Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Κύριοι της Χρυσής Αυγής, ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται.! (video)

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η νίκη της Χρυσής Αυγής από τον κ. Νίκο Μιχαλολιάκο και κάποιοι εν αγνοία μάλλον του αρχηγού, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δεν κατάλαβε στην αρχή γιατί υπήρχε μια αναταραχή στην αίθουσα.
Θα πρέπει να καταλάβουν στην Χρυσή Αυγή ότι το 7% δεν το πήραν από μέλη του κόμματος αλλά από πολίτες που πίστεψαν στα εθνικά ιδεώδη τους. Τέτοιες πράξεις όμως αλαζονείας θα την προσγειώσουν πάλι στα γνωστά ποσοστά, όπως προσγείωσαν ανωμάλως τον ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη.

15 comments:

  1. AYTO ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΤΟΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το "άντε απαυτοθείτε πρωί πρωί" τού ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ δεν είδα να προσγειώνει κανένα ποσοστό, αλλά καλά το είπε ο τσίπρας τότε με τον ευθυμίου, ότι δηλαδή δεν τον πείραξε που πετάξανε νερό αλλά το ποιος το πέταξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε ρε μαλάκα στην πλατεία Αττικής
      στο μπουρδελοξενοδοχείο του φον Μιχαλολιάκου
      να αλλάζεις τα σεντόνια!!

      Διαγραφή
    2. ναι ρε ευνούχε τού ΣΚΑΪ καταλάβαμε ότι παρακολουθείς τα δελτία ειδήσεων γιουσουφάκι.άντε φέρε και τις αποδείξεις για αυτό που λες τώρα.

      Διαγραφή
  3. Διαβάστε τι έχει γράψει για το θάνατο του Χίτλερ ο φον Μιχαλολιάκος

    Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο φον Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής:
    «Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».
    Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».
    Το κείμενο καταλήγει: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΔΕΣ ΝΤΟΡΑ Κ.Λ.Π ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λαός αποφασίζει αφού την θέλει τόσο πολύ ο λαός αυτός αποφασίζει όσο για μένα προτιμώ να κόψω το χέρι παρά να τη ψηφίσω αλλά υποτάσσομαι στην εντολή του περήφανου και "αλάνθαστου" Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως ότι αγγούρι φας και έχεις φάει από την "δημοκρατία" και την αριστερά τής προόδου το έφαγες, η παρουσία τής ΧΑ θα κριθεί και ίσως αλλάξεις γνώμη με τον καιρό όπως και αυτοί που την ψηφίσανε μπορεί να απογοητευτούνε, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, δεν ειμαστε μειοδοτες τύπου "συνωστισμού, μακεδόνων και ανεξαρτήτου Θράκης και θαλασσών φιλίας..." ελπίζω να είμαι ξεκάθαρος.

      Διαγραφή
    2. Απο ανθρώπους που σου λένε στα ίσα οτι θα σε γ@μήσουν επειδή βγήκαν στην βουλή τί καλό θα μπορείς να περιμένεις; Μακάρι όπως λές να βγούν καλύτεροι απο τους άλλους τους "ευγενικούς" αλλά πολύ δύσκολο.

      Διαγραφή
    3. έλα μωρέ, ποιος σου είπε ότι θα σε μαμήσει; έκανες κάτι; ανήκεις σε αυτούς που μας φέρανε εδώ; μην σε πιάνει η μεταπολιτευτική υστερία τών διώξεων, όποιο λαμόγιο έτρωγε ξύλο στη χούντα για αυτά που έκανε έβγαινε μετά και έλεγε ότι εδιώχθη για το φρόνιμά του....αυτά είναι τής πλάκας...

      Διαγραφή
  6. Οχι στο παιχνιδι των πικραμενων ωευτοπατριωτων Ντορας Λαος ΝΔ καμμενου.χοι στην αιστερα της προδοσίας των ανθελληνων του Τσιπρα. Χρυση Αυγη χωρίς ενδοιασμους.Καμια συγχωρεση στην αριστερη τρομοκρατια και φιμωση που μας επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιά ερώτηση τον αδελφό του τον δικηγόρο τον Μιχαλόλια θα τον βάλει πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας
    Αδελφός του προέδρου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου αφήστε τα υπόλοιπα με τα ρόζ ξενοδοχεία κατα τα άλλα η Χρυσή Αυγή πολεμάει το πολιτικό μας σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακόμα και να αληθεύει δεν ξέρουμε τις σχέσεις τους, για παράδειγμα για τον Λαφαζάνη που υπερασπιζότανε τον Αλαφούζο όταν τον πιάσανε για λεθρεμπόριο πετρελαίου δεν έχουμε ακούσει κάτι κατακριτικό.

      Διαγραφή