Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Η ...έκθεση ιδεών της αντιπολίτευσης !!


Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με ένα κόμμα που δεν διορθώνεται με τίποτα και είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως και αυτοκριτικής.

Ο αρχηγός του θα τα παίξει όλα για όλα τις ημέρες που απομένουν, καθώς βλέπει ότι μια νέα μείωση των ποσοστών του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα οδηγήσει σε... δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Ελληνικός λαός τους έχει πάρει στο... καλαμπούρι, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την τακτική του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παραπέμπει στο γνωστό "το τάξιμο δεν χαλάσει σπίτια, αλλά μόνο το δώσιμο". Δείχνουν σαν να πέρασαν από τη διακυβέρνηση της χώρας μόνο για να προκαλέσουν ζημία άνω των 200 δισ. ευρώ και να χειροτερεύσουν την κατάσταση σε όλα! Δεν πρέπει να... θυμούνται ότι κυβέρνησαν! Γιατί αν το θυμόντουσαν θα ήταν πιο υπεύθυνοι. Νόμιζαν ότι απευθύνονται σε... ιθαγενείς κάποιας φυλής του... Αμαζονίου, επαναπαυμένοι στα ποσοστά του 2015. Δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε από την άνοδο Μητσοτάκη στο προσκήνιο το 2016, ούτε από την ήττα του 2019, ούτε από το σοκ της 21ης Μαίου.

Το χειρότερο απ΄ όλα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έχουν βγάλει μπροστά να μιλάνε όλοι αυτοί που είναι είτε άσχετοι είτε παντελώς ανεύθυνοι. Το πιθανότερο είναι να συγκεντρώνουν και τα δύο χαρακτηριστικά σωρευτικά. Ο κόσμος δεν δίνει μία στα όσα λένε, ενώ την ίδια στιγμή, διαπιστώνει ότι τα... μαγικά του Τσίπρα με τον ΦΠΑ, τα είδαμε και στην Ισπανία, όπου ο Σάντσεθ μετά το "μαύρο" που έφαγε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προκήρυξε εθνικές για τις 23 Ιουλίου. Ο κόσμος έχει ξεγράψει τον Τσίπρα και για να έχει άλλη ευκαιρία στο μέλλον, θα πρέπει να αλλάξει θεαματικά. Αν δεν υποστεί φυσικά, νέο πατατράκ στις 25 Ιουνίου και υποχρεωθεί να... αυτοσυνταξιοδοτηθεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται σήμερα ένα πολιτικό σκύβαλο που πνέει τα λοίσθια. Πηγαίνει ολοταχώς προς χαμηλότερα επίπεδα. Εξέφρασε σε άλλες εποχές την οργή και την απογοήτευση, αλλά όταν ήρθε η στιγμή για να κυβερνήσει, τα έκανε... κουλουβάχατα! Τελείωσε στη συνείδηση του κόσμου ως δυνητικός κυβερνητικός "παίκτης" και φαίνεται ότι θα τελειώσει και ως αξιωματική αντιπολίτευση.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου