Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Το "χοντραίνει" το παιχνίδι ο Μανώλης. Θέτει θέμα ηγεσίας αν...


"...Επανίδρυση με φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να κάνεις..."
"...Αυτοκάθαρση και επανίδρυση του κόμματος με την απομάκρυνση όλων όσων έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων όσο ψηλά κι αν βρίσκονται..." προτείνει ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανώλης και συνεχίζει:
"...Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτό συνεχιστεί και οδηγηθούμε σε μεγαλύτερη ήττα στις εθνικές εκλογές, τότε ίσως κάποιοι θέσουν θέμα ηγεσίας στη ΝΔ...", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει στην πρότασή του για "αυτοκάθαρση και επανίδρυση" του κυβερνώντος κόμματος.
Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα παραιτηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου ξεκαθάρισε όμως ότι ενδεχόμενη συνεργασία της ΝΔ με το ΛΑΟΣ δεν είναι εφικτή αυτή τη στιγμή "...γι' αυτό και εγώ μιλώ για επανίδρυση της Κεντροδεξιάς..."
Σε δήλωσή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, τονίζει ότι δεν είναι εκβιαστής και καλεί τη ΝΔ να δώσει στη δημοσιότητα τη επιστολή του.
"...Ξέρουν πού διαφωνώ και πότε θα παραιτηθώ. Δεν χρειάζονται ερωτηματικά και διλήμματα. Ας δώσουν την επιστολή στη δημοσιότητα, γιατί εγώ δεν θα το κάνω ποτέ, για λόγους ηθικής τάξης...", λέει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, δηλώνει ότι έχει να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη πάνω από πέντε μήνες, απαντώντας έτσι στα περί συνεργασίας με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου