Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Υποκρισία...



Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα, όπου υπεγράφη η σύμβαση για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού Λιμένος σε ιδιωτικό όμιλο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν με δηλώσεις για «ξεπούλημα» του λιμανιού. Λεπτομέρεια: Η πώληση των Οργανισμών Λιμένων είχε συνυπογραφεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν όλη η δημόσια περιουσία πέρασε για 99 έτη στο Υπερταμείο.

Η σύγχυση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο, ενώ το χάος επιτείνεται από τις εκκεντρικές πια κινήσεις του νέου προέδρου του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης τη βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών επέλεξε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα προήδρευσε της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου ανακοίνωσε τον γάμο με τον σύντροφό του Τάιλερ.

Η κατάσταση έχει γίνει «σουρεάλ», όταν η μοναδική πολιτική θέση που έχει διατυπώσει ο Κασσελάκης ήταν στην ομιλία του στον ΣΕΒ, όπου τάχθηκε υπέρ της διανομής μετοχών (stock options), όταν ο Τσίπρας είχε δαιμονοποιήσει αυτήν την επιχειρηματική πρακτική.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μπει για τα καλά σε τροχιά διάσπασης. Ο Τσακαλώτος το προανήγγειλε ενώ οι προεδρικοί μετά βίας συγκέντρωσαν την απαιτούμενη πλειοψηφία για να γίνει πράξη η εισήγηση Κασσελάκη για διεξαγωγή του Συνεδρίου τον Φεβρουάριο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου