Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Η απόλυτη ξεφτίλα. Συνελήφθη δικηγόρος για αφισοκόλληση


Συνελήφθη η δικηγόρος Μαρούσκα Σπυράκη, την ώρα που κολλούσε προκηρύξεις αλληλεγγύης και έγραφε συνθήματα για τον απεργό πείνας Θ. Ηλιόπουλο, στα δικαστήρια Ευελπίδων.

indymedia

Να θυμίσουμε ότι ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, ένας από τους - "αδίκως" - συλληφθέντες στα "Δεκεμβριανά" επεισόδια και βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές κορυδαλλού από τις 22 Δεκεμβρίου 2008, κατηγορούμενος για 3 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. Λεπτομέρειες.!!!

Από τα μέσα Ιουλίου, λέγεται ότι κάνει ...απεργία πείνας, και σε όλες σχεδόν τις πόλεις τα ...συντρόφια του έχουν αναρτήσει πανώ, στέλνοντας μ' αυτό τον τρόπο την ...αγωνιστική τους συμπαράσταση και τον ...βαθύτατο σεβασμό τους στον ...απεργό πείνας Θωδορή Ηλιόπουλο.

Κι' όλα αυτά βέβαια, με ...αλληλεγγύη και ...αγωνιστική συμπαράσταση...!!!

9 comments:

  1. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ Π[ΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απελευθερωθεί αμέσως το ¨παιδί¨!!! Αυτό και οι όμοιοι του δεν πρόλαβαν να καταστρέψουν όλα τα μαγαζιά. Λευτεριά στον Ηλιόπουλο να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του! Η δικηγορίνα η ..Μαρούσκα ¨Ελληνίδα¨..ε; Εύγε μας!!!!
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ 'Η ΤΗΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΗΤΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30/11/1943 - ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ 283 ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΟ "ΣΩΤΗΡΙΑ"


    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ»

    Φόρος τιμής η συμμετοχή στη σύγχρονη αντίσταση

    Φορείς του αναπηρικού κινήματος και των αντιστασιακών τίμησαν το περασμένο Σάββατο τους 283 εκτελεσμένους, στις 30 Νοέμβρη του 1943

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν καταλαβαίνω απο πότε η αφισοκόλληση έγινε ποινικό αδίκημα, ειδικά για τους δικηγόρους?
    Καλά την κάναν λοιπόν και την κάναν ηρωίδα, εκεί φτάνει πάντα η ξεφτίλα της δεξιάς να ηρωποιεί συνέχεια ανθρώπους απο το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΦΤΥΛΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ τα ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ???ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΞΕΦΤΥΛΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΚΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ?ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ??Ἕ ΕΛΛΗΝΑ??ἝΥΓΕ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ !!!

    Επειδή, τα λόγια του Δικηγόρου είναι ιμάντας που δένει και οι πράξεις του καρφιά που καρφώνουν. Ευτυχώς, δεν είναι όλοι ίδιοι !!! Κάποιοι πιστεύουν στη Δικαιοσύνη, κάποιοι άλλοι (τουλάχιστον 107+2=109 που εργάστηκαν πυρετωδώς) πιστεύουν στο καθήκον της Υπεράσπισης !
    Μαρούσκα Σπυράκη (Γονείς, από το Βατόλακο Χανίων και Βαθύ Ιθάκης, γεννημένη στα Σεπόλια, μεγαλωμένη στα Εξάρχεια, σπουδασμένη στην Κομοτηνή και ένας αριθμός στο Δ.Σ.Α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!Η 'ΚΥΡΙΑ' ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή