Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Κώστας Μπακογιάννης

Από τον Προυσό της Ευρυτανίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του και γενέτειρα του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη, θα ανακοινώσει ο Κώστας Μπακογιάννης την Κυριακή 22 Αυγούστου, επισήμως, την υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο της Ευρυτανίας.
Η επιλογή τόπου και ημερομηνίας είναι ιδιαίτερα συμβολική για τον Κώστα Μπακογιάννη καθώς την Κυριακή γιορτάζει η Παναγία Προυσιώτισσα, γεγονός μεγάλης θρησκευτικής σημασίας για τους κατοίκους του νομού οι οποίοι ανήμερα του εορτασμού της στήνουν κάθε χρόνο στην πλατεία του χωριού μεγάλο πανηγύρι.
Ο Κώστας Μπακογιάννης διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ευρυτανία από παιδί. Όπως λέει συχνά ο ίδιος "ο πατέρας μου φρόντιζε να με φέρνει συχνά στο χωριό μας. Για να σφυρηλατήσω δεσμούς. Για να μην χάσω την επαφή με την πραγματικότητα".
Όλα τα καλοκαίρια του άλλωστε ως παιδί ο ίδιος, τα περνούσε εκεί. Εκεί που διατηρεί άλλωστε έως και σήμερα τα εκλογικά του δικαιώματα, ήδη από την εποχή που η ενασχόληση με τα κοινά δεν υπήρχε ούτε ως ιδέα στο μυαλό του.
Το ψηφοδέλτιο που θα ανακοινώσει την Κυριακή ο Κώστας Μπακογιάννης θα έχει ακραιφνώς αυτοδιοικητικά και υπερκομματικά χαρακτηριστικά. Εντάσσεται δηλαδή στη λογική του επικεφαλής του ο οποίος όπως διαμηνύει το περιβάλλον του: "Ο Κώστας θεωρεί ότι η τοπική κοινωνία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όχι τα κόμματα. Διότι στην “τελική” τα κόμματα δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της Ευρυτανίας. Προβλήματα που είναι συσσωρευμένα, πολλά και σοβαρά".
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν επιζητά μια ευρεία πολιτική στήριξη.
"Καλοδεχούμενη από όπου κι αν προέρχεται και ασφαλώς με τιμά" λέει ο ίδιος. Ανεπιφύλακτη και ομόφωνη στήριξη του έχει παράσχει ωστόσο η τοπική Οργάνωση της Ν.Δ.
Πρόθεση στήριξης αλλά με… προϋπόθεση να τη ζητήσει δημόσια έχει διαμηνύσει ότι θα παράσχει στον κ. Μπακογιάννη και η Ν.Δ. δια στόματος Βασίλη Μιχαλολιάκου. Πληροφορίες από το περιβάλλον τού υποψηφίου Δημάρχου Ευρυτανίας αποκλείουν να πολιτικοποιήσει την υποψηφιότητά του.
Με λόγια απλά, "αίτηση" στήριξης, δεν αναμένεται να υποβάλει.
ΝΙΚΗ ΖΟΡΜΠΑ
Bookmark and Share

15 comments:

  1. Εάν ο Ευρυτανικός λαός είναι τόσο ηλίθιος να συνεχίσει να υποστηρίζει τα παλιά τζάκια και τις βαρονίες τότε είναι άξιος της μοίρας του.
    Δεν έχει άλλος νέους και μορφωμένους ανθρώπους η Ευρυτανία;
    Δεν υπάρχουν ντόπιοι που να νοιάζονται για τον τόπο τους πιό πολύ από κάποιον που εχει πάει εκεί λίγες φορές στη ζωή του σαν τουρίστας;
    Είναι ντροπή για το πολιτικό μας σύστημα αυτά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ , βλεπε = http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=12870

    ΣΑΠΙΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ ΤΟΥ.

    Αν απορειτε γιατι ειμαι τοσο θυμωμενος, ΨΑΞΤΕ να βρειτε που δουλευε , απο ποιον διοριστηκε , τι λεφτα επαιρνε και ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ... για το τελευταιο ειπαμε διαβαστε = http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=12870

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ; ΣΑΝ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΣΑΝ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ... ΚΑΙ ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλος ενας καλοταισμενος νεοταξιτης φλωρος μας ερχεται... το μαυρο και το γιαουρτι τον περιμενουν.

    Ιδου και τα 'διοδια' που πληρωσε ο τελευταιος σαπιος βλαστος του βρωμοσογου.. =

    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=12870

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21 Αυγούστου 2010 10:40 μ.μ.

    Στον Αντώνη να πάτε να τα πείτε αυτά που τον ψηφίσατε για αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, είδες που δέν παίζεται με τίποτα ο άνθρωπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαυτο δεν πεθαινει ο βρυκολακας,θελει πρωτα να τακτοποιησει ολη την οικογενεια.
    Ετσι που παει το Μητσοτακεικο θα κανουν ενα κομμα μονοι τους.
    Και για αλλη μια φορα φυσικα μας υποδεοκνυουν με το τροπο τους ποσο ζωα,ποσο πειθηνια "προβατα" θεωρουν τον Ελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στεναχωρέθηκες ηλίθιε που δεν υπάρχουν άλλοι μορφωμένοι υποψήφιοι στην Ευρυτανία ή ότι ο μικρός θα βγεί με τα τσαρούχια και ο ψυχασθενής αρχηγός από την βάση, την Κυριακή το βράδυ θα είναι πάλι με τα ψυχοφάρμακα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μοναδικό του προσόν μέλος της οικογένειας αποστατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ.....

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........

    ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ...

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η οικογενειοκρατία είναι το πρόβλημα για όλα τα δεινά της χώρας, αυτοί είναι το σάπιο Ελλαδικό πολιτικό μόρφωμα που το διαμορφώνουν προωθώντας τα μούλικά τους στην εξουσία. Ε, όχι βρε φοράδα!!! πάρε το χαμπάρι ότι πολιτικά τελείωσες!!! Οι δολοπλοκίες σου έφτασαν στο τέλος τους. Άντε ....@#$%^&* @)*_^%$$#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδες τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?Αυτος ο ανθρωπος ειναι πιτσιρικας και αδουλευτος,αναθεμα και αν εχει ιδεα απο την καθημερινη πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς
    22 Αυγούστου 2010 11:47 π.μ.

    Αν εισαι τοσο κρεττινος που νομιζεις οτι ο καλοταισμενος φλωρος με μοναδικο μεσον την αθλια μαννα του μορει να βγει, θα σε στεναχωρεσω αλλα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...

    Προς
    22 Αυγούστου 2010 10:40 π.μ.

    Δηλαδη αγαπητε θες να μας πεισεις οτι αν εβγαινε η αθλια κορη του γελοιου και μειοδοτου πατερα της, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ? μονο ο Αντωνης τον θελει ? Να σοβαρευτουμε ρε παιδια, ελεος πια , οτι και να γινει με τον Αντωνη η αλλη η κλασσαρω τελειωσε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , μην βαζετε τον εγωισμο σας να υποστηριζει ενα τετοιο σουργελο που προσπαθει με καθε ειδους παραχωρηση - εκβιασμο - μειοδοσια - ξενοδουλεια να φτασει σε ανωτατη θεση.. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... αν ο Αντωνης δεν τραβηξει οκ να τον αλλαξουμε δεν θα προσκοληθουμε επανω του οπως εσεις με αυτην την σκροφα ! Να βγει ενας αλλος απο τα σπλαχνα της παραταξεως ναι , οχι η αθλια διαιωνιση του βρωμερου σογιου , φτανει πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 23 Αυγούστου 2010 2:46 μ.μ.

    Γιά πές μας εσύ ρέ τρισμέγιστε ποιό σόι υποστηρίζεις, γιά πές μας ρέ τρισμέγιστε επίσης πόση καταστροφή έφερε στην χώρα το σόι της Ντόρας που κυβέρνησε μόνο 3 χρόνια τα τελευταία 50 την τριετία 1990 - 1993 συγκεκριμένα σε σχέση με τα υπόλοιπα 47 που κυβέρνησαν οι υπόλοιποι δικοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαοητε 23 Αυγούστου 2010 2:46 μ.μ.

    θΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΜΟΥΣ για να καταγραψω ΤΙΣ ΜΕΟΔΟΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ , ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ , ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ , τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟ , την επαισχυντη ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ, την διαβρωτικη πολιτικη ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΥ.

    Ειλικρινα θα ηθελα να ρωτησεις τον εαυτο σου ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ που θα ψηφιζαν ποτε την φακλανα ? Η ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ (οπου η αποστασια του διαβοητου μητσοτακη ακομη μεσουρανει) που θα την προτιμουσαν ? Θα σε σταναχωρεσω ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΙΤΑΜΟΙ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΠΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ , ΒΑΡΕΩΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΛΑΤΤΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΦΛΩΡΟΙ απαρτιζουν τον στρατο της , ε φιλε μου αυτοι δεν φτανουν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ποσο μαλλον για τον γιο της τον αδελφο της και την κορη της που θελει να παροωθησει ...

    ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΣΟΙ.

    Αυτα απο ενα ΜΑΚΕΔΟΝΑ που προσπαθησε με καθε μεσον ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαυρίστε το μέλλον αυτού του κηφήνα, όπως μαύρισαν το δικό μας οι δικοί του παππούς του και η κάργια η μάνα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή