Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η "επανάσταση" (απεργία πείνας) του Μιχελογιαννάκη αναβάλλεται ...λόγω βροχής!

Πέντε σταγόνες βροχής ήταν αρκετές για να λήξει η "απεργίας πείνας" (του κώλου) και να τελειώσει τόσο άδοξα η ...συριζαίικη επανάσταση!

Θυμίζουμε ότι προ ημερών, ο εικονιζόμενος "προοδευτικός" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ακούει στο όνομα Γιάννης Μιχελογιαννάκης αποφάσισε να κάνει "απεργία πείνας" (λέμε τώρα), μιμούμενος τον ληστοτρομοκράτη Νίκο Ρωμανό, ως συμπαράσταση στους Σύρους του Συντάγματος.
Στην προσπάθειά του ο Βουλευτής να πάρει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, έσπασε κάθε ρεκόρ γραφικότητας, φωτογραφιζόμενος στα τσαντίρια του Συντάγματος, προκειμένου να δείξει την «αλληλεγγύη» του. Βέβαια, ουδείς πείστηκε ότι κάνει απεργία πείνας και άλλοι εξοργίστηκαν από το ότι το όλο επικοινωνιακό σόου έγινε για τους Σύρους και όχι για τους Έλληνες.
Εμείς με τη σειρά μας, εμπρός σε αυτή την τόσο γελοία ενέργεια είχαμε προτείνει να κατέβουν και άλλοι σε απεργία πείνας για να φτιαχτούν… καλσόν που δεν σκίζονται ή να δωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ πολλά ψαλίδια για να… σκίζει τα μνημόνια. Εν τέλει, όμως, όλες οι προτάσεις κατέστησαν ανενεργές λόγω… βροχής.

Έβρεξε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντί να παραμείνει με τους Σύρους έφυγε και πήγε να πιεί ένα καφεδάκι, χωρίς ζάχαρη γιατί κάνει και απεργία πείνας, λίγο πιο κάτω στο Σύνταγμα. Γιατί καλή η απεργία πείνας, οι Σύριοι και η «αλληλεγγύη», αλλά μην αρπάξουμε και καμιά πούντα αραγμένοι στο βρεγμένο πεζοδρόμιο.

2 comments:

  1. Γιατί δεν πήγαινε στο υπόστεγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έκανε ο περγός πείνας Γιάννης Μιχελογιαννάκης θα μπορούσε να γίνει και με τον Ρωμανό, να φτιάξουμε δύο τόνους καφέ (να το χρεώσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ) και να τον ποτίζουμε όλο και κάποιες θερμίδες θα παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή