Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τελικά ήταν ...πέναλτι! (βίνεο)

Είναι βέβαια και ατσούμπαλος ο Σαμαράς όπως όλοι οι ψηλοί και άμυαλοι Σαμαράδες, αφού κατέστρεψε τις 9 από τις 10 επιθέσεις όπως πάντα και σε κάθε παιχνίδι, μετά στο τέλος έτρεχε σαν Τσιντερέλα με τα πόδια ανοικτά, πήρε αμπάριζα λοιπόν το πόδι του αράπη από ασχετοσύνη στη μπάλα, μετά τσούγκρισε στο χορτάρι από εξοστρακισμένη κεκτημένη ταχύτητα και τελικά κουτρουβάλιασε σαν άδειος τενεκές χάμω στο έδαφος, αλλά τελικά ο εξαιρετικός διαιτητής (εδώ δεν κάνω πλάκα, ο διαιτητής ήταν πραγματικό διαμάντι) του έδωσε...
σωστά το πέναλτι γιατί όντως ήταν πέναλτι και ευτυχώς που το έδωσε γιατί εάν δεν έπαιρνε αμπάριζα το πόδι του αράπη, θα θρηνούσαμε κάνα νεκρό στις κερκίδες. Έτσι κερδίζουν πάντα τα πέναλτι οι άσχετοι, οι ατσούμπαλοι και οι τενεκέδες γιαυτό και παγκοσμίως αυτή τη στιγμή όλοι απεύχονται να είναι οι επόμενοι αντίπαλοι της Εθνικής μας, ενώ ήδη η Κόστα Ρίκα έχει κηρύξει 10ήμερο εθνικό πένθος γιατί ξέρει από τώρα τι την περιμένει από την ασχετοσύνη του Σαμαρά και την νέα συνωμοσία του Σύμπαντος υπέρ της Εθνικής μας.

Σάμαρης και Χολέβας οι μόνοι παίκτες που έπαιξαν εξαιρετικά που τιμούν την φανέλα. Σε αυτούς δίνω τα συγχαρητήρια μου γιατί απλά ξέρουν μπάλα.

Φυσικά και το χάρηκα, για να δώσω μία απάντηση σε κάτι καροτάκηδες αλλά από μπάλα δεν κατέχουμε και έχουμε καταστρέψει το άθλημα. Αυτή είναι η αλήθεια. Οποιαδήποτε ομάδα αποφασίσει να παίζει με όλους της τους παίκτες στα αμυντικά δοκάρια, μπορεί έτσι να κερδίσει μέχρι και το Μουντιάλ. Αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου