Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Επικίνδυνο σύμπτωμα για τη Δημοκρατία η ανευθυνότητα του Τσίπρα

Ανευθυνότητα και αδιαφορία επιδεικνύει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο καυτό θέμα του μεταναστευτικού, αποφεύγοντας να καταθέσει μία σοβαρή πρόταση και να συνδράμει στην εθνική προσπάθεια που καταβάλουν από κοινού Κυβέρνηση, Αστυνομία και ελληνικός Στρατός.

Οι πολίτες ψάχνουν απεγνωσμένα στις δεκάδες δηλώσεις του κ. Τσίπρα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να βρουν μια σοβαρή και υπεύθυνη δήλωση για το μεταναστευτικό και τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν οι δυνάμεις ασφαλείας για να εμποδίσουν τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες να περάσουν με το έτσι θέλω στην ελληνική επικράτεια.

Την ώρα που η χώρα δίνει μια ιστορικής σημασίας μάχη για να διαφυλάξει τα σύνορα της, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε να αμολήσει τον αετό της ανευθυνότητας, παρακολουθώντας κρυμμένος και σιωπηλός τις τρέχουσες εξελίξεις. Τι άραγε συμβαίνει και ο κ. Τσίπρας ήπιε το αμίλητο νερό;

Αδιαφορεί ή είναι εγκλωβισμένος σε αγκυλώσεις και ιδεοληψίες του κόμματος του που τον αποτρέπουν να πάρει μία ξεκάθαρη πατριωτική θέση για το μεταναστευτικό;

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν αμήχανα τις μαεστρικές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίμαχο θέμα που επιδεικνύει χαρακτηριστικά μεγάλου ηγέτη και έχει κερδίσει με το σπαθί του την συμπαράσταση της κοινής γνώμης.

Ζαλισμένοι από τους ρυθμούς του καρναβαλιού αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις γύρω από ένα πολύ ευαίσθητο θέμα με εθνικές προεκτάσεις. Η κοινή γνώμη δεν ξεχνά άλλωστε διάφορες διεθνιστικές αρλούμπες που έχουν ξεστομίσει στο παρελθόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας κάθε έννοια εθνικού συμφέροντος.

Ταυτόχρονα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε μία εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση ζήτησε αλληλεγγύη στους μετανάστες «για να ζήσουμε μαζί», αδιαφορώντας ουσιαστικά για το τι συμβαίνει στον Έβρο και στα νησιά μας.

Εν κατακλείδι, ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του προκαλεί δυσφορία στη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης και μένει πλέον αυτό να καταγραφεί και στις δημοσκοπήσεις.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου