φιλοδοξίες, όσο και αν είναι μεγάλες, είναι πάντοτε υψηλές, όχι βέβαια, επειδή "χτυπούν" ψηλά, αλλά επειδή αναφέρονται σε στόχους που δεν έχουν επίκεντρο το άτομο που τις τρέφει. Από την μία πλευρά έχουμε την φιλοδοξία της αριστεράς που σημαίνει απλά κοινωνικό ανελκυστήρα, ένα σπίτι η μία έπαυλη …και από την άλλη την φιλοδοξία της Χρυσής Αυγής, αυτή που σημαίνει ετοιμότητα θυσίας, προσφοράς και αγάπης για την αιώνια Ελλάδα.

Ο Ηράκλειτος είπε: "ο Θεός είναι η ημέρα και η νύχτα, το θέρος και ο χειμώνας, ο πόλεμος και η ειρήνη,το ψωμί και η πείνα", ο Παράκελσος δήλωσε: "Όλα είναι μέσα σε σένα τον ίδιο και τίποτα δεν μπορεί να σου έλθει από έξω, ούτε από πάνω". Και αυτά εγκλείουν το να αγωνισθεί κανείς ανοικτά εναντίον μίας ψευτοδημοκρατικής, τραμπούκας αριστεράς αρνήτριας των πάντων.

Η Χρυσή Αυγή με τις καθαρές ιδέες της έχει δικαίωμα και υποχρέωση να αρνηθεί τις "αλήθειες" της μεταπρατικής αριστεράς και να τις αντιπαρατάξει με τις πιο δυνατές δικές της αλήθειες. Εκεί που υπάρχει θέληση υπάρχει ένας δρόμος. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει αυτό που είναι. Αναγνωρίζει τον κυριότερο εχθρό της Ελλάδας, τον ισοπεδωτισμό, αρνητή και μειωτή της διαφοροποιήσεως του κόσμο και το κυριότερο, ότι τίποτα δεν είναι ουδέτερο στην ύπαρξη και ότι σε κάθε θέμα πρέπει να έχει τον λόγο της.

Στην Ελλάδα σήμερα, σε μία εποχή που όλος ο κόσμος αυτοδιακηρύσσεται στ' αριστερά, ή σχεδόν, το να είναι κανείς Χρυσαυγίτης, είναι ακόμη ο καλύτερος τρόπος να είναι αλλού...
Οι Χρυσαυγίτες είναι σήμερα η βαθύτερη συνείδηση μιας πάσχουσας κοινωνίας. Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς που δεν επιτρέπουν σε ημιμαθείς με πασσαλείματα γνώσεων, συλλογές τσιτάτων να υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας. Προχωρούν ίσα μπροστά δεν στέκονται στην άκρη με ρεβεράντζες και τσιριμόνιες στην απολυταρχία των οπαδών του δόγματος του αίματος.

Οι Χρυσαυγίτες είναι φως. Προχωρούν… Οδηγούν…

12 comments:

  1. Εκτός από φασιστοειδές του κερατά κύριε κωλογιαννιώτη μας προέκυψες και ναζιστής. Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ. Αλλά θα μου πεις δικό σου το μπλοκ δικό σου και το μενού. Κάνεις προπαγάνδα υπέρ των δήθεν πατριωτών τη στιγμή που η ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει ένα χάος που μας οδήγησαν σε αυτό η παπανδρεϊκή δυναστεία και οι παρατρεχάμενοι αυτής.
    Εκεί που θα έπρεπε να στηρίξεις ανοιχτά με νύχια και με δόντια τον Σαμαρά εσύ τον πολεμάς με τον χειρότερο τρόπο.
    Ντροπή σου και σε είχα σε εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου ..."Ελληναρά".

      Μαζί σου δεν πρόκειται να κάνω διάλογο, αλλά θα σου δώσω μόνο μια συμβουλή (αν μου επιτρέπεις). Όταν δεν σ' αρέσει το ..."μενού", απλά αλλάζεις ...εστιατόριο. Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά "εστιατόρια - blog" που σερβίρουν έναντι αδράς αμοιβής πανάκριβο Σαμαρικό ...σανό.
      Καλή ...στράτα λοιπόν και καλή σου ...χώνεψη.!

      gianniotis

      Διαγραφή
    2. Ακόμη και σήμερα μετά την λαίλαπα και το τσουνάμι των “μέτρων” που κάνουν τους Έλληνες φτωχούς, η ΝΔ μειονεκτεί και ντρέπεται να δηλώσει κριτική αντίρρηση στην “προοδευτική” απολυταρχία, στον αφελληνισμό και στην αποσύνθεση της παιδείας, στην “φενάκη” του διαλόγου, στην φρεναπάτη του “πανεπιστημιακού ασύλου”. Η αριστερά ουρλιάζει για το παραμικρό και το κόμμα της ΝΔ ξαπλωμένο πάνω στην σχεδία του, ελπίζοντας να περάσει η τρικυμία, συμβιβασμένο με την παρακμή, ψελλίζει. Το έθνος υφίσταται την πλέον χυδαία επίθεση στην γλώσσα, την θρησκεία, την ιστορία και η ΝΔ τρέμει μήπως και χαρακτηριστεί οπισθοδρομική αν βγάλει έστω και ένα βογκητό για να εκφράσει την αγανάκτηση των Ελλήνων που θέλουν κρίση και δύναμη. Η παιδεία αφελληνίζεται, η θρησκεία λοιδορείται, η ιστορία διαστρεβλώνεται και το κόμμα του κυρίου Σαμαρά περιορίζεται σε ρητορικές υπεκφυγές αντί της καίριας και ουσιώδους απάντησης στον αμοραλισμό της προοδευτικής θολο-κουλτούρας . Η ΝΔ μειονεκτεί και ντρέπεται γιατί έχει η ίδια πιστέψει ότι ο “φωταδίστικος” μηδενισμός είναι μονόδρομος “εκσυγχρονισμού”.

      Το μέγα κέρδος από την οικονομική λαίλαπα του ΔΝΤ και το τσουνάμι της Νέας Τάξης είναι ότι καταρρέει οριστικά και τελεσίδικα η κενή καυσιολογία, οι ρητορικές σαπουνόφουσκες της μεταπρατικής προοδευτικότητας. Ξεγυμνώνεται εξευτελιστικά, γελοιοποιείται και ακυρώνεται ανεπίστρεπτα όλος ο κούφιος λόγος της ΝΔ.

      Διαγραφή
    3. ΑνώνυμοςApr 1, 2012 07:53 AM
      Κάνε υπομονή μπορεί σε μερικά χρόνια η επιστήμη να ανακαλύψει το φάρμακο να γίνεις καλά εσύ και μερικοί ακόμα ΒΛΑΚΕΣ σαν και εσένα..
      ( εκτός αν ισχύει ότι το σκυλί γαβγίζει εκεί που τρώει )
      Βατραχος 65

      Διαγραφή
    4. φιλαράκι είσαι μικρός και λίγος να πιανεις στο στόμο σου τη Χρυσή Αυγή!!! Καταρχάς δεν γνωρίζεις τι πρεσβεύει και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις βλακείες περί ναζισμού που αναφέρεσε! Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι είσαι άπό τους βολεμένους, πράσινους και μπλε, που έχουν συμφέρον να γλύφουν εκεί που τρώνε! Εμείς από τη πλευρά μας σου λέμε οτι τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων, και ότι από εδώ και έπειτα θα ελέγχεστε για τις ασέλγειες που κάνετε πάνω στο σώμα της πατρίδας! ΛΟΚ72

      Διαγραφή
  2. 1974 / 2012

    Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη Ζώη παρα τριάντα οχτώ χρόνια κλεφταράδες πολίτικη…….

    Mίζες, Siemens και διεφθαρμένοι 'Ελληνες πολιτικοί: Κανείς δεν τιμωρήθηκε για τα 120 εκατ. ευρώ σε «ελληνικές» μίζες που ταυτοποιήθηκαν επίσημα (άγνωστο πόσες είναι οι ανεπίσημες). Απεναντίας, ακόμη και ο Θεοδ. Τσουκάτος, που παραδέχθηκε ότι πήρε 1 εκατ. ευρώ για τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, επέστρεψε στη πολιτική ζωή του τόπου με άτυπο ρόλο στο επιτελείο του νέου αρχηγού του κλεπτο-ΠΑΣΟΚ, του δουλοπρεπή-μνημονιακού, Ε. Βενιζέλου

    69.000.000 ευρώ τα μυστικά κονδύλια 4 υπουργείων... Aπίστευτα ποσά εξακολουθούν να διατίθενται για απόρρητες δαπάνες των υπουργείων την εποχή της Ελλάδας των χιλιάδων συσσιτίων και των νεόπτωχων αστέγων. Για τέσσερα υπουργεία, ο προϋπολογισμός των οποίων προβλέπει τα σχετικά κονδύλια, πιστώθηκαν το 2011 για απόρρητες δαπάνες περίπου 69 εκατομμύρια ευρώ (68.985.966). Η εκταμίευση, μάλιστα, από τον κρατικό κορβανά την τελευταία διετία 2010-11 κόντεψε τα 200 εκατ. ευρώ (!) καθώς το 2010, χρονιά που η χώρα εντάχθηκε στο Μνημόνιο, δόθηκαν 124.027.700 ευρώ. Τα κονδύλια που προκύπτουν από τα στοιχεία που στάλθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αφορούν τα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Ανάπτυξης. Την πρωτιά έχει το υπουργείο Εξωτερικών, που λαμβάνει τη μερίδα του λέοντος των μυστικών κονδυλίων. Σύμφωνα με την απάντηση του σημερινού υπουργού Σταύρου Δήμα στην Επιτροπή της Βουλής, το 2010 ήταν χρονιά υπέρβασης των δαπανών, καθώς με επικεφαλής τους Γ. Παπανδρέου και Δημ. Δρούτσα πιστώθηκαν 18 εκατ. ευρώ και δαπανήθηκαν τα… τριπλά, 56.073.300! Την επόμενη χρονιά διπλασιάζουν, μάλιστα, τον προϋπολογισμό στα 34.150.000 ευρώ, εκτοξεύοντας τη δαπάνη στα ύψη σε περίοδο κρίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή Αυγή βάζει τέλος στο ψέμα στη καλοστημένη και συντονισμένη μεγαλο-συνωμοσία εξανδραποδισμού των Ελλήνων. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος αγώνα....ψήφος αξίας,..ψήφος πατριωτική...ψήφος για την Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη ζορίζεστε όλοι σας Παπαδήμος θα προκύψει μετά τις εκλογές. Ο δοσίλογος καλαματιανός κάνει τα πάντα να τον στηρίξει. Ο βολεμένος σαμαρικός φίλος που επιτίθεται στο blog ας μας εξηγήσει γιατί η ΝΔ είναι στα επίπεδα του 20-22% Πολιτικοί και δημοσιογράφοι σε ένα καράβι και φούντο, μπας και ξημερώσει καμιά καλύτερη μέρα για την έρημη τη χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς τον αφρίζοντα Σαμαρικό:
    Οποιοσδήποτε βγεί Σαμαράς αυτοδύναμος ή Βενιζέλος αυτοδύναμος το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν είναι ίδιο και προδιαγεγραμμένο έχουν υπογράψει και οι δύο τις υπογραφές τους δέν μπορούν να πάρουν πίσω σε αυτό φταίει και ο γυαλάκιας που στήριζε δύο χρόνια τον συγκάτοικο. Για τους Ναζί της χρυσής αυγής ο κόσμος τους θέλει γιατί τους θέλει? Ρώτα τον αρχηγό σου κάτι δέν κάνει ο ίδιος καλά για να του φεύγουν οι ψηφοφόροι προς τα κεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o καφρος που κατηγορει την χρυση αυγη φασισταριο η ποσοκοσ η κουμουνι αριστερος καφρος ειναι σιγουρα..αφου ολοι εμεισ οι ελληνες που αφου μας καταεγδαρε το υπαρχον πολιτικο συστημα και για πρωτη φορα σκεφτομαστε να ψηφησουμε χρυση αυγη ξαφνικα γιναμε ολοι φασιστες.και επιτελουσ να σταματησει αυτη η προπαγανδα περι του αγκυλωτου σταυρου.μαιανδροσ ειναι το σημα που εχουν οι αν8ρωποι και ειναι εκατο τοισ εκατο ελληνικο..ωσ επιλογο λεω τουτο μετα την προπαγανδα που κανουν ολοι οι ρουφιανοι τησ παγκοσμιοιποιησης τωρα ειναι που 8α ψηφισω με χερια και με ποδια μιχαλολιακο.γιατι φασισταρια ειναι ολοι αυτοι και οχι ο μιχαλολιακος..ουστ ρεμελια και λα8ρολαγνοι της παγκοσμιοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου ειναι σχεδων αδυνατον να πιστεψω πως υπαρχουν ακομα <> (ο Θεος να τους κανει) που στηριζουν σαμαρα..... Η ΝΔ προδοσε στεγνα οσα αντιπροσοπευε η δεξια, αφησε να καψουν οι μπολσεβικοι ολη τη χωρα, ανεχοτνα να βλεπει να μπαινουν στα σχολεια ανθελληνικα συγγραματα και αφησε ανενοχλητους 2.000.000 λαθρομεταναστες να παρασιτουν στη χωρα μας.Για ποιο πατριωτισμο και ποια δεξια μιλατε ???ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

      Διαγραφή